Oct 28, 2009

.konvokasi provokasi ejakulasi

Selamat siang semua.

Aku sebenarnya malas sangat nak menulis hari ni. Bukak redtube pun macam tak ada mood. Internet sudah kena cut down sebab dah limit bandwidth. Aku tak torrent pun, tapi kalau sehari online 24 jam mana tak kejap saja dah boleh smpai limit. Nak main farmville pun leceh. Heh.

Semalam, kira aku boleh berbangga dengan diri aku sebab aku sudah dikira tamat Diploma dengan Anugerah Naib Canselor untuk Diploma in Civil Engineering dengan CGPA 3.89.


Sidang ke 19/20. Hebat-hebat memang biar last.

Haha ok aku tipu.

Kalau aku dapat ANC tak adalah aku asyik cerita aku fail subjek tu subjek ni masa Diploma dulu. Heh. Ilmu yang belajar semua hilang, aku rasa akibat banyak sangat makan semut, ditambah dengan masturbasi berlebihan, dan diselitkan sedikit unsur-unsur redtube di kala sunyi.

Kena ada dekat depan Dewan Sri Budiman sebelum pukul 7, tapi pukul 7 aku baru bangun tido. Dengan stokin tak ada, kemeja tak iron, bra nye clasp dah tercabut sebab pakai tak sama dengn saiz badan, panties tak basuh dicemar darah haid sedikit, aku boleh rilex lagi bakar rokok 2 batang dulu. Tunggu depan jamban. Time-time konvo ni lah budak-budak ni nak mandi lama-lama. Bukan si Sivaji nak cium pun. Haih.

Puan Hamizah dah mengamuk-ngamuk dah dekat bawah tunggu aku. Janji dengan dia pukul 630 dah turun, sekali 730 baru aku turun. Kena maki sedas. Mana tak bangun lambat, semalam aku tidur pukul 5 main farmville. Ya aku ketagih farmville sekarang. Naluri wanita tinggi kan.

Sampai Dewan Sri Budiman kena maki lagi. Orang lain semua dah beratur nak masuk aku baru la nak betulkan tie, nak pakai stokin pakai kasut. Ramai gadis-gadis cantik. Aku rilex saja, masih dalam tempoh edah kan.

Giliran aku ke 1005. Menganga aku tunggu. Sapa suruh nama mula dengan S. Terkepit celah-celah gadis. Sekali ada jugak diorang buat-buat tertidur terlentok atas bahu aku. Nak mengorat lah tu. Aku rilex saja, masih dalam tempoh edah kan.

Aku paling tak tahan time Sivaji bagi ucapan. Aku ingatkan dia seorang yang cool, tapi ucapan dia memang boleh buat orang rasa nak tolak kerusi baring ramai-ramai macam dalam khemah pelarian. Bosan gila.

Habis istiadat, aku terus jadi manusia lain. Manusia gila kamera. Camwhoring kata gadis-gadis myspace mulut muncung. Tak faham sila tanya QQQ. Orang lain ambik gambar semua macam sopan saja. Kami ni dengan lompat lah, campak topi lah, baring atas jalan tar lah. Semua pandang. Nak peduli apa, konvo Diploma sekali seumur hidup beb. Gunakan sebaik mungkin.

Gambar aku malas nak upload sangat. Internet slow gila babi.



Maaf, gambar tak ada yang sopan-sopan. Nak sopan-sopan pergi ambil gambar dalam studio apek cina dengan background kunun ada rak buku dekat belakang then bubuh frame besar-besar esok boleh gantung dekat dinding time raya.

Diambil menggunakan Nikon D40x dan Lumix LX3.


Walaupun si monyet ni berbadan besar, lompatan dia adalah antara terstylo pernah aku tengok.


Lepas ni semua mati kena terajang sesama sendiri.


Aku di tengah. Tumpuan para gadis.


Dah baling kelam kabut cari balik. Hilang kena ganti beb.


Di belakang : gambar Sivaji kesayangan.

Kepada semua yang berharap aku ambil gambar dengan boxer Spongebob/Pink/Otromen, anda tidak aku hampakan. Sila hantar topup RM10 ke no hp aku dan aku akan berikan gambar tu. Eksklusif untuk peminat-peminat aku. Err, cuma jangan buat stock masturbasi ok. Hanya gadis saja akan dilayan.

p/s : Nanti anak-anak aku nanti, aku nak bubuh nama mula dengan ZZ___, biar dia merasa apa aku rasa. Padan muka.

50 journeyed together:

fitriah said...

bestnye konvo. ak jeles.

Darkk said...

Cerita ko, buat aku malas nak pergi konvo nanti.

Leceh ar tunggu lama-lama. U aku bukan ramai makwe pun.

Rara said...

wehh,mne ko? ak nk ngorat ni! alamak,lupe..still dlm tmpoh edah kn..kre nti ak pn kategori 1005 cmtu ar kn..nme ak mule 's' gk..cm ko..haiyak!

ada_hairuni said...

oh uitm juga rupenye. ak berkombo uitm 2 thn lepas..congrats ye.

dgr kata kena pakai mask, periksa suhu bdn & cuci tgn dgn sanitizer?haha.

farmville ak dah level 33.hebat x? hee..

B E L L A said...

HOHO giler kejam name anak nk letak zz__ takpelah. wktu exam dok blakang skali leh mniru..wakaka..

farmvilleeeee menghabeskan masa blajo akuuu.

Syed Salleh said...

perghhhhhhhhhhhhh !!
tak sbr lak my turn ni ^^

♥miszluna™ said...

org sedih..

hBz said...

congratz bro..
aku lagi 2 tahun beb

♥miszluna™ said...

hancur hati org




seronok konvo?
dpt byk bunga dr awek?

Bitter Sweet said...

perghh..bapak pandai..ANC kau, mmg dia mcm sivaji kan :D dari zmn akak belajar dulu, sampai skrg la agaknya ucapan dia mmg panjang..2x konvo, dua2 dengan dia ni dpt scroll..misai mahal tu beb..koh3

*sbg org tua, aku pening bila baca tang darah haid semua tu,adoi rs loya nak muntah pulak..daaa

fitriah said...

haha ko panggil berahim abu shah sivaji?? wahahaha kejam gile!!

{lumut} said...

haha...kuang aja tol bapak kasi anak merana time konvo..

weh,dlm tmpoh edah?baru becerai ke macha?haha..

weh.spec ko tuh mcm budak2 nerd je..silap ari lagi kanta bikin lagi tebal sbb sllau layan redtube.kahkah

saypOOL rafhtello said...

tahniah la bro..
apsal lu xpki skirt...
;p

Koyuki said...

patutla kau ni ada side lembut2 sikit..
join pompuan rupenye..

mr.panda said...

heh. sivaji baguskan tolong orang melayu. nanti ko degree ko rasa la balik nama start huruf S. hehe.

paraxixth said...

pehal sikit nsagat? gua dapat 4 flat

Ries Lee said...

salam tahniah kerana mampu berejakulasi sambil berkonvo.

♥chentaMAYA™ said...

ngek la ko!
sian anak ko t!
boh la name a!
ali atau aminah!

grenti awal!
hee~

;P

syahidahariff said...

congrats lah pakcik..kalo aku jadi mak ko aku kasi penumbuk sebijik..biar lebam sama kaler ngan jubah..baru stylo..haha

mier@merr said...

oit2...
ko maseh dalam tempoh edah...
xleh pikir pasal nama anak pon..haha...~

nikmati tempoh edah seadanya....ehe...

Fifi Zahira said...

siti fatimah, siti khadijah, siti aminah, shafirul azmi...ahahah
congrats ;p

ALiE said...

bro tahniah ar...

bukan sebab edah tp sebab dah grab satu isi dlm isi buluh..

~aq dh tulis sopan ni,ko jgn fire aq lak

cik w1ck3d said...

yo adam..congratz.
wlapon tngu 1004 turn b4 ko tp utk dat bebrapa saat on the stage, utk bg pn hamizah senyum.

priceless.

tahniah!

'pp

ellenyna said...

tahniah tahniah :)

Melz said...

gambar last tuh awat tutup mata..hahahaha... porno bersiri ko nie..wakakkka

farah said...

congrats bro!

:)

Nabil Fizri said...

slmt

bibie_boodyn said...

hakhakhahakh..da grad kan?jom nikah??

chipsmore said...

ohoiii..bila aku nak konvo ni...hahaha...

aku rasa memang kau patot la letak nama anak kau START Z...
memang kau saja je la kan nak nyusahkan anak kau tu...hehh...

btw,congratz ;)

Kentut said...

ko semut ke selalu kena hurung beramai-ramai.

hf said...

azmie.
congratss..!!!
Gud luck untuk Deg nih pulak :)

NIMI said...

Z??
Zakiah, Zamawi, Zirafah, Zoo Negara, Zambawas..

memang seharusnya kau letak weyhh!memang jangan haraplah kau nak dapat doa dari deme lepas ko mampos..bhahahha!!

Aina Aadnan said...

congrats!

Noorlaila Mohamed Nor said...

wahh tepi2 mesti sharifah ngn siti kan?
haha

aku dah pesan
klu kau insaf
tinggalkan dunia redtube dan masturbasi kau tu
anugerah diraja pun kau boleh dapat
hahaha

imHepPie said...

ehh tu muka ko ke..asal muka cam skema je..

abesla sian anak2 ko..

ween said...

tahniah.

:)

YobSumO said...

gila riang dan gila edah. btw congrats!

Rara said...

hoi jangan mengada nak cari awek lain. jangan mengada tempoh edah lah apa lah. jangan lupa kenangis manis empat tahun lepas, semua yang pernah dilalui bersama. aku tahu kau dah famous, ramai blogger perempuan sana sini rapat dengan kau. tapi empat tahun lepas, siapa yang mendukung kau? siapa yang support kau? siapa yang sayang kau? jangan cepat lupa, jangan cepat lalai.

just my two cents. sorry =______="

chokio_nia said...

wooo..da bole keje ah pasne..tahniah2..

taleh blah ah ko dlm edah..ble abes ne??bole aku promote ko kat org..haha

aku keciwa kerana tade gamba ko bersama boxer itu..nak topupkan ko, kat cni tade jual kedit maxis..

Precious said...

Aku memang lebih suka gambar candid! Seronok esp bila dilihat 10 tahun kemudian ...

Ejay said...

bwahaha...
entry ko mmg klako. layan beb.

tp gelak pun gelak la jugak... but aku still nak ko tau yg aku sgt berbangga dgn ko. tahniah for ur convocation. wlwpun kepala ko gila weng, tp aku percaya ko seorg yg bijak... cuma ko saje je buat2 poyo kan? hehehe...

be humorous but not foolish k!

creamer coffee said...

tahniah dah kadi graduan. bila mahu belanja? :P

Da' daffodil D said...

hi si kacak. tahniah. :) tahun depan aku pula. yeay!

x-po said...

i ni gadis yg cun..i nk pic u pkai spender wrne pink leh x? nnt i topupkan u rm1oo..amacam? ada bran?

Fatt Chin Choy said...

semua buat aksi melompat
takder aksi lain meh

eykA♥ said...

heh.sempoi pic mu weh.;)

babymiLosh said...

lompatan manusia di dalam gamba itu sungguh menterujakan okeh.. hooo..

btw,, a BIG congratoz ya inchik =)

S.G.S said...

diploma nye convo bleh pakai mortaboard tu gak eh. sini, diploma tak de topi. degree je.

akmar ramli said...

yg bertutup mata tu ko ke?

akmar ramli said...

hahaha...malu ke sampai wat mata camtuh..hehehe..ke saket mata??