Oct 22, 2009

.jabatan pencegah maksiat tak buat kerja ke?

Selamat siang semua.

Waktu aku menulis ni, ada sepasang keling sedang bersenggama di tepi tangga. Bukan bersenggama, tapi beromen/bermaksiat. Kulit hitam, jadi aku tak nampak apa yang mereka sedang buat. Aku hanya nampak dua pasang mata dan sekali sekala gigi. Itu sahaja yang berwarna putih. Itu pun masih samar-samar.

Si perempuan sudah meliuk lektok dimamah lelaki rakus. Si lelaki badan penuh dengan tatoo. Tulisan khat ke apa aku tak pasti. Tapi aku rasa dia salah seorang ahli Geng Mamak.

Aku tak lalu nak tengok lama-lama. Bukan nampak sangat pun. Hitam kan.

Agak-agak boleh tak aku panggil pencegah maksiat?

p/s : Aku dah revert disqus dari blog aku sebab banyak feedback kata slow. Sori lah semua. Sila celebrate komen macam biasa dengan buat tarian bogel beramai-ramai di rumah Paraxixth. Ada parti buih katanya.

59 journeyed together:

eykA♥ said...

okeh.pehal jd mcm neh balek?haha.ape daa.
nyway.cmni lg macoo.

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

ape lu stim tgk keling romen?

hahahaha...lu biar betol...

Noorlaila Mohamed Nor said...

intense td pun okeh
xdela slow mcm disqus
tp yg ni the best la

Noorlaila Mohamed Nor said...

intense td pun okeh
xdela slow mcm disqus
tp yg ni the best la

miera a.k.a merr said...

aku ok jek mne2 jnis komen pon...
disqus xmmberi kesan thadap streamyx aku..hehe...

^aku zaty^ said...

lorh..
bdk2 streamyx oke jer..
huhu..

mr.panda said...

ceh. apesal x rakam. masuk u tube. heh.

azzaliena suziantie said...

lol....hahaha...
pehal lu xgi serang??
lu join sekaki ke kann..
haha

fitriah said...

bagus. kan senang nak komen.

Ejard said...

haha...mari kitea berpesta buih

fezaL Mohd said...

apehal ni kecoh2 haha ;p

JIMMY ASMARA said...

lu je yg jadi pencegah maksiat..

pakai jubah n kopiah

pastu p terjah lah macam nas ahmad

babymiLosh said...

len kali rakam.. ley uji hipotesis : lain kaler kulit lain cara-gaya-aksi nya..hekkk3~~

babymiLosh said...

lama tak menyenggah sini,, skali da tuka header da.. bagus3.. kagum. terpesona.

farah said...

tak baik kau kacau org wat projek.

biarkan je la.

ahhaha.

cik CumeY said...

hahaha... hitam itu menawan...


iklan rokok kah itu??

mesti tadi beria-ria sekodeng kan?
hahahahaha...takley imagine tol!hak hak

suda jumpe link blog guee???hik hik...

Adjla Hafizin said...

seb baek itam.
hahaha.

chokio_nia said...

loh..tukar pulak doh..mane2 jela..janji bole suda..

Fatt Chin Choy said...

murahan betul diorang tu
hehe

{lumut} said...

hahahah..agak2 ble aku leh hantuk kan kepla kamu ngan si paraxixth tuh?

haha...kau skodeng mereka yg sedang mengawan.
bdo tol nak mengawan kat tangga.
cheap!

ixora said...

wei..memang disqus lembap sikit r wei..
aku pun xjadi nak buat..

lgpun aku xreti..hahaha..

QQQ said...

tamil girl tu umo brapa sigg!

NIMI said...

aku suka weyhh komen ko macam ni..takdelahh menyusahkan ak..suka!suka!nak baca komen org lain pon sonang!

chipsmore said...

haaa..bagosss...aku suka komen macam ni...xpayah susah susah aku nak isi borang..hehhh

siggplus said...

eyka : ramai broadband user tak suka aku pakai disqus sbb slow..heh

siggplus said...

chaireel : lu ingt gua stim?gua punya jadi makin layu beb tgk diorang..heh

siggplus said...

noorlaila : intense tu aku tak sesuai coding dia untuk template blog aku ni..tak keluar comments link on homepage..so aku buang n revert guna basic blogger comment

siggplus said...

miera : oho berlagak kau eh?haha

aku guna p1 lagi tak ada problem..ha lg blagak tak?heh

kesiankan readers yg guna broadband

siggplus said...

aku zaty : kesiankan budak2 broadband

siggplus said...

mr panda : aku bajet kalau aku rakam tak ada sapa2 nak tengok..hehe

siggplus said...

azzaliena : haha yup aku join sekaki..tapi aku tutup mata lah

siggplus said...

fitriah : dulu punya susah eh?

siggplus said...

ejard : kau tak boleh..perempuan saja boleh..tapi kena baju warna putih jarang

siggplus said...

fezal mohd : apa yang kecoh2?haha kau ke yang romen tu?hahaha

siggplus said...

jimmy : aku belum mndi wajib lagi..mana boleh jadi pencegah maksiat..hahaha

siggplus said...

babymilosh : haha mana kau tau lain kulit lain caranya?pnah try ke?hehehe

siggplus said...

babymilosh : cantik tak header baru gua?

Koyuki said...

kalo lu rakam letak kat youtube pon buang masa jer..

bukan nampak..

gelap..

anas afrohead said...

pencegah maksiat memang tak boleh.
bukan muslim di luar kuasa mereka.
tapi hang boleh panggil polis.
atas alasan mengganggu ketenteraman awam.

x-po said...

hoho awat ko xg rakam vid diorg? ekekeh

siggplus said...

farah : haha aku tak kacau pun..aku tulis dalam blog je..diorang takkan jumpa punya..heh

siggplus said...

cik cumey : memang hitam tu menawan..dan hitam tu sexxayyy..haha

mana yg iklan rokok?

haha aku tak tengok pun..malas aku..bukan nmpk pn..heh

siggplus said...

adjla : kalau tak hitam kenapa?heh pk mcm2 kau kan

siggplus said...

chokio_nia : ramai orang tak suka disqus..tu aku buang tu..heh

siggplus said...

fatt chin choy : tu lah..kalau orang putih cakap, "get a room"

nak tunjuk2 kt org nk wtpe..heh

siggplus said...

lumut : haha apsal nak hangguk kepala aku ngn paraxixth?apa salah aku yg innocent ni?heh

mana aku nak tau diorang..sangap sgt dh..heh

siggplus said...

ixora : tu ah..memula tahan lagi..lama2 jadi mcm leceh pulak..

tak susah pun nak pasang..just kena pandai edit template je

siggplus said...

QQQ : tak tau..aku agak baru akhil baligh..apsal lu ada nafsu kat dia ke?gua boleh free2 rekomen dia kt lu

siggplus said...

nimi : haha jadi marilah kita berpesta pora ramai2 utk celebrate komen senang

Da' daffodil D said...

if i buat tarian bogel takut u x tdo malam pulak. euw~

ps : keling is a harsh word man.

siggplus said...

chipsmore : isi borang apa?

siggplus said...

koyuki : ha tau xpe..tu gua tak rakam tu

siggplus said...

anas : mengganggu ketenteraman ke?asal kalau diorang tengah beromen aku jadi resah, gemuruh dan serta merta terejakulasi ke?haha

siggplus said...

x-po : malas nak rakam..tak nmpk nnt..pcayalah..heh

siggplus said...

da' daffodil : haha tak adanye aku tak tido malam..aku kan gay..heh

yup i know thats a harsh word but i cant help it..tak dapat tahan godaaan nak tulis bersensor2 mcm tu..heh

Kentut said...

laa. kenapa ko tak report dekat jabatan agama hindu daerah. mesti ada punya. gugel je.

siggplus said...

kentut : haha malas aku nak gugel..aku gerenti tak jumpa..heh

queenlyana said...

hahahha
ok tak tahu nak komen apa... baru first time datang sini neh,
I nervesss. hahahaha

Darkk said...

Heh. Dah lame ko stadi ni kan sebelum ko bukak belog ni lagi.

Haha