Oct 9, 2009

.euro moda

Selamat siang semua.

Tajuk tak ada kena mengena dengan butik busana Euro Moda tu. Aku dah tak ada idea nak bagi tajuk apa. Aku saja nak bagitau, aku sekarang sudah mode study. Malam ni pukul 8 ada paper Dynamic, esok pagi pukul 10 ada paper Advanced Calculus. 2-2 paper yang sudah pasti buat aku sakit kepala gila babi. Nak haram sunggoh.

Haih 2-2 core subjects dalam masa dekat-dekat. Tak ada perikemanusiaan langsung. Kalau aku lulus aku buat kenduri doa selamat nanti, datang ramai-ramai aku buat laksa dengan semprit. Tak tau semprit sila google.

Agak-agak lusa kot baru aku sambung balik ke-blogholic-an aku ni balik. Jangan nangis-nangis, nanti mama upah susu k? Boring-boring p main penguin gedik aku tepi tu.

Wish me luck by clicking on my nuffnang ye. Heh.

Ni aku nak nasihat kat hang. Orang soh pi skolah, hang pukoi org nu, hang pukoi org ni. hang nak jadi gengster?

46 journeyed together:

f|rd4szLer said...

eleh dia yg pukoi oghang kata aku haha

eykA♥ said...

apa hang mengarut neh.aku da wish.
sama2 ok.

babymiLosh said...

hahahahang tuah betol laa~

gudlak la inchik.. semoga otak hang tak tersemboq berteraboq naaa..

Melz said...

hehe relax bro... nak citer aku dulu depa lagi x peri kemanusian..
CompTIA + CCNA + CIWF.. wakaka...dari kol 9.30pg sampai kol 6.30pm test tuh tapi okeh la seb baik x clash timing..kalau x berbuih dah aku.. pastu esoknyer Test Oracle OCA DBA 10.. tapi alhamdullilah..semua lulus ngan Chambestnyer..

sabar okeh..

B E L L A said...

gudluckk. wahoho.
watpo pukoi oghang bek agy pukoi paper exam tuh bgi A. haha.

QQQ said...

SIGGPLUS

Aku ucap selamat maju jaya kat hang! Nih aku nak tanya hang nih? Pi tak solat Jumaat tadi? Hang ada minta doa tak di antara dua khutbah tadi? Kalau tak minta, hang rugi besaq! Nanti hang jadi Zaq dalam video tu!

Lagi satu! Tolong bagi aku email hang! Aku ada open satu blog baru blogohol.blogspot.com aku nak ajak hang join mencarut kat situ.

azzaliena suziantie feisal said...

wehhh gud luck

chokio_nia said...

ko amek mechanical engin gak ke??
pape pon gud luck ar weh..=)

fitriah said...

haha selamat study!! :)

mr.panda said...

haha. goodluck la wei. mengharungi paper dynamic n calculus.

mr.panda said...

haha. goodluck la wei. mengharungi paper dynamic n calculus.

Ejay said...

eh eh.. mmg gedik la penguin tu
ntah nape aku pun gedik gi main penguin tu. agagaga...

anyway, good luck la jwb exam tu nnti. kalo lulus, ko tak buat kenduri, siap ko! hehe.

JIMMY ASMARA said...

kalau stress tu masuk tandas pastu main la dulu!

ingat pesan gua ek!

siggplus said...

firdaszler : tapi result spm aku teghok!haha

siggplus said...

eyka : baca bagi faham dulu k..hehe

terima kasih wish ngn klik nuffnang aku..hehe

siggplus said...

babymiLosh : dah teghaboq abeh dah ni..aku dah xley pikiaq pa dah

siggplus said...

melz : gua tgh sabar la ni..kalau gua tak sabar dah kena taji dah lecturer2 gua tu..heh

siggplus said...

b e l l a : ha baguih2 mcm ni yg kita mau..heh

siggplus said...

QQQ : mesti la pi..tapi aku tlupa nak doa mintak lulus test..mai dgr khutbah lmbt sgt..heh

ok2 satni aku mai blog hang bgtau email aku

siggplus said...

azzaliena : thanx!

siggplus said...

chokio_nia : tak lah..aku civil engineering lah..meki ngn civil subject2 dia lebih kurang je kan?

siggplus said...

fitriah : aku dah tak larat study dah ni..heh

siggplus said...

mr. panda : thanx!

siggplus said...

ejay : haha kau main ke?aku ingt aku sorg je yg main2 ngn penguin tuh..heh

ye2 nnt aku buat kenduri..dun wori..tapi kalau lulus lah..heh

siggplus said...

jimmy : haha lu nak suruh gua main ape?

♥miszluna™ said...

org lg la esaimen byk smp x tdo..


pnt dh ni..

gud luck la eh

siggplus said...

<3 : kesian awk kan, sampai sakit2 bdan tak tido..heh..rest la k..

chokio_nia said...

hurmm..aku rase ah..sebab aku de gak blaja dynamik..nati la..sem 3..bapak bes ah dpt wat civil..aku nak wat tu..tp tak tepilih..T_T

siggplus said...

chokio_nia : kau belajar dinamik dan febians kot..heh

aku nye subject static n dynamic..tp test kali ni utk dynamic je..

aku tak rekomen sapa2 amek civil la..engineering pun jgn..semua susah gila kot

chokio_nia said...

tak ah..aku blaja static ar weh..febian tade pon lam senarai..hoho..hurmm..susah ke??aku rase medic lagi cm haram..

siggplus said...

chokio_nia : heh yg tu mesti la susah..tu top class students je boleh amek..ingt otak2 mengong mcm aku ni boleh ke amek?minggu 1st dh dropout dah..haha

sem dpn kau blaja dinamik, sem dpn lg kau blaja la febians..cuba kau tgk study plan kau balik..ada nye..heh

imHepPie said...

gudluck wei...

err..kalo kenduri doa selamat tuh tmbah menu tart nenas ley??

chokio_nia said...

ahaha..mengong2 ko pon,amek engine gak...hurmmm..ye kot..act aku br je ah start 1st sem..hehe

Fify Hunny said...

chaitt. finals i nnt, math, essok english. next weeknya, bio dngn chem satu hari.

org yg susun jadul pekse mmg tapena ade belas kasihan.

Fify Hunny said...

chaitt. finals i nnt, math, essok english. next weeknya, bio dngn chem satu hari.

org yg susun jadul pekse mmg tapena ade belas kasihan.

farah said...

bro, jawab test baik2.

aku doakan selamat maju jaya untuk ko.

:)

chipsmore said...

ok..da klik nuffnang lu...kira da reda la kan marah lu??? haha :D

chipsmore said...

apa aku merepek ni...wehh penguin ko memang gedik..macam ko jugak..tergedik gedikkkk...hehhhhh

NIMI said...

betol ke wei iklan nuffnag tu dapat duit??habaq mai sini..kalau tak btol penat r ak klik

siggplus said...

imheppie : tat nenas?sori aku tak minat..tat nenas tu lawan semprit tu..heh

siggplus said...

chokio_nia : aku tak ada choice..terpaksa amek sbb tu harapan arwah bpk aku..heh

kau degree ke diploma?

siggplus said...

fifa : next week i ada 5paper back tp back start from selasa..lagi ah..heh

mmg pun..dia buat tutup mata je main teka2

siggplus said...

farah : heh thanx

siggplus said...

chipsmore : redakan kemarahan lu ah..marah gua nak wtpe..heh

lu la gedik..kang gua cite pasal kemaluan lu kang..haha

siggplus said...

nimi : betul ah..aku dh cashout dah..nanti senang2 aku cite psl cashout ni

chokio_nia said...

owh..tape..mungkin itu yg terbaek ntok ko..slamat maju jaya..

aku bukan wat diploma or degree..tp wat diplom..die nye level tgi sket dr degree tp bwh sket dr master..tgh2 la kre anta degree n master..