Oct 12, 2009

.lepas check out nuffnang kita check in hotel pulak

Selamat siang semua.

Minggu lepas aku dah checkout nuffnang. Lepas ni bila dah dapat duit boleh la check in hotel.

Haha padahal duit checkout tu tak la seberapa mana pun. Aku ada problem actually dengan Nuffnang sebab aku tak bubuh payee's name dengan betul. Problem sikit saja. Aku tak bubuh bin dekat situ. So aku hantar ticket untuk tanya Nuffnang Helpdesk whether it's okay if I continue with my payee's name without the 'bin' included. Dia kata maybe boleh dan maybe tak. So as a safety precaution, dia advice aku untuk tukar nama tu bubuh 'bin' dalam payees name to avoid problems dekat bank.

Aku suka helpdesk dia, sangat efficient buat kerja. Dalam sehari dah boleh setel. Kalau kerajaan sampai bila pun tak siap. Semua kerja nak lepas tangan je. Salahkan orang lain, salahkan pengguna. Haih.

So dalam beberapa minggu lagi kemungkinan besar cek Nuffnang ada dekat tangan aku. Sapa-sapa nak check in hotel dengan aku guna duit nuffnang, sila bagitau. Aku boleh arrange. Bawak sekali lingerie macam 'aku' pakai dalam entri sebelum ni. Haha.

Thanx kepada semua yang klik. Jasa kamu semua amatlah saya hargai.

Sapa-sapa ada nak tanya pasal nuffnang, sila la contact aku. Ym ada, twitter ada, facebook ada. Jangan risau, aku tak kedekut ilmu.

p/s : to certain someone, u know who u are. aku bukan marah, tapi aku macam terkejut kau cakap macam tu. aku tau niat kau bergurau tapi tak kena tempat. aku mintak maaf. deeply from my heart

61 journeyed together:

farah said...

berapa ko dapat eyh?

siggplus said...

farah : tu kena tunggu check lah..nanti dh dpt aku update, kau tgk sendiri k..heh

fitriah said...

nak jugak nuffnang!!nanti ko ajar ak eh. heh heh

♥miszluna™ said...

siggplus si penjahat si mengada


x kedekut kunun..
sume berahsia kot

eykA♥ said...

weh dapat bapa.eh law aku ingat2 lupe la kan.kambeng nk blnja aku mkn an.haha.
ngeh3.
spe plak certain someone.suspen ah.

Dookie said...

adehh.. tak muncul plak kawan ko ni bro.. kejap ade kejap takde.. selalu memang takde.. runsing nak suh dia kuar..

Tijah said...

ok. aku pun dah klik nuff ko. mari kita bekerjasama yer? hahaha

azzaliena suziantie feisal said...

oit..cam ne nak wat..
ak ade
tp xreti..
hahahaha
aja2...wakakaka
bek ko derma duit ko tuh kt ak..lagi syokk

bella said...

nti ade orang kaya baru..huhu

NIMI said...

tau takpe huda..
i da berpuluh kali kot tanya pasal nuffnag, haram dia nak jawap..hampeh!

paraxixth said...

jangan makan eh duit tu

siggplus said...

fitriah : no probs..heh

siggplus said...

<3 : apsal org jahat?apsal org mengada?

org xkedekut apa2 pun

siggplus said...

eyka : haha xda2 jgn ngengada memandai cakap aku ada cakap nk blanja mkn..haha

suspen?dia reader blog ni gak

siggplus said...

dookie : yup dia mcm slow sikit minggu ni..semua kedekot nk buat iklan kot

siggplus said...

kak jah : baiklah kak, u garu i i garu u balik..haha mati kena mrh ngn carlos

siggplus said...

azzaliena : ceh drpd aku derma kt kau baik aku derma kt fakir miskin..heh

nk tau ym aku lah, sng nk ckp

siggplus said...

nimi : bila kau ada tnya?aku reply je kt chatbox aku ni..kau je tak rajin nk check..heh

siggplus said...

paraxixth : kalau gua nak belanja lu makan, lu nak tak?hahaha

♥miszluna™ said...

haaa..
jgn nk blanje duit tuh..



buang je kt laut

imHepPie said...

haha..bwak la lingerie ko tuh ley posing puas2...chantek mana dpt??aku nk beli 1

Just_najmiE said...

weih, aku rajin klik nuff ko.. ko klik balik tak?..

aku klik 3 kali nuff ko.. marah punya pasal.. ahhaha..

Rara said...

tahniah dah cashout.

joegrimjow said...

baru nak tanye bape dapat
haha
update2 nanti

ken_Tank91 said...

tahniah..
aku pun letak payee name merepek2
lepas ney aku tukar..huhuhuh

Melz said...

kan best kalau aku dapat check out nuffnang aku :) hehe

neway ramai dah tanya aku pasal camna nuffnang etc.. nak daftar / nak dapat duit tuh cane.. tapi aku xda mase weh nak buat entry pasal nuffnang nie..hahahaha

f|rd4szLer said...

weih aku terasa la sigg
xkan lawak hang tuah 'hang teghok' tu pun ko touching =p lol

chokio_nia said...

btol eh dpt duit kelik2 nuffnang ne??nak daftar kene bayar tak??

siggplus said...

<3 : haha rugi la buang kt laut..haish

siggplus said...

imheppie : mana aku dpt?ada aku jumpa dlm semak aritu..nmpk elok aku amek lah..haha tu aku google lah

siggplus said...

just_najmie : mesti lah aku klik balik..tp aku xtinggal kesan..heh

bila kau klik boleh dpt redakan rasa marah kau tu kan?haha

siggplus said...

rara : thanx..mesti dh cashout bnyk2 kali kan?

siggplus said...

joegrimjow : heh nnt gua update psl tu, lu org ptama gua bgtau k..heh

siggplus said...

ken_tank91 : better kau tukar, nanti cashout bnyk problem weh..ada orang aku baca sampai kena tunggu sebulan br dpt tuka nama

siggplus said...

ken_tank91 : better kau tukar, nanti cashout bnyk problem weh..ada orang aku baca sampai kena tunggu sebulan br dpt tuka nama

siggplus said...

melz : apsal kau tak boleh nak check out kau punya?belum cukup lg ke?

ah kau mmg pemalas..cpt la buat..aku pn nk blaja gak..heh

siggplus said...

f|rd4szLer : haha weh manada aku touching ngn kau lah..aku touching ngn orang lain..hang fail, hang teghok..hahaha

siggplus said...

chokio_nia : yup, ramai orang guna tak ada sorg pn yg komplen tak dpt duit..nuffnang tak tipu mcm advertlets..

daftar free je..kau sign up, isi details, then bubuh ads kt blog kau..money will flow from time to time..

just jgn buat mcm aku, bubuh nama payees name tu betul2 k..nnt susah lak nk cashout

darkprince said...

congrataz on your check :) , hope i get mine soon :)

Riezal aka Rezdrake said...

congrats for the cash out.. thanx for sharing on the nuff helpdesk..

chokio_nia said...

owh2..camtu ek??trimas2..nati la kalo rajin aku wat...

ween said...

hey siggplus,
tahniah anda suda jd okb ;D

Aina Aadnan said...

haih aku ade nuffnang
tapi asyik rm0.00
sobs.

haha

siggplus said...

darkprince, riezal : thanx

siggplus said...

chokio_nia : buat je..duit sampingan tu

siggplus said...

ween : maksud lu, orang kote besar?hahaha

siggplus said...

aina : awal2 mmg dpt sikit je..slow2 nnt jd bnyk lah..nnt aku dtg klik blog kau

ween said...

haha. bong*k lah kau ni (-_-")

JIMMY ASMARA said...

check in hotel pon best!

tapi hati2 ada pencegah maksiat!


hahaha

♥chentaMAYA™ said...

ini la siggplus yang sllo bie cite kat belog dy tuh?
hee~
camat kenalan!

meh ckit wet nuffnag tuh!
kui3~

siggplus said...

ween : aku memang selalu bongok pun..hahaha..sng je nk salah tafsir ayat kau td..heh

siggplus said...

jimmy : lu pencegah maksiat ke?mesti lu tau kan hotel2 murah mana yg agak panas?boleh lu kongsi ngn gua?haha

siggplus said...

♥chentaMAYA™ : eh bukan2..aku tak kenal sape bie, aku kenal hasbi saja..bie2 tak main ah..nama tak commercial..heh

selamat kenalan juga..rajin2 la singgah eh..

nk duit nuffnang? g basuh baju busuk aku dlu br aku bg..heh

Admin said...

tahniah la no? :)

www.mydailyhot.co.cc

ween said...

heh. otak kau mmg blue manjang.
okb = orang kentut busuk (^_^)

siggplus said...

ween : haha no kan we have agreed with okb yg aku suggest smlm..hehe

ellenyna said...

susah nak dpt RM +++++ guna nnang. urh, ajar !

ellenyna said...

suda click nnang ko, iklan slurp2. haha :D

paraxixth said...

makanan tak nak..rokok nak...haha

siggplus said...

ellenyna : mmg susah pun..nanti aku buat entri pasal nuffnang..sekarang malas nak mengarang lagi..heh

siggplus said...

paraxixth : ok nnt gua beli rokok kita kekah ramai2..