Oct 28, 2009

.siapakah QQQ?

Selamat siang semua.

Aku bosan ni. Letih study. Cewah bukan study sangat pun. More to baca nota. Gila kau math nak baca nota, mana nak masuk. Aku buat ni pun sebab nak cuba cara kawan aku belajar math. Tak pernah buat latihan, tapi just study dengan baca nota. Dia buat macam tu boleh lulus math, aku yang stadi ni tak boleh. Heh.

Entah. Aku try tak masuk apa pun. Heh.

Jadi Rara si muka ketat (dia yang cakap sendiri ha dalam entry dia) tanya dekat Blogohol siapakah mahaguru QQQ. Jadi di sini aku ingin jelaskan siapa QQQ.

Mesti perasaan ingin tahu si Rara ni membuak-buak kan? Mendidih-didih nak tau. Haha.

Tapi dalam bentuk video. Dia hantar benda ni masa audition Sehati Berdansa musim baru. Entah macam mana boleh leak dekat internet. Aku ada jugak lah kenal orang dalam Astro (Azwan Ali amboi amboi amboi).

Dan kenapa dia hantar untuk audisi Sehati Berdansa, hanya Tuhan saja yang tahu. Heh.

Sila tonton dengan hati yang riang ya.

Dipersilakan, QQQ dengan lagunya, Touch My Body (Mariah Carey Cover Version).

video

"I will give you Plankton (baca: Sheldon J. Plankton- Spongebob Squarepants cast)"

QQQ, cukup tak gua perkenalkan lu sapa ni? Lu puas hati tak cara penyampaian gua? Hahaha.

40 journeyed together:

fitriah said...

wahahahahaahahahahahahhahahahahahaha

tu je ak mampu buat. sekian.

Melz said...

aku dengar...terus problem gegendang telinga aku..boleh ?

♥miszluna™ said...

wat la latihan math

Syed Salleh said...

perghhhh !!
bhse jepun ke tuhhh !

Just_najmiE said...

wahahahaha!!.. cam siot! buruk siot suara dia.. ngahahaha..

weih, study la! (ckp kat kau n diri sendiri.. haha..)

B E L L A said...

dh penah tgk vid tuh dulu. gelak gegulinggg. wakaka.

nmpk sgt tuh bkn si QQQ. =.="

Aina Aadnan said...

haha. haha
haha haha

ada_hairuni said...

hahahaha.. adeh mesti la ni bukan QQQ -_-"

ok sila smbung baca nota math. mesti lulus tnpa wat latihan.

dah click2.

♥miszluna™ said...

jd mcm org td yakin 100% wat math
g study

chokio_nia said...

haha..gle merdu siak sore mahaguru QQQ ne..haha

hurm mang bagos pon stadi math ngan bace nota..aku slalu wat cmtu gak..tp markah ckop2 mkn je ah..haha

YobSumO said...

gong li kasi plankton dan camel sebagai hantaran.

... mungkin itu yg cuba disampaikan

sebagai balasan, dia mahu cock dari pihak lagi 1.

Ries Lee said...

tak boleh blah part dia tarik suara last2 tu...
hahahaha!

kene kutuk saja QQQ...
jgn dia merajuk dr dunia blog sudaa..
hahaha...

hBz said...

no komen..tapi aku nak gak conteng2 sini..

Adjla Hafizin said...

kem slm kt mahaguru QQQ.
die sgt hot dowh..hahaha!

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda di laman web kami. Ia mempunyai fungsi yang hampir serupa dengan Innit dan Digg.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

arque said...

hahaha.sengal.suara entah ape2.

{lumut} said...

aku layan gak blog QQQ....
kau,QQQ and paraxixth..
elok lah aku hantuk kan kepala sekali..haha..

lebih kurg je korang neh..

QQQ said...

seronok hgpa kutuk aku no, tak pa cek!

nantikan serangan balas alu sigg!

sick sicker seekers sickest!

NIMI said...

camel up in the hill lagi..
ahahha!
weyhh aku pon weyhh..
aku pon boleh dapat A+ kot dengan cara membaca buku math..pelik kan??
but then its work..bacalah weyhh

ellenyna said...

HAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHAH

ziha said...

weh..mcm pnah npk die ni dlm rancangan star king..korea pnye tv show..die ke??haha lawak..

Rara said...

haha..gler lawak wehh..tu QQQ ke? kmslm ekk.. :)

p/s:trimas doh pkenalkn QQQ kn ak..ak tau ko syg ak..hek!

macha_sezs said...

know you love my cock~

wahahaha

QQQ ni separa gay la aku syak.

hahaha

Rara said...

=')

siggplus said...

fitriah : wakakakakaka

tu je aku mampu reply. sekian.

siggplus said...

fitriah : wakakakakaka

tu je aku mampu reply. sekian.

siggplus said...

melz : boleh saja..haha

siggplus said...

miszluna : buat lah latihan..mana ada tak buat..heh

siggplus said...

syed salleh : tak lah..english+korea..hebat kan?bahasa baru tuh

siggplus said...

just_najmie : mana ada buruk..sedap apa sora dia..tmbh2 yg time dkt2 nk abes tu

siggplus said...

b e l l a : percayalah, tu la QQQ..hahaha

siggplus said...

Ries lee : haha tu ah..sedap gila sora QQQ ni..heh

dah merajuk dah dia pun sekarang..heh

siggplus said...

adjla : hot sangat dengan singlet merah dia disulam dengan headphone besar gedabak..auwww

siggplus said...

lumut : kau nak rasa kena hantuk jugak ke?marilah

siggplus said...

QQQ : haha marah naa hang..aku gurau jak..

jgn marah naa..

siggplus said...

nimi : hipotesis aku, baca math tak boleh menjaminkan aku boleh jawab final..haha

siggplus said...

ziha : ntah..ye la kot..aku mn tgk tv sgt

siggplus said...

rara : ye la tu la QQQ..hemsem kan?

bila masa aku syg kau?aku tak ckp pape pn..heh

siggplus said...

macha_sezs : aku rasa dia 100% gay

siggplus said...

rara : menangis ke tu?