Oct 3, 2009

.dah sangap dah ke?

Selamat siang semua.

Tadi aku pergi makan dekak Pak Li Kopitiam. Aku tak tau la kedai tu kedai Melayu ke tak sebab mengikut kiraan aku, kedai tu mungkin berasal dari nama Lee Pak Li atau Li Tong Siong. Tapi aku jamin halal sebab pekerja dia semua Melayu termasuk beberapa Bangla yang hanya tau cakap "Kira sekali ke asing?" dan "Mau sayur ka tamau sayur?".

Aku sangap laksa. Ya, sangap. Semalam siap semangat aku merayau satu Tesco mencari laksa instant yang sedap gila, tapi lepas habis pusing satu Tesco, kecewa tak ada. Aku sangat rekomen laksa instant Tesco, serious rasa dia boleh tahan sedap. Haritu masa balik Ipoh ingat nak makan laksa Kedah, tapi makcik tu balik beraya Kedah lak kali ni.

Aktiviti wajib aku kalau ke mana-mana mesti aku melawat toilet tempat tu. Mesti. Mana boleh tahan kencing, nanti kena batu karang.

Aku paling benci kalau dalam toilet laki kalau ada mamat jenis suka jeling-jeling nak pandang kote orang lain. Time hala kote ke urinal tu mata tak merayau tak boleh ke? Tengok la betul-betul kote depan mata tu. Kencing betul betul lah. Dah mata duk nak pandang kote orang lain mana nak aim betul-betul. Haih.

Kau nak tengok kote aku cakap, aku tunjuk, tapi jangan la senyap-senyap pandang. I malu la macam ni. I tau I punya besar. Nanti tombong you mau seminggu you jalan kengkang tau. I takut you tak tahan je nanti.

Haritu dah kena sekali. Hari ni kena lagi. Aku nak makan lepas kencing tu pun tak tenang. Kalau gay cari abang Zam lah. Aku bukan gay, tolong lah. Aku bernafsu lagi dekat orang berhormonkan oestrogen yang tinggi. Aku tak ada nafsu dekat orang berhormon testosterone ok, sila ambil nota.

Nasib baik laksa sedap.

Shit betul.

45 journeyed together:

Nabil Fizri said...

kencing duduk lain kali.

B E L L A said...

orang cakap, laki kencing berdiri, tak boleh walikan anak perempuan dia kahwin nanti.

aku xpasti kesahihan cite. ngeh2.

fitriah said...

hahaha sengal ko!

Ries Lee said...

kenape ko x kencing berlari...
hohoho..

♥miszluna™ said...

len kali kencing dl toilet bertutup

Ejay said...

"size doesn't matter.."

sorry aku tgh mamai bgn tido ni... *sangap*

Just_najmiE said...

segan sebnarnya, tp nk komen jgk..

masuk jamban, kencing dalam privasi.. takdak org jeling.. (-__-"

paraxixth said...

gua kalau pancut.gua pejam mate. tanda nikmat.

eykA♥ said...

heh.neh la idea ko yang bernas neh ek.biarla dorang nk skodeng,mcm yg ko sllu wat tuh.hahaa.len kali kencing duduk la woih.baru macho.heee.

umah aku ada laksa.baru siap.perghhh.

addyaholix said...

agama ajar kita kencing mencangkung. buka sua belalai.

siggplus said...

nabil : kencing duduk susah..aku pkai skinny

siggplus said...

b e l l a : yeke?mana fatwa?

siggplus said...

fitriah : tak sesengal org yg duk intai kote aku tu..heh

siggplus said...

ries : aku malas nak kencing berlari..nanti xpasal2 kena angkut g hospital gila

siggplus said...

<3 : pakai skinny, susah la nk bukak

siggplus said...

ejay : size doesnt matter? betul ke?kalau kecik mcm lidi, ada rasa tak?haha

siggplus said...

just_najmie : nak segan pe, cni boleh cakap sesuka hati kau..

skali lg aku nak ulang, aku pakai skinny, nak bukak payah..

siggplus said...

paraxixth : mmg lah, tu tanda nikmat kan..heh

tapi boleh ke lu kencing kalau ada orang pandang2?

siggplus said...

eyka : oi manada aku skodeng diorang..tak da keje..aku g toilet nk kencing bukan nk usha saiz kote diorang..heh

ada laksa?haih kau saja je nk bg aku btmbh rindu mkn laksa kan..heh

siggplus said...

addy : aku pakai skinny lah, susah nak bukak..haish

kt umah boleh la kencing cangkung

Fify Hunny said...

haha. itu maknanye u r hot!!!
boleh menarik hati lelaki dan perempuan.agaga

siggplus said...

fifa : haha r u mocking me?

fitriah said...

i think it is a compliment. :)

siggplus said...

fitriah : was it really a compliment?heh

eykA♥ said...

haha.mende la weh.aku xsoh pon ko usha.so xpaya la usha.heh.
sng2 ko thn.blek je kncing kat umah.xde mslh.

laksa je pon.tkat lksa tuh.aku tgk tiap ari.sian ko.heh

ZaEr.. said...

Kdg aku sndiri tak paham apa nak jd dgn dunia ni skg..huhu..

out of topic
eh..jom follow memollow!I follow u k!Salam Aidilfitri..!

siggplus said...

eyka : mmg aku xnk tgk pn..xda keje usha kote org lain..heh

mn ley tahan kencing umah..ingt dkt ke..

haha kau sj je saiko aku kan..

siggplus said...

zaer : err maksud kau?

selamat hari raya juga..hee..

JIMMY ASMARA said...

lu kn suka melawat tandas..
ke nak kencing + usha kote jugak?

laki usha kote laki =>gay!

siggplus said...

jimmy : gua suka melawat tandas sebab gua punya tangki pundi kecik..sikit2 gua kencing..heh

lu lain lah..g toilet utk usha kote org lain..haha

yup gay gila usha kote org lain..xpuas2 dgn sendiri punya

JIMMY ASMARA said...

gua xsuka usha org lain punya. gua dah puas dgn gua punya. BESAR & PANJANG dah..

no dengki2

hahaha

siggplus said...

jimmy asmara : haha sifat ini yang aku nak..baru 1malaysia kan..heh

JIMMY ASMARA said...

Caya lah beb!
gua follow lu!

zudotasan said...

aku penah mkn kt pakli kopitiam ni..
dlu selalu g ngn kengkawan...

gile kencing smabil curi tgk org punye...

klu xnk kene skodeng ko kencing la tandas...

xdela org nk usha ko pye...

siggplus said...

zudotasan : kau slalu dtg shah alam?roger2 ah kalau dtg..

ala susah la kt tandas, kena bukak sluar suma, leceh..aku pkai sluar ketat

bella said...

mmg tgh pns..panas hati betol

tadi aku dpt main dgn joni..
hehe..
bagi aku je lah joni tuh

bella said...

mmg tgh pns..panas hati betol

tadi aku dpt main dgn joni..
hehe..
bagi aku je lah joni tuh

siggplus said...

heh..lek2 bg chill dlu..

nak amek joni?langkah mayat aku dlu..rindu oh aku ngn budak nakal tu

mr.panda said...

haha nape x bagi je kat mamat tu. bia rasa berak kat mulut. haha

hf said...

Chop..em..taak tau pulak kat Msia nih lelaki kencing gune urinal..ingatkan takdep kat Malaysia (kampungkah saye?)
hoh0ho..em..soalan!!
Kalu orang sebelah pandang2..boleh nampak ke??

siggplus said...

mr. panda : malas lah, kang dia pregnant susah aku kne btanggungjawab..heh

siggplus said...

hf : ada lah, cuba try tgk kt dlm toilet laki..at least ada la 2-3 urinal..

boleh la nampak, sbb urinal tu mcm jenis panjang..bukan jenis sebijik2

Rara said...

ishh,mcm tu pn ad ke? gler xtenang owg dok usha jep..mcm die pnye xde an..haha

siggplus said...

haha u feel me sister..

xtenang oh nk kencing kalau ada org duk usha2 aku sedap2 nk kencing..haish..

nk tgk tgk sendiri punya lah, nak pandang2 aku punya wat pe

joegrimjow said...

lucah weeiii