Oct 17, 2009

.weh bloggers! jom lepak!

pesanan ringkas khidmat negara:

gua nak lepak dengan paraxixth. sapa mau join?

mini gathering antara bloggers.

masa: dari sekarang sampai tengah malam. (sebab paraxixth belum mandi
lagi dan gua belum berak lagi hari ni)

tempat: masih dalam pencarian. sekitar lembah klang. mustahil paris!

agenda: sambutan Deepavali.

kod modul: j5006

tema: Dhoti atau Saree (ok tipu)

alatan: kelapa, minyak sapi dan jarum-jarum halus

kontek: kosong satu sembilan pat tiga lima lapan-lapan dua kosong atau kosong satu tiga pat ksoong tiga sembilan tiga lima lima
lima-lima.

*untuk pengguna celcom sms dilayan. selain celcom tidak akan dilayan. sila call.

16 journeyed together:

eykA♥ said...

hm.aku pkai mxs.:(

paraxixth said...

bduak sekolah pun nak join?

siggplus said...

ala budak jauh, nk g cmne..gatai duk kulim lg..heh

farah said...

aku jauh la.

mmg takleh nak join.

haha.

Just_najmiE said...

aku join guna kuasa mental.. hahaha.. antar roh aku..

mr.panda said...

haha. aku nak join. dalam mimpi aku.

ixora said...

wek..gua nk join p tetibe gua pikir gua main2..hehe..peace

B E L L A said...

belah ah cmneh. nak report dekat google blog neh. ajak lepas orang pas dah balek egypt. BAN BAN.

Melz said...

weh sigg wat kat area kl la..dekat sket aku nak fly.. huahua..

nie sambutan deepavali ke?
goyang goyang kepala ke? wakakakakk cam setan

JIMMY ASMARA said...

nak join nak join nak join!!

Encik Azizan said...

jom2...melepak itu kool..

paraxixth said...

macam celaka. semua nak join.tapi yang joined tak de pun.

buat lain!

gua klik iklan n97 nokia lakhanat tu

siggplus said...

ntah..gua kasi no telefon untuk call, bukan buat simpan dan kacau gua nk tido time malam2..tnggu2 tak ada pn sms ke call..takkan gua nak call pulak kan..

Noorlaila Mohamed Nor said...

kaya laa celcom nanti semua pakat tukar pakai celcom!

Rara said...

haha. reveal nombor dekat blog ni , huda tak marah ke ? kalau aku sure jeles weh :D

NIMI said...

aku baru baca hari ni..aku tgglkan blog hari sabtu n ahad..lain kali ko nak buat pengumuman sila buat pada hari bekerja sebab ak malas nak bukak blog waktu hari rehat ak..ak sibuk dengan kawan-kawan ak, kucing ak, nenek ak, famili ak..**ngeh!