Oct 16, 2009

.mari main teka teki

Selamat siang semua.

Aku budget malam ni mesti ramai hantar kertas awal sebab tak sabar nak tengok cerita Nur Kasih. Heh. Budak budak rumah ni pun macam tak boleh miss tengok cerita tu. Sebelum balik rumah (biasa lah hujung minggu, nak tau kenapa sila baca previous entri aku) sanggup lah tengok dulu cerita tu sebelum balik. Tahan jugak balik malam-malam. Kena kacau hantu padan muka.

Aku pernah sekali saja tengok cerita Nur Kasih tu. Itu pun masa Amina baru nak masuk UIA. Boleh tahan. Aku cakap bukan pasal cerita tu, tapi cakap boleh tahan dekat Amina tu.

Tak ada lah ketagih sangat nak tengok macam nak tengok Blogger Boy. Aku sebagai blogoholic wajib tonton cerita berlatarkan blog macam tu. Tapi sepanjang aku tengok tak lah blog sangat pun. More to love story saja. So cerita tu aku tengok sebab aku nak tengok Nina saja. Nasib baik dia tinggalkan Budi tu. Aku rasa dia nak tunggu aku kot. Haha. Nina boleh buat meleleh beb.

Orang panggil aku Adam. Kenapa eh?

33 journeyed together:

paraxixth said...

gua tak layan cerita melayu. tapi ringtone gua nur kasih pnya laguu. sebab gua minat gila kat yassin sulaiman.

nina memang memberahi kan

paraxixth said...

lupa...gua klik nuffnang lu gambar lembu bawak tab mandi

macha_sezs said...

Orang panggil aku Adam. Kenapa eh?

sebab lu pernah ada awek mat saleh??

eykA♥ said...

sbb ko tu kaum adam.baru sedar ke.cba tgk bwah.nguehehe.

napa aku xda nafsu nk tgk ceta tuh huh.pelik.tv pon aku xbkk.mesti director dia kecewa aku xtgk.haish.xbole jadi.

fitriah said...

haha dulu aku ikut gak cite nur kasih. sekarang dah tak dah. sebab tv buat hal. haha

ellenyna said...

sbb ko baik mcm adam kot. haha :))
ak pun suke tgk nur kasih, tp tak de nampak lg persamaan adam dgn ko. ce tnye huda. :P

zudotasan said...

best doe nur kasih...
aku peminat setia..
tp aku da missed 5 episod...

weh aku kt chemaor ni..
nk p tgk wyg kt jusco

babymiLosh said...

adam? erkkkk???? *tak boleh terima hakikat* hehehehe ;p

chokio_nia said...

owh..nur kasih terbaek..aidil owh aidil..huhu

chipsmore said...

nina aku x kenal..tapi kalau kau nak tahu..orang kadang kadang cakap muka aku macam AMINA yang berlakon NUR KASIH tu...aku pon tak tahu celah mana yang sama

Ries Lee said...

x kan la nak pggl ko Hawa kot...
hahaha...

tp dulu entah kenapa org pggl aku Idris...
jauh beza dgn name yg mak bapak aku bagi...

aku x der delete la komen ko...
mase bile ko komen

Hazri Zakaria said...

haha..adam la sgt..aku plak, org cakap macam aidil..hee..

KePOMPOM said...

Adam??

OK jangan rosakkan fantasi aku.. spoil la kawan. aish.

KePOMPOM said...

Adam??

OK jangan rosakkan fantasi aku.. spoil la kawan. aish.

siggplus said...

paraxixth : sape yassin sulaiman?haha..

nina sangat2 memberahikan

siggplus said...

macha : gua tak pernah menyentuh gadis caucasian tak basuh punggung lepas berak pun..

kalau gua dapat, gua kasi basuh punggung dia bersih2..haha

siggplus said...

eyka : dh tgk bwh dah..tak ada pape pn..heh

ntah aku pun..aku rs biasa je tgk cite tu..

siggplus said...

fitriah : kesian tv..pergi hantar repair lah..boleh tgk shinchan kul 7 mlm japg

siggplus said...

ellenyna : aku baik mcm adam?adam tu baik ke?haha

siggplus said...

zudotasan : cari kt youtube sudah..

aku kt shah alam la, nak lepak2 cmne..

siggplus said...

babymilosh : terima lah hakikat bahawa entri ni hanyalah entri perasan diri..haha

siggplus said...

chokio_nia : cmne kau boleh tgk?bukan kau kt jerman ke?aidil tu sape?

siggplus said...

chipsmore : ceh lu jgn perasan..lu tak sama macam dia pun..heh

siggplus said...

ries lee : haha aku adwa, sbb aku both..hahaha

siggplus said...

hazri : lu semayang pun tak cukup, ada hati kata aidil..hahaha

siggplus said...

kePOMPOM : kau fantasi tentang apa?adakah ia sejenis fantasi nakal yang boleh membuatkan berlaku peristiwa mandi junub?hahaha

cik EPAL said...

tak sama sudahhh..ada aku KESAH ke haaaaa??

pisey itu aku said...

hai adam!

kah3
=)

JIMMY ASMARA said...

gu ahnya tengok beberapa kali nur kasih

lagi layan citer jepun drama

x tido malam pon x apa

Rara said...

org pgil ko adam ke? asl ak cm xpcye je ek? hahaha.. D:

siggplus said...

jimmy : gua tau lu tak berapa suka tengok sbb tak ada adengan2 porno kan?heh

gua layan gak cite2 jepun, tp bukan yg tangkap lentok nye jenis

siggplus said...

rara : percayalah..haha

Noorlaila Mohamed Nor said...

heh aku baru baca

aku pulak rasa nina tu biasa ja
tadak apa yg spesel pn
aku xmeleleh pun

tapi aku suka budi dgn kid!

dan aku suka adam jugak
nur amina kau ambik la


oh yes terbukti aku gadis normal