Oct 30, 2009

.update macam guna twitter, apa jadah?

Selamat siang semua.

Bila kepala dah serabut, melayan video-video Rihanna di Youtube adalah satu perkara yang menyihatkan minda.

Sudah, aku nak lap air liur sekejap. Byebye.

38 journeyed together:

YobSumO said...

tang mne terliur? kaki?

tgk beyonce bootylicious ok gak.

cik w1ck3d said...

asl break jer layan rihanna abeh brain juice la wehh..
hohooh..
;p

chipsmore said...

lap air tuuuutttt sekali ye...aku kena sopan sekarang...kalau dulu..aku main tulis je air apa..huakakaka

imHepPie said...

mnyihatkan minda sambil mencucikan mata kan

ween said...

good luck sigg.

:)

Melz said...

hahaha...layan :) aku nak gi tgk jab

paraxixth said...

iklan megi klik

mier@merr said...

sgt sihat...ekeke

PeJuAnG HiDup said...

menyibuk d cni. XD

Razman said...

laen mcm bunyi..rihanna ke terra patrick?

fitriah said...

aha setuju ngan razman.

chokio_nia said...

haha..letak tisu kat molot sudey la..

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku tak rasa apa2 pun tgk rihanna tu?

Syed Salleh said...

ha3.. sokong2..
often layan lawak bob mamat jpun kat you tube.. lawak giler..
ten ten ten ten
:p

♥miszluna™ said...

em

Nabil Fizri said...

tgk mulan jamilah!

Adjla Hafizin said...

rihanna kem slm.
die dh lme admire ko.

babymiLosh said...

ok. hapal step. abeh exam kang wat la 1 vid Sigghanna ye.. awwwww~ awwww~~ cant wait! ;)

♥chentaMAYA™ said...

lap air liur ke wat air liur!
ahaha~

siggplus said...

yobsumo : semua aku terliur..haha

beyonce tak best sebab dia dah makin tua

siggplus said...

w1ck3d : bukan selalu aku layan rihanna pun..hehehe

brain juice ke juice lain?heh

PeJuAnG HiDup said...

bagus layan wali band. cari jodoh. hehehe...

siggplus said...

chipsmore : bila masa lu jd sopan?gua tak pnah tgk lu sopan pn..haha

air tuutt tu apa?gua tak faham (buat2 inesen)

siggplus said...

imHeppie : haha yup2

siggplus said...

ween : thanx!

siggplus said...

melz : mmg layan beb..serius..heh

lu jgn buat benda lain..tengok je tau..haha

siggplus said...

mier@merr : lagi sihat dari minum milo anda jadi sihat dan kuat!

siggplus said...

pejuang hidup : jangan sebok lah

siggplus said...

razman : sapa tera patrick?hahaha gua tak kenal lgsg sapa dia..loyer?majistret?heh

siggplus said...

fitriah : kau setuju pe weh?tera patrick?kenal ke?sapa dia weh?hahaha

siggplus said...

chokio_nia : dah sumbat dah, meleleh gak..panas sgt..hehehe

siggplus said...

noorlaila : tu sbb kau girl..mn nk rasa pape..haish

siggplus said...

syed salleh : haha yg tu siyes lawak..orang jepun mmg suka membodohkan diri..heh

siggplus said...

miszluna : nape em?

siggplus said...

nabil fizri : mulan?baik gua layan aura kasih..heh

siggplus said...

adjla : owh yeke?kemslm dia balik..

tlg tnyakan bila dia nak buat umrah?

siggplus said...

babymilosh : haha dah buat dah..nanti aku upload..haha

siggplus said...

chentamaya : buat air liur?mcm mana?gua inesen beb..hahaha