Oct 8, 2009

.makin lama makin aku addict dengan video alih bahasa

Selamat siang semua.

Aku malas nak menaip hari ni. Tangan sakit. Bukan aku pergi mengocok ke eksesais tangan ke apa, kau jangan fikir negatif. Aku sekarang tengah seronok angkat dumbell. Budak-budak rumah entah curi dari mana dumbell seronok-seronok main hari-hari, aku tak boleh la rasa ketinggalan. Tengah nak pecah urat, memang la sakit sikit. Tangan dah tak boleh lurus, dah macam orang cacat.

Sapa cakap badan kurus kering tak boleh nak jadi buff ada ketul-ketul? Bagi aku masa 6 minggu.


Badan gua dah macam ni lu jangan sebok-sebok ngorat gua. Heh.

Aku nak share video alih bahasa lagi. Maybe kau dah pernah tengok kot. Saja aku nak kongsi. Entah kenapa aku rajin gila sekarang cari video-video alih bahasa. Tak, bukan dari redtube. Jangan fikir negatif lagi. Haha.

Jangan sangka Hang Tuah hidup zaman dulu tak pernah ambil SPM, dan fail.



"Sapa nak percaya cakap hang!"

48 journeyed together:

fitriah said...

hahaha aku suke yang tamil tu..geli mat tu..yang tu mmg lawok abes..

chipsmore said...

badan cam malek noor aku xminat...wekkkkkkkkk

chipsmore said...

badan ko macam tu lagi aku xnk ngorat..geli maaakkkkkkkkk nokkkkk...xkose nyahhhhh...


*gua klik iklan lu..kua iklan malek noor plak..cisss

babymiLosh said...

huwawawawa~ takpa aihhh.. ley repeat paper julai.. hohoho ;p

Ries Lee said...

hahahahahha!
ko pernah tgk x video hitler marah sbb internet slow?

♥miszluna™ said...

tak suka badan mcm tu

♥miszluna™ said...

tak suka badan mcm tu

chokio_nia said...

ko da pena pos pasal power rangers ckp sabah??taleh blah part.."bha..bulih timbak sudaaa"..hahaha

Just_najmiE said...

dumbell ja?.. jadi yg berotot kat tgn ko ja lah?.. bdn yg lain sekeping ja.. hahahaha..

aku klik nuff ko.. (^^,)

eykA♥ said...

ko macho ah mcm tu.;)

mr.panda said...

hahaha sexy la u. tergoda i.

sayu=pilu said...

sekssa sungguh aku rasa buat cam tuh...
dah tgk vdeo hang tuah fail spm n macam2 g.. memang sengal wa cakap lu.. mengong arr saper yg buat...wakkakaka

farah said...

geli la aku tgk kalo badan terlampau berketul.

aiyakkk.

:D

siggplus said...

fitriah : yg tu pun lawak gak..tapi dah lama ah..dlu 1sr dgr dh guling2 aku atas lantai..tp skrg aku dah sampai tak ada rasa lawak langsung dah..

kitorg dlu kt umah ikut step menari dia kot..heh

Melz said...

eceh..ramai plak gal yang x suka badan yang cam tuh..uhuks..wakakaka

siggplus said...

chipsmore : aku pun tak suka badan macam malik noor..aku just nk bg sedap2 badan je..bia ada ketul sikit, xda la papan je..heh

mak xkesah pun nokk..xnk ngorat pun mak tak kesah..janji mak diva tergebusss

haha pale hot lu ada iklan malek noor

siggplus said...

babymiLosh : hahaha aku suka gak yg tu..nak haram sunggoh

siggplus said...

ries lee : pernah..tapi yg psl hitler tu ada bnyk sgt..asal ada je isu semasa mesti dia buat video tu..dah ada bnyk sgt smpai xlarat nak tgk dah..heh

siggplus said...

<3 : orang pn xsuka pun badan mcm tu..nak bg sedap peluk je..so kita win-win situation kan?hehe

siggplus said...

chokio_nia : kau faham sabah?haha belum lagi..cukup la hidup aku dikeliling urang-urang sabah ni..smpai aku hafal suda lagu sayang kinabalu tu ba..sandi habis

siggplus said...

just_najmie : haha tak la sampai mcm tu..kau ingt aku nk jd popeye ke?heh

ada la buat workout lain, pumping diamond lah..sit up lah..

dah nampak dah ada 4 pack..bg tmbh lg 4..hehe

siggplus said...

eyka : aku macho?

*tersipu-sipu malu

siggplus said...

sayu=pilu : ape yg seksa? banyak gila video lawak2..kau kena rajin cari je..heh

siggplus said...

farah : aku pun geli gak sebnanye..heh

siggplus said...

melz : girls mana suka badan macam tu..tak best kena himpap..hahaha

chokio_nia said...

ko tingu la bha tu video..aku tingu nda bulih stop ketawa ne bha..hahaha..aku phm la jugak..sbb kwn aku due org, org sabah..ckp pekat gle..haha

siggplus said...

bha berabis kau ni..aku ada la faham sikit2..ada jugak nda faham..tp so far buli jak aku faham bahasa sabah..cuma nda fasih jak..hehe

bha, nanti la aku tingu..sekrang bizi ne ba, nda boleh slalu online

chokio_nia said...

ahaha..aku ingat ko urang sabah..ok jak aku tingu sabah ko ne..ok2..penat2 da ckp sabah..kate bizi..laju jek ko reply komen..hahaha

JIMMY ASMARA said...

eksesais tangan?

macam best je..

ajar la gua!

ellenyna said...

haha.
best sgt video tu. :))))

ellenyna said...

geli dengan muka perawan yang memiliki badan sebegitu.

siggplus said...

chokio_nia : nda la..aku urang perak ba..mcm aku cakap tadi la, aku dikeliling orang sabah jak..hari2 cakap sabah sja..

siggplus said...

jimmy : nanti gua ajar lu..lu kena buat tutorial baru lu jd pandai..haha

azzaliena suziantie feisal said...

perrggghhh badan
eyuuu...
hahahaha

wa follow n link lu :)

siggplus said...

ellenyna : aku pun geli..ada tetek besar tu..heh..terlebih eksesais smpai dah boleh develop tetek..haha

siggplus said...

azzaliena : heh panjang gila nama..badan tu mantap kot..tgk ketul2 tu..heh

thanx follow gua

Weed and Bandages said...

macam aram jadahhhhhhhhhhhhh hahahahahahahha

eykA♥ said...

dasar kambeng gedik.uh.
ko mcm tu sebijik macm kambeng gurun yg kelaparan.

siggplus said...

ms. weed : haha nak haram kan?nanti aku tunjuk lg video2 lebih kurg cmni..heh

iman said...

soklan xde kne mngne ngn pos..
mne nk dpt spesis encik joni?
suke la encik itu..
mau3..

chipsmore said...

wakakakaka...mak bukak blog kau mesti mak geli nyahhhh...wat entry baru pelisss...euwwwww....
(dengan nada gedik nak mampos)


kua gamba azwan ali kat ko punya iklan nok..mak klik...sbb tu idola mak...auwwwwwww

siggplus said...

iman : aku bli kt breeders..kat pet farm kt penang..kt pet shop pn ada tp mostly dia cost almost double..

siggplus said...

chipsmore : haha nanti lah..aku dalam mode malas nak menaip dan fikir skang ni..kau tatap gamba tu puas2 dlu ye nok..

haha mak klik ke ape, ada aku kesah?mak diva tergebuss tau..heh

f|rd4szLer said...

hang teghok! hahaha

x leh blah lawak retarded lol

yg video tu hang tuah masa fail spm

yg pic atas tu lepas frust fail paper july

lol

f|rd4szLer said...

hang teghok! hahaha

x leh blah lawak retarded lol

yg video tu hang tuah masa fail spm

yg pic atas tu lepas frust fail paper july

lol

Nabil Fizri said...

loklaq

QQQ said...

Minum protein shake la dol!

Drop email lu kat gua, ada benda nak diskus!

Melz said...

Quote : girls mana suka badan macam tu..tak best kena himpap..hahaha

wakaka lucah²... budak bawah umo ada tuh..sensored sket na :P