Oct 24, 2009

.sini kaunter pertanyaan

Selamat siang semua.

Bosan sangat malam ni. Bebudak rumah dah balik semua. Jadi seperti biasa aku duduk rumah sorang-sorang, ditemani kadang-kadang suara PCG, India terkejut bawah rumah, dan India beromen di tangga. Pathetic kan duduk rumah sorang-sorang? Tapi boleh juga buat pesta pora atau parti buih. Sila bawa kondom dan makan pil perancang dulu. Heh.

Aku nak buat tutorial tapi aku tak tau nak buat apa. Ada suggestion tak?

Tapi jangan tanya tutorial macam mana nak buat anak atau macam mana nak beromen di malam pertama. Sori aku tak tau pasal tu. Aku juga tak tau menahu pasal cara-cara buat porno .3gp melayu. Tapi aku bagi hint, sila point and shoot. Ambil video muka awek kau banyak-banyak tapi jangan tunjuk muka kau langsung. Tunjuk kote sikit supaya di samping kau dapat puaskan nafsu pervert berorientasikan straight, kau juga boleh puaskan nafsu berorientasikan gay. Labelkan dan simpan di tempat yang selamat dan sejuk.

Jadi sesi pertanyaan dimulakan sekarang. Maybe esok aku buat tutorial ni.

Kalau nak .3gp melayu terbaru, sila rujuk dengan QQQ. Dia jaga kaunter tu.

Kalau nak tanya Tok Dukun Santet, mesti ada pengerasnya kan? Sila bagi aku pengeras dengan klik nuff aku. Heh pathetic sungguh.

38 journeyed together:

B E L L A said...

aku ada pertanyaa ni. tapi malu nak tanya, nak tanya ke tak ish malulah tak payahlah.

bibie_boodyn said...

lu ni kan..mmg lahir sebagai pelancap bermastautin tetap er??lucah sokmo...

Kentut said...

tutorial kan la cara mengendap paling efektif. ramai nak tau ni.

fitriah said...

knp simpan tempat sejuk? peti ais?

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

esok kita bincang..hahahaha

|arieza| said...

lol.. nk tanye. sapa nama? boley? :p

chipsmore said...

korang ni memang suka tambah dosa la..hehh..bila mahu INSAF???

siggplus said...

b e l l a : nak tanya apa?malu2 nak kena debik?tanya je

siggplus said...

bibie : haha gua main seo tu beb..penting tu utk tmbh traffic

siggplus said...

kentut : lu nak mengendap sape?nanti gua fikirkan cara terbaik..heh

siggplus said...

fitriah : so tak ada la cepat basi..heh

siggplus said...

chaireel : bincang sekarang lah..on ym..haha

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

sebab nama ayah sama
ak klik

siggplus said...

arieza : ha nanti aku buat entri kenapa aku taknak reveal nama aku dekat blog k

siggplus said...

chipsmore : esok

siggplus said...

joegrimjow : haha thanx!

mier@merr said...

mcm mne yer cara kalau nk buat............nk buat......... erm..ala...lupa la plak.... adeh..nnti aku pk blk...ehe

paraxixth said...

gua kelik iklan xpax lu...

gua nak yang lembut2 saja sebangai pengeras..
maksud gua..2 biji buah sudah memadai

|arieza| said...

haha 2 biji pengeras yg paraxixth nak tu, sungguh la mudah d dapati hhaha klu nak yg 'from India yg tgh buat projek kat tangga rumah siggplus' pun lg sng.. :p

azzaliena suziantie said...

wo wo wo
insapp doe
final nak dekattt
hahaha

Noorlaila Mohamed Nor said...

kata taktau tapi bagi hint
haha

Anonymous said...

sudah-sudah la lucah tuh

chokio_nia said...

kalo ko yg tatau bg detail cmtu, org yg tau cmne ek??

ko wat la tutorial pasal surti dan tejo,,pasti menarek..haha

kEy said...

arghhh!
dah masuk bl0g lucah p0n aku rase lapar lagi masyuk!
dem! nafsu aku dah terjejas!

Da' daffodil D said...

bertaubatlah. :p

Adjla Hafizin said...

adoii..ko ni lucah.
rosak pikiran aku bace.
hahaha.

Fatt Chin Choy said...

ko mcm ada pengalaman jer ni

kekeke

Ries Lee said...

ape kate ko record aksi keling tu beromen pastu ko upload kat entry akan datang..
apa macam?

queenlyana said...

Ok, kali kedua datang sini..
wa gugup lah nak komen kat blog u... huwa huwa huwa.. hihihi

arque said...

i have no idea!

arque said...

i have no idea!

ada_hairuni said...

euwww..

Koyuki said...

abes otak muda remaja gua tercalar dengan penulisan kritis lu ni..

haihh

cik CumeY said...

saiko tol..tuh memang macam dah terbagi tips 3gp dah tuh...hahahahahaa..same jerk ngan paraxixth..hik hik

cik CumeY said...

owh..dah klik juge iklan dutch lady kamo!

saypOOL rafhtello said...

buat la tutorial mcm mne nak sunat budak..dulu masa sunat aku tak dapat tengok.dipengsankan.. ;p

NIMI said...

bagaimana dapat nama siggplus??

imHepPie said...

perghh expert gile ko bab tuh haha