Oct 26, 2009

.ini entri membekap diri

Selamat siang semua.

Aku rasa ramai jugak kondem aku secara indirect pasal entri aku semalam. Haha. Ada aku kesah? Btw untuk pengetahuan, sejak dari dulu lagi aku berblog aku akan selitkan sikit-sikit unsur softcore lucah. Bukan untuk cari traffic atau apa. Tapi untuk tujuan melawak. Kau boleh tengok semua entry aku sejak dari 2005 sampai sekarang dan kau akan nampak yang aku memang melucah dari dulu lagi. Oh btw, Nuffnang tak ada sejak 2005 ok?

Biasa la lawak lucah, sapa yang tak tergelak kan? We try to have fun here, bukan nak tambah tensen-tensen. Seriously this is the sole place that I came to kill my boredom, relieving my stress and to helps me cope with my other problems. Di sini aku boleh lepaskan geram. Dan di sini juga aku belajar banyak juga ilmu hidup. Thanx kepada semua yang ajar aku banyak benda.

Cuma aku nampak bila aku menaip orang akan jumpa blog aku dengan keyword-keyword macam tu. So why not make full use of it? Aku hanya bagi tips ok. Tips. Bukan aku paksa kau buat. Aku bukan hitler or mussolini or kamal atartuk nak paksa-paksa kau buat. Kau nak ikut, bagus lah. Aku bukan diktator. Taknak sudah. Heh.

Aku bukan Along, aku cuma nak tolonggggg(springkan sikit g tu)

I'm talking about SEO here. Bukan pasal keyword lucah ok. Kita talk in general. I mean that you should make full use of the SEO. When you want to write something, do try to search your keywords carefully. For instance when you want to talk about 'papadom' try to google the words first. See if that keyword papadom is famous on search engine or not. Ok if I type the word; papadom, the google will instantly suggested to use the keyword 'poppadom' because that word is more popular in search engine. Keyword tu penting beb.

Aku bukan mengajar korang semua melucah. Itu hak individu. Kau nak buat, suka hati kau lah. Aku tak paksa pun. I'm just highlighting on making full advantage of SEO for you.

As for making money. Itu hak individu juga. Kalau dia nak buat duit, lantak dia lah. Who are you to judge people that they're making money through blogging is not considered sincere in blogging? For me, aku buat blog untuk aku baca, untuk aku release stress, dan untuk catat apa yang berlaku on daily basis. Orang kata sambil menyelam minum air. With blogging you might as well make money, so why not kan? Dan ada jugak yang success dengan blogging sincerely. Dan aku sincere dengan blogging.

Aku tak judge people based on their blogs. Sometimes ada orang buat blog as their alter ego. Di mana dia akan totally tukar the way he/she talks or his/her attitude. Maybe kita tengok dia nampak baik dalam blog, tapi dekat luar nah macam harammm.

Tapi tak apa, nothing will dampens me from blogging. I've gone through a lot from 5 years of blogging. Silap besar kalau aku nak delete blog ni. Ini blog aku, aku boleh cakap sesuka hati. Kalau tak suka senang saja. Ada button (x) di top right corner. Silakan tekan ya. Aku tak kesah pun. Hehe.

Hah, btw aku lepas ni akan sibuk. Esok aku konvo. Dan Sabtu aku start final exam. Maybe tak online sangat. But i'll spare some time reading your blogs and all. Kalau tak komen tapi ada dekat feedjit tu blog aku arrived tu, faham-faham jela eh. Aku akan hiatus seketika dan maybe tak akan update blog during that time. Aku akan resume full blogging lepas 12 haribulan 11 kot.

Bukan, aku bukan pergi untuk bersedih-sedih pasal ni atau nak mengubat hati yang lara. Serious, aku tak kesah. Dan aku agak gembira jugak sebenarnya.

AKU DAH NAK KONVO WEIIIII!!!!!!

Aku nak pergi cari seluar slack ni. Apa jadah nak kena pakai seluar slack masa konvo. Pakai boxer sudah. Bukan nak tengok dalam pun. Heh.

The only solace I got was by you giving me comments. Aku suka baca feedback dan komen. Jadi sila. Anonymous pun sila-sila.

80 journeyed together:

lalink7 said...

pakai boxer? weuuuuu..kang ur canselor intai..hahahah..

dah konvo? congrat heh...n all da best exam..

eh..apsal konvo dulu pas exam? wierd? sambung study ke ko?

siggplus said...

lalink7 : haha biar dia nak intai..aku takot dia terkejut je tnampak nnt..gigantic..hahahaha

aku konvo dip pnya..skrag smbg degree

chipsmore said...

aku sangat sangat setuju!
siapa kita nak judge orang through blogging right?? hak memasing la..aku pon tgah mempraktikkan SEO ni..walaupun aku tak praktikkan pon..hahaha...

tapi seriously bro..blog kau aku suka baca..bukan sebab kau melucah..but aku rasa bila blogging ni OPEN MINDED la sikit...

ni just pendapat aku je la...

chipsmore said...

klik iklan nuffnang kau...aku pon kena AWAY ni...susah now ..busy gila aku...

farah said...

ko punya suka la bro nak melucah ke apa.

blog ko kan..

bagi aku okei je,
takdela melampau sangat.

open la sket.

ahhahaha.

dah nak konvo yer?
congrats!

:)

Syed Salleh said...

Who give's a damn bro.
u can rite what u want.
its ur blog, so dun give a f*ck bout what other said, and keep up the good work :p
anyway congratulation..
as this is my final sem to..
wohooooooo !!
can wait to finish..

fitriah said...

gigantic??hahaha

mier@merr said...

haha....troskan saja pakcik...den layan yo...

aku gelak2 jer baca blog ko neyh.... ihik...

ween said...

weh, chill ah. pd aku blog kau xlucah mana. xde la aku sampai teransang bila baca blog kau HAHAHA.

tiba2 rasa mcm guilty plak bila kau kena condemn pasal entry lepas. aku yg request tu. hadoi. sorry ah.

teruskan menulis bro. blog kau slalu buat aku tergelak. serious :)

imHepPie said...

pakai boxer ngan singlet..bergaya

cHeRyNa PiReS said...

congrats...besok nak konvo ye?!

takde apa yang salah pon pasal perkataan lucah tuh. asal kita tak menulis lucah. for example, baru nieh sha buat posting pasal my rabbit, jenab. tajuk posting itu - jenab, are you a gay?

yes...bila check referral nuffnang mmg ada tulis org yang carik kisah gay...tp lantak dia lah...nak cari mende tak baik, jumpa kisah rabbit hahahaha...

QQQ said...

Aku tak judge people based on their blogs. Sometimes ada orang buat blog as their alter ego. Di mana dia akan totally tukar the way he/she talks or his/her attitude. Maybe kita tengok dia nampak baik dalam blog, tapi dekat luar nah macam harammm.

Kepada semua pembaca, sila fahami ayat di atas, sebenarnya Sigg ingin membela aku, Kan sigg kan?

Aku dapat rasakan sigg sngat marah, kepada mana-mana girl sila lap dance utk sigg!

Tahniah utk konvokasyen anda!

♥miszluna™ said...

hepi konvo..

hBz said...

boxer x style..xnampak bentuk beb..

xyah nak kesah2..gua okay je dgn entry lu

Koyuki said...

suke tulisan kau to the core
u rock..

bleh buat kite gelak..

ini bukan porn scene pon kan?

hihi~

*intimidation is my motivation*

(^__^)

hepi convo

congrats!

Noorlaila Mohamed Nor said...

kau la graduate paling sexy kalau pakai boxer saja okeh
terpesona canselor nanti
hahaha
congrats weh!

macha_sezs said...

klik digi music tanda setuju.

sekian.

dah grad?tua jugak ko ni eh. aku ingat baya2 aku.

:D

bibie_boodyn said...

ha..elok pakai boxer otromen...

arque said...

give me five!dah ni belog kau kann so suka hati kau lah nak tulis apa.nak tulis semalam kau mandi pakai sabun ape pun boleh.
plus,aku tak rase macam kau over kot mase melucah.dan aku rase entertained dari belog2 yg straight lurus damn boring yg tahu
cerita pasal cinta 24/7.naik loya dowh!

Rara said...

semart wehh g konvo pkai boxer..ak suggest ko pkai boxer spngebob..gler hebat! :D

♥miszluna™ said...

pkai boxer pink
pastu pkai bra pink..
anting2 pink
lipstick pink
eye shadow pink
nail kaler pink jugak..
both kaki n tgn..
pastu pkai hairband pink..
pasti pkai crocs pink..

nobuta said...

pakai boxer pun layan je ..haha

Firol said...

slmt berkonvo..pasal penulisan tu semua ada style masing-masing

{lumut} said...

eh jgn mrh syg.eh syg pulak.
jgn mrh abg.eh abg pulak,
jgn mrh geng..haha..
aku bukan sound ko pasal lucah tuh.adeh dah touching plak..rilek2..hehe...

aku more to org yg google word lucah tuh.mean nak cari mende lucah..kire sangap sgt la tuh kan..adeh...ko jgn mrh aku weh..nnt abes sume peminat ko serang aku..erk...

erm nak konvo???
best nyeeeeeeeeeeeeeee..
huhuhuhu...

pape pon..ko nye blog mmg best..
tergelak2 aku bace..
sbb ade soft lucah..hehe..

ko ngan paraxixth same je masuk air..pape pon troskan blogging.korang best.

cik CumeY said...

1st...congrat on ur convocation..
2st..just ignore aper jerk orang cakap 2..if rase tak buat hati..sound jerk lah derang tuh..kepochi lah kadang2 orang nie..

kita tulis tok share jerk..cet!! bukan kah sharing is caring..nak..bace..takmo..close!

fezaL Mohd said...

dulu ak wat topik lucah
byk sambutan gler . hahaha. teruk.

Nabil Fizri said...

lucah lahir jiwa seksi

Melz said...

Aku suka blog kau.. :) tulus dan ikhlas dari lubuk hati aku..eceh

paraxixth said...

lepas nie gua jadi anonymous pula ok?

Kentut said...

tak yah pakai apa2 la. lepas salam tunjukkan tuttttt.

berani?

|arieza| said...

wah konvo ek.. congratz! :)

ellenyna said...

CONGRATSSS ! :)

eykA♥ said...

aku rasa mcam dah lama xjenguk blog ko neh weh.rindu aku x?haha.gedik2.

eh da nak konvo ke.ingat ko nak tggu aku dpat msuk uitm baru ko nak blah.heh.congrats kambeng.

aku xpaham entry neh sebenanye.

♥miszluna™ said...

g bli brg2 pink sume eh

♥miszluna™ said...

g bli brg2 pink sume eh

mr.panda said...

heh. taun depan aku follow ko grad plak. aku klik2 nuffnang untuk adiah.

jom sama2 away untuk final. wweee

B E L L A said...

hekeleh, blog laki xlucah xlaki lah weh wakaka bapok kot. kui33.
xpeh, aku kondem ko ckp xxx, sebenarnya aku suke bace gelak2 KAH KAH KAH XD

Fadzli said...

congrtaz bro... hehhee... ak lambat lg.. waa sangat sedih.. huhu

Fatt Chin Choy said...

hahaha
marah nampak

ko bg tips tak salah
org yg salah guna tips tu yg masalah

oh ya entri aku pun ada lucah2 apa

chokio_nia said...

lorrhhh..pasne tade dah ar tipss SEO dr ko..haha

ko tulis je..aku dpt je rase ko nk melawk tulis luncah2 tu..huhu

btw, slamat konvo ah..gudluck final..
upload ah gamba ko konvo pakai boxer..ade brani??haha

siggplus said...

chipsmore : cuba la praktikkan..mmg berhasil..

ntah, tak open minded, g main chess lah..otak straight je..heh

siggplus said...

farah : aku memang suka melucah pun..haha

kadang2 aku pun rasa melampau gak..tapi peduli apa..blog aku kot..hehe

siggplus said...

syed salleh : i also dont give two hoots about this..hehe

whoa congrats on finishing ur degree/diploma..

so, whats next?

siggplus said...

fitriah : yup, gigantic..haha

siggplus said...

mier@merr : heh thanx

siggplus said...

ween : ala ngaku je kau penah teransang baca blog aku ni..haha

tak lah..dun wori..bukan pasal kau..tak ada kaitan pun..jgn rasa bersalah k

siggplus said...

imheppie : aku tak suka pakai singlet..aku nak pakai baju kulit je..kulit aku sendiri..heh

siggplus said...

cheryna : aku bukan tulis cerita lucah pn..heh

kau bela rabbit?boleh la jumpa ngn joni..hehe

siggplus said...

QQQ : haha memang aku nak bela kau..bela buat binatang peliharaan..hahaha

jangan lap dance, buat strip dance terus..heh

dtg lah konvo..pelajaran dengan mahaguru QQQ macam mana?nak konvo kena bertapa dulu tak?

siggplus said...

miszluna : thanx

siggplus said...

hbz : habis lu nak gua pakai mcm mana?
gua tak kesah pun

siggplus said...

koyuki : eh ini bukan porn scene ke?maria ozawa kadang2 contribute gak kt blog ni..hahaha

aku tak faham quote kau tu..sila explain sikit

siggplus said...

noorlaila : aku memang seksi pun..hahaha

chancellor aku suka seksi2..heh

siggplus said...

macha : lu umo bape?gua br 21 beb..aku br smbg degree lah..

aku rasa kita sebaya kot..otak lebih kurg

siggplus said...

bibie : boxer otromen?kenapa otromen?romen?hahaha

siggplus said...

arque : yup, aku pun tak suka blog boring lovey dovey 24/7

7-11 pn bungkus beb dengar cite lovey dovey je

siggplus said...

rara : ala sorg otromen sorg spongebob..mn 1 aku nk pkai ni..heh

siggplus said...

miszluna : apsal suma kena pink?


crocs buruk!

siggplus said...

nobuta : ok esok aku pakai boxer..tp ada seluar cover lah..hehe

siggplus said...

firol : spot on bro

siggplus said...

lumut : haha aku tak marah kau pun lah..lek2

bukan cakap kau pun lah lumut

siggplus said...

cik cumey : 1.thanx
2. aku ignoring lah skrg ni..hehe

yup sharing is caring

siggplus said...

fezal : mmg blog topik lucah akan bnyk sambutan..heh

siggplus said...

nabil : kau cakap apa aku tak faham..puitis sangat

siggplus said...

melz : kau bodek aku ke ni?haha

siggplus said...

paraxixth : baiklah!

siggplus said...

kentut : berani..berapa nak bet?

siggplus said...

arieza : thanx!

siggplus said...

ellenyna : thanx

siggplus said...

eyka : rindu kau?tak pn..haha

thanx gedik

tak faham xpe, abaikan..budak2 tak boleh tau..hahaha

siggplus said...

miszluna : tamau pink

siggplus said...

mr.panda : ha grad nnt jgn lupa jemput aku, aku nak bg bunga..hahaha

siggplus said...

b e l l a : haha yup blog tak lucah tu semua bapok..hehe

bila masa kau ada kondem aku?sori short term memory

siggplus said...

fadzli : bila kau grad?

siggplus said...

fatt chin choy : tak marah pun..senyum je ni..hee

kau melucah takpa kau kan cina..hahhaa

siggplus said...

chokio_nia : eh tak la aku sedang menulis cerita lucah ni dekat semua entri2 aku..

thanx wish aku n congratulating aku..

heh esok aku upload ok?kau jgn cabar aku

YobSumO said...

huh dah konvo, nampak sgt dah veteran :p

wei, agak2 la pakai boxer, kau nak baling topi tak ke terselak2 tu? takpe aku tahu kau suka showoff skin. haha.

♥miszluna™ said...

sebab gay kne la pink..

♥miszluna™ said...

apesal tamau pink

Melz said...

hahahah betul tuh...

SEO kene pandai...tak ramai yang tau pasal bab nie kan...bagus ko manfaatkan natang SEO nie..

dan betul tuh.. nuffnang ada time 2007.. tupun ciput ajer..ahahaha

dulu punya blogging x sama ngan sekarang ;)