Oct 10, 2009

.jari hantu untuk tunjuk fuck, bukan untuk korek hidung

Selamat siang semua.



Aku kena cabar dengan paraxixth. Dia suruh aku upload gambar jari aku, untuk buktikan jari aku tu bukan jari gay. Jari aku jari lelaki sejati beb. Tak pernah merasa dijolok bontot lelaki atau menjolok bontot lelaki. Aku tak pernah menyertai mana-mana gay parade di mana-mana, dan aku tak pernah jejak kaki ke club-club gay di Bukit Bintang setiap Ahad (Gay's Nite). Tak pernah langsung terfikir.

Lagi satu, aku tak pernah melayan gay macam abang Zam tu. Aku tak pernah nak tunjuk kote aku dekat orang lain masa nak kencing, atau tengok kote orang lain masa nak kencing. Dan aku tak pernah melawat mana-mana website porno gay untuk melampiaskan nafsu gay aku. Heh.

Ni gambar jari aku sebagai bukti. Aku tak ada adjust apa-apa pun. Ambil secara natural, tanpa kote terereksi tengok gambar lelaki macho bubuh minyak dekat kulit untuk bagi lagi nampak seksi.

Aku malas nak potong kuku. Rumah ni tak ada pemotong kuku yang berjaya. Yang ada kecil, tapi dah berkarat. Aku tak nak kena kancing gigi. Baik biar saja syaitan bergayut celah-celah tu. Lagipun kalau aku ada terasa nak makan lauk semalam, aku hanya perlu korek kuku untuk rasa kari ayam yang aku makan semalam. Sekurang-kurangnya terubat rindu aku dekat makanan tu kan? Haha.





Aku siap upload gambar kaki lagi untuk mengcomfirmkan lagi kejantanan aku. Haha.



Tak ada tanda-tanda tangan/kaki gatal nak raba bontot lelaki kan?

Aku nak tag semua lelaki yang baca blog ni. Try tengok, lu gay ke tak? Jangan main tipu-tipu upload gambar jari kucing lu lak.


Gambar sebenar aku. Ambil semalam sebelum tidur. Kalau kau percaya lah.

76 journeyed together:

Dookie said...

kahkahkah.. mantap! hahaha...

paraxixth said...

hahahha...lakhanat sungguh..

paraxixth said...

celaka.aku sorang je yang mempunyai jari unik macam gay.

btw. lu gila seksi. gua terharu. kadang2 gersang sedikit. palat betul.

klik nuffanng

paraxixth said...

jari telunjuk lu lagi panjang..nie dah laen. sepatutnya jari manis sepatutnya lagi panjang dari jari telunjuk.

gua rasa lu bapuk semulajadi.

fitriah said...

hahaha siggplus, ko perasan x? haha

siggplus said...

dookie : lu sangap tgk gamba tu ke?haha

siggplus said...

paraxixth : haha gua tak perasan pun..lagipun dia tak cakap pun jari lain yg panjang ada makna lain..

gua bisex dlm senyap

siggplus said...

fitriah : tak pun..hahaha

sayu=pilu said...

sengal + giler + lahabau arh..memang tak leh blah tergelak aku doh nasib tak guling2 jea wakaakak

Just_najmiE said...

siottt... hahaha!!

Tijah said...

wakakakaa. keji ok...

[a.m.o.i] ™ said...

awwww..seksi gler gbr sebelum ko masuk tdow. spender merah lagi tu. nak jadi superman ke? hahaha

hudaluna said...

hahaha..



klu awk gay
xmo ah couple ngn awk dh
g couple ngn paraxixth

NIMI said...

weyhh hilang selera makan ak weii

NIMI said...

ak check jari ak juga..
aku memiliki kedua dua cirii meaningnya aku BI larr weii siggplus

chipsmore said...

waaaaaaaa.........sejak bila ko jadi nyah ni nokkkk??? mak x sangka ko da maju sekarang...amboi3x..laga2x jari hantu tau... (muka pon kepoh kepoh macam azwan ali)

chipsmore said...

mak klik iklan ko nokkkssss...sebab ko gojes..sexy mexy...auwww

eykA♥ said...

aku xlyn ko dah pasni.sumpah bro.walaupon bkn gay.aku pasti lu pondan terkenal kat sa.cantik spender.nk pinjam.

imHepPie said...

legaa...

KePOMPOM said...

nighties kau lagi seksi dari aku punya. kudos!

chokio_nia said...

hahaha..gamba last taleh blah..patot ko cr gamba badan keding sket..br sesuai ngan jari ko yg kurus2 tu..haha

f|rd4szLer said...

tahniah! bkn saja berjaya buktikan kejantanan malah meragut selera makan aku semggu!!! cilake punye siggg, hang teghok! haha pasni lagi ramai gay ngorat ko la kompem hhehe

siggplus said...

sayu=pilu : haha lain kali guling2 mcm dlm cerita industan tu

siggplus said...

tijah : sapa keji kak?haha..mesti kau tgk tajuk kau ingt aku mencarut pasal seseorang kan?heh

siggplus said...

amoi : nak tido mesti la seksi2..pakai wangi2 semua baru dpt tido nyenyak..hehe

aku bukan superman

siggplus said...

<3 : memang pun gay..haha nyesal eh couple ngn org?paraxixth tu teman di kala kesunyian..tmpt mengadu nasib di atas katil..haha

siggplus said...

nimi : mmg tu niat aku pun, nak kasi hilang selera makan..heh

maksud kau ada 2-2 ciri cmne?

siggplus said...

chipsmore : manada mak jadi nyah nok..mak mmg nyah dari kecik lg..haha

tengs nyah klik iklan mak..mak suka nyah..dtg je klik..hehe

mak mmg gojes, uols pun gojes sbb klik iklan mak

siggplus said...

eyka : haha tak nak layan sudah..aku tetiap malam dah fully booked..aku fully booked smpai raya tahun depan..rmai sgt nak aku kt sa ni..

siggplus said...

imHeppie : kau lega kau jari sama level ke?haha

siggplus said...

kepompom : mmg pun..aku punya victoria secret..aku bli ms fashion show winter/falls 2009 haritu..hahahaha

siggplus said...

chokio_nia : ala jari aku je kurus, tapi badan masih mantap..buat lelaki dan wanita geram tgk..heh

siggplus said...

f|rd4szLer : haha mmg itu niat aku pun..nak lagi ramai gay ngorat aku dan jeling2 kote aku masa dalam toilet..heh

kau jgn mkn seminggu tau

chokio_nia said...

owh yeke???geramnye aku tgk...kwn aku laki kat sebelah ne pon da tak kelip mate tgk..mantap ar ko..

mr.panda said...

hahaha. mmg seksi la lu. walupun dah konfem x gay.

Ejay said...

ko ni kalo sehari tak merapu tak sah!

eh tp jari jemari ko tu mcm pjg dan halus. sesuai kalo ko menari tarian makyong tuh. agagaaaa...

*matilah kena jari tengah ngan ko*

JIMMY ASMARA said...

geli weh gua tengok gambar tu..

dah la kote xde bulu..baru lepas shave ke???

Ries Lee said...

burok la kaki ko...

oit, apsal bandak ko montok jek...
muahahaha...

Jack-O said...

g blog paraxixth td.
menda yg same gak.

weh siyes konfius.
mmg xleh connect btol kt kpale otak aku.
cmne jari bleh tunjukkn laki tu gay or x.

might be faktor keturunan laaa..
let say mak bpk ko jari mmg cmtu..
haruusss anak pn ade possibility dpt jari cmtu gak kn..
dah xkn plak 1 family kau gay?

aaa...tensi2
cmne nk detect gay ni???
aku xpueh ati laaa ngan kajian ni...
T__T

siggplus said...

chokio_nia : haha aku mmg mantap pun..kemslm kt kwn kau tu k..cakap aku nk no fon dia..hahahaha

siggplus said...

mr panda : gua tag lu tu..cpt jwb tag tu..ada bran ke?

siggplus said...

ejay : aku mmg suka merapu..heh

mmg dlu aku masuk makyong..dah msk peringkat antarabangsa pun..tapi sejak jari pernah patah, aku pencen trus..heh

kau tau ni apa? o0o Tu aku tunjuk jari tengah tu

siggplus said...

jimmy : lu geli ke lu suka?haha

mesti la gua shave, licin2 sedap gosok..hahaha

xkn lu nk bia hutan je manjang kan..heh

siggplus said...

ries : gua tak pernah pedicure dan manicure, so sbb tu kaki gua burok..heh..tapi kalau lu nk blanja gua on je..

bodo tu bukan gamba gua la..yg lu g pcaya apsal..heh

siggplus said...

jack-o : ala yg kau g pcaya benda ni wtpe..haha

ALiE said...

laknat giler ko azmie..
bek ko men dgn joni ar..
ko melucah la byk2 aq x kesah tp tolong la jgn upload gambar gitu..
loya tekak aq...
kurus puasa..ish3~

siggplus said...

alie : uik ape hal main laknat2 ni?kau sape nak laknat2 aku?

aku tak suruh kau tgk pun..lagipun gambar last tu bukan gambar aku pun

JIMMY ASMARA said...

sape la model itu?

kalau bukan lu..mesti pasangan gay lu..

wkakakah

fezaL Mohd said...

mantap siot hahahaa.
2 seringgit. haha

azzaliena suziantie feisal said...

hahahaha....
baju sapa lah ko tibai tuh weh

alamak makk
mak nyaaah ke...
tak jaadi wa gorat..
rejeeekkk
hahahahaha

chipsmore said...

datang tgok budak seksiiii...terklik lak iklan..maklumlah la iklan pon mesti seksii gak...da kata hot pakai spende merah..konon nak tunjuk ko semenggah la 2?? aku hit 3 kali tau iklan ko

chokio_nia said...

ko biar btol bhai nak no fon die??kawan aku laki ne..nak ke??haha

mr.panda said...

cesh lepas aku test esok aku jawab tag ko. haha.

mulutbisu said...

bro, jari telunjuk ko lg panjang dr jari manis. apa plak maksudnya tu??? bakal maknyah kot! lol. hahaha.

p/s: lepas check jari aku, sah aku LELAKI MACHO! n_n

siggplus said...

jimmy : bukan tu gambar lu ke?gua curi kt blog lu lah..haha

siggplus said...

fezal : mmg mantap pun..gua cari kt google baik punya kasi korang horny..haha

siggplus said...

azzaliena : baju mama i lah..auww
xnk xpe, ramai lg jantan nk kt i..hahaha

siggplus said...

chipsmore : thanx!nanti aku dtg klik kau nye lak..

siggplus said...

chokio_nia : memang lah xnk..kau ni pon..nk kasi huda mengamok?haha

siggplus said...

mr. panda : ok nnt gua nk tgk..

siggplus said...

mulutbisu : tah, tak ada fatwa mana2 kata kalau mcm aku bakal maknyah..haha

lu betul lelaki macho?lu try jwb tag ni lah

chokio_nia said...

hahaha..bgos ar ko..untung huda..

Pije. said...

bahahahhaa.kelaka weh gambar y last tu.i pun takde baju camtuu.mana gambar rembat tu?
hehehhe

P/s :ketip kukuu ank buah wa best weh.tapi babypunya.nak try?haha

QQQ said...

Fakap lu sigg! Wa nih semi-pedophile doh, skang lu dah wat wa jadi totally gayz! Wa terangsang dgn g string merah lu!

Huahua! Geram tgk bonjolan isi di celahan ketiak dan bulu-bulu halus keliling ketiakmu.. izinkan jiranku mengucupnya untuk ku sigg!

MUZHXX!!

siggplus said...

chokio_nia : dia mmg beruntung pun..heh

siggplus said...

pije : ntah i google saja gay tgk2 keluar gambar tu..memula i nk amek gamba laki berpeluk2, tp dah ada yg hot mcm tu, terus i upload kt entri ni..haha

tak berani oh nk ketip2 kuku baby..nk ketip kuku joni pun takut

siggplus said...

qqq: fuck u too..haha..gua tau lu pedophile..lu berapa hari je lagi nak kena tangkap polis ngn gambar lu masuk paper rogol baby jiran..heh

gua bukan gay lah!haha

lalink7 said...

giler la...badan sapo lak kene kebas nieh..gile dahla muncit..kwang2..

jari macam pempuan...
suke mengemas ke?

AZIZAN & HAFIZAH said...

jom join affiliate http://www.jombinabadan.com letak iklan kat blog dapat komisen kalau ada org beli

joegrimjow said...

bulu ketiakkk

QQQ said...

Wei sigg, mana leh la baby1

gua tertarik terhadap budak form 2-4, dan berpakaian sekolah!

ada ke!

♥chentaMAYA™ said...

gua punye jari macam jari gay tu.
tapi gua perempuan. so?
gua rase jari macam gay tu tok orang chumel/hot/gojes macam ape yang ichik bie cakap lah!
ghaha~

siggplus said...

lalink7 : orang pompuan suka lelaki buncit kan?aku jumpa fakta ni dari 3gp2 melayu yg ada skrg ni..semua buncit2..haha

tak lah, aku paling tak suka mengemas..jari mcm perempuan sbb aku suka eksesais tgn kot..hahaha

siggplus said...

joegrimjow : gua tau lu suka..kan?lu la abang zam yg dimaksudkan kan?hahaha

siggplus said...

qqq : boleh pe baby..gua kenal ramai budak skola..lu nak ke?

siggplus said...

chentamaya : lu normal, sbb lu perempuan..dia tak normal lah sbb tgn dia cmtu..heh

haha jgn nk perasan la jari mcm tu chumel/hot/gojes..gua dh nmpk 20org yg tak comel/hot/gojes tgn mcm tu..haha