Oct 24, 2009

.kerja nak mengintai je kau kan?

Selamat siang semua.

Cis, semalam aku tanya tutorial apa nak buat tapi tak ada sorang pun bagi suggestion tutorial. Ada pun suggestion yang merepek. Macam mana nak mengendap dengan berjaya la, macam mana buat tutorial surti dan tejo la. Apa tutorial aku boleh buat dengan surti dan tejo? TUTOHrial aku boleh la buat.

Banyak semua nak hentam aku kenapa aku melucah. Haha. Ada aku kesah? Heh.

Aku melucah ada sebab. 1 aku suka. 2 aku main SEO. Kau tau ke SEO apa? Search Engine Optimization. Aku mahu memanipulasi orang melayu pervert yang sudah pandai guna google. Dulu asik search dekat yahoo je. Sekarang dah pandai google "Awek melayu seksi" dan "3gp melayu terbaru". Jadi bila mereka search akan sambung ke blog aku. Malas nak cerita panjang apa guna SEO tu, tapi aku simplify SEO ni untuk naikkan traffic ke blog aku.

More traffic more revenue kan?

Dan usaha aku berjaya semalam. Baru saja post entry tu, hari ni dah ada orang search. Terima kasih kepada semua pervert yang rajin menggoogle keyword-keyword macam tu.

Jadi di sini aku nak tunjukkan snippets of my recent keyword search yang didivert ke blog aku.



Apa jadah intai kote? Bukak seluar terus lah. Tak payah nak intai-intai dah. Aku rasa kau cari "cara-cara untuk inai kote" ni. Maybe tersalah terbubuh intai.

Er, inai kote tu, dah nak kahwin ke? Nak kasi merah-merah?

Ah sudah macha bawah rumah ni dah mula pasang lagu raya dia. Kuat-kuat pulak tu. Macam dia sorang ada boom blaster. Cit. Aku pasang lagu Siti kang.

78 journeyed together:

NIMI said...

memang takde keje betol budak lakhanat ni..
ko t ak gi berfoya ngan paraxixth ke?/dia kan balik ipoh today?

Melz said...

wtfish lucah kau..aku tembak ko ngan senapang gajah..wakka men kote kote ..

fezaL Mohd said...

hahahaha. hebat melayu sekarang .

ween said...

HAHA. aku tau dah kau saja guna bahasa lucah nak increase traffic. aku pasti ia berkesan. tp, mcm mana dgn punca revenue yg kau dpt. yg itu aku musykil. heh

pape pun. bagus kau manipulasikan otak2 mereka yg mengoogle tu. aku jumpa page kau pun through google weh! HAHA. ok, tak. sila jgn percaya.

buat lah tutorial macam mana nak generate money through nuffnang. aku punya xnampak hasil pun. aku request kau buat tutorial, pls.

{lumut} said...

aku pon nak try lah.
dgn niat nak naikkan traffic.
heh.
xde maknenye..
eh org mlayu ni je ke kje diorg?
baik blaja cmne nak bom israel.
ces

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku ada byk soalan nak tanya ni

kau ada tulis no telefon awek gersang dalam ni?

kalau nak kawen benda tu pun kena inai jugak?

MUAHAHA

ixora said...

BIJAK kepala otak bisnes ko ni..

chipsmore said...

aku rasa aku nak buat jugak la macam ni...CONFIRM blog aku lagi mencanak naik trafik...kau setuju????


wakakaka :D

BezBuddy said...

eeeii xde keje laen ke nk tgk bende2 tu...adehhh

kEy said...

hohoho!
mmg la terbaik.....
no tep0n awek gersang p0n ade.
wakakaka!

macha_sezs said...

wahahaha~
inai?boleh inai ke??

wahahaha~

B E L L A said...

udah tak cukup jari tangan, jari kaki, mende lain pon nak diinaikan. wakakakaka.

nanti kluar anak kaler merah. xD

saypOOL rafhtello said...

bangang apa nak inai kote??
takde keje langsung..
wakaka..blog ni patut letak under 18sg.. hahaha..

Adjla Hafizin said...

hebat lu..
aku nk wat gak.
publisiti murahan.
tp aku xcukup lucah.
hahaha.

Koyuki said...

terima kasih dude..

boleh jugak gua gelak2 sambil makan eskrem petang ni..

kipidap on the lucahan stuff..

itu bukan lu punye trademark ke??

hahahahaha~

Ejay said...

gagaga...

ko selalu buat aku gelak guleng guleng.
aku online kat Starbuck Pavillion ni, dah org tgk aku gelak sorg2 mcm org sewel.

ROFL


p.s : apa dah jd ngan threaded comment DISQUS ko? dah remove? why?

Ejay said...
This comment has been removed by the author.
cik CumeY said...

hahaha..pasal orang cakap aper tuh..biar lah...blog kiter..suke ati kiter lah nak tulis aper...derang biaq pi!...hahaha

chokio_nia said...

perrggghhh..setempek aku rase part surti n tejo tu..haha..tapi video dorg bes ah..lol

act tutorial ko sal ape??cbe la spesifik sket..kalo sal sivil, ko wat ar pasal batu granit ke..pssstt..aku hrp ne tak merepek..=)

bibie_boodyn said...

intai kote busuk pon link gak ker?yuks!!!

Rara said...

psg lgu siti pe brg..psg lagu anuar zain la,bg macha tu cair..hahahha.. :D

Melz said...

jab aku usha intai kote.. :P wakkaka cam gampang

x-po said...

hoho nmpknya ko dh memanipulasikan teknik seo..bgs2

|arieza| said...

ahhahaha mmg sangap gile yg seach kote.. kesian... kat real market, org namo tunjuk kt dia kot.. so terpaksa tgk kt internet je.. pathetic! hohoho.

fitriah said...

haha sengal!

mr.panda said...

haha. diorang sanggap kot kat blog lu. heh

BuDakHutaN said...

ahaks.. tu lah antara taktik SEO yg bleh cuba test...

Nabil Fizri said...

xdek keje pe. tampar nk?

Ries Lee said...

wat tutorial care nak wat dodol...

chipsmore said...

iklan channel X dan digi ditangkap ;)

siggplus said...

nimi : aku bukan dekat ipoh..nak bfoya2 ngn dia cmne

siggplus said...

melz : haha ala kau pun melucah gak..apsal cakap kote?

siggplus said...

fezal : melayu sekarang memang hebat pun..dah advance..aku tak terkejut kalau nanti ada industri porno melayu

siggplus said...

ween : revenue masih halal..kot..sbb aku usaha tulis2 benda tu..hahahah

ok nnt aku buat..maybe ni pilihan terbaik aku buat tutorial

siggplus said...

lumut : haha niat tidak menghalalkan cara kan?

tu jela keje diorang kot..selain dari baca blog gosip

siggplus said...

noorlaila : aku tak ada tulis pun no telefon awek gersang..aku main SEO ni tahun lepas..ada aku buat entry pasal keyword ni dekat entri2 lepas aku

maybe kena inai kot..haha mana aku tau aku bukan pnah kawin pun

siggplus said...

ixora : bijak?jadi sila klik nuff aku

siggplus said...

chipsmore : tak setuju..sebab lu pmpn..org lg sng nak judge blog pmpn n kutuk..

siggplus said...

bezbuddy : mmg dah tak ada kerja lain..tu cari benda2 cmtu..heh

siggplus said...

key : tak ada pun no telefon awek gersang..heh

siggplus said...

macha : boleh apa..tgk warna kote kau la..kalau itam mana nak nampak..hahaha

siggplus said...

b e l l a : hahaha..boleh jadi la anak jadi warna tu..heh

siggplus said...

saypool : mana la nak tau kan..manusia zaman sekarang kan pelik2..heh

blog ni blog berinformasi..cuma aku lebih pada anatomi manusia dan seksologi lah..haha

siggplus said...

adjlaa : takpa, boleh berguru ngn aku..sejam blaja rm40..nak?

siggplus said...

koyuki : err, sama2..haha

mmg trademark gua ke lucah?blog gua blog inesen beb..haha

siggplus said...

ejay : haha tak ada orang call polis ke orang hospital gila ke?atas alasan mengganggu ketenteraman awam..heh

aku remove sebab bnyk celcom/maxis/digi broadband user kompelin kata slow n susah nak komen..kesian kt diorang..diorang nak bagi pendapat gak kan..heh

siggplus said...

cik cumey : yup mmg pun..aku tak kesah pun..lagipun blog aku ni amalkan konsep cakap sesuka ati..tak ada sensor2..heh

siggplus said...

chokio_nia : haha apsal kau rasa?heh..video tu bes ke?aku dgr lagu je tak terfikir nak tengok video dia pun..haha

haha aku dah cakap tutorial apa saja..apa saja yang bermain dalam fikiran kau sekarang

siggplus said...

bibie : entah diorang..manusia ada macam2 ragam kan

siggplus said...

rara : anuar zain?eww..aku tak suka anuar zain..terlalu metrosexual

siggplus said...

melz : banyak ke link intai kote?aku tak pernah cari pun

siggplus said...

x-po : sapa lagi tok guru kalau bukan kau..haha

siggplus said...

arieza : haha maybe sebab dia gay dan takut orang tau dia gay?ataupun gadis melayu yang horny kesangapkan kote

siggplus said...

fitriah : orang yang search tu yg sengal kan?bukan aku kan?hehe

siggplus said...

mr.panda : blog gua mmg pemuas nafsu pun..kira blog gua ni kalau real life boleh dipanggil gigolo lah..haha

siggplus said...

budakhutan : cuba try test tengok..hehe

siggplus said...

nabil : akhirnya lu komen gak blog gua..heh

lu nak tampar sapa?gua ke?

siggplus said...

ries lee : dodol?mana gua reti..cit idea tutorial tak memberansangkan..heh

siggplus said...

chipsmore : thanx!

chipsmore said...

oo..kira lepas ni memang gua akan kena kutuk punya la..lu rasa??

siggplus said...

gua gerenti lagi ramai anony akan komen kutuk2 blog lu nanti..better jgn lah..tmbh2 lu budak uia

Da' daffodil D said...

kote kaler oren. euw, sgt berahi!

siggplus said...

da' daffodil : oren memberahikan?aku rasa pink lagi memberahikan..kan?haha

Fatt Chin Choy said...

wakakakaka
tak tahan yg 'intai kote' tu... mesti perempuan yg cari

paraxixth said...

iklan dg lu gua tembak...kejap lagi gua post untuk mat skodeng gua plak

sakaKun™ 2009 © said...

aku nk wt cmnie gak laaaaa

mier@merr said...

hoh....
takkan nak kawen kene inai jugak kt ctu??
pompuan nak kena ltak inai gk ke klu gtu... uuppzz....

eykA♥ said...

lawak.

imHepPie said...

haha gila btol la...inai ke

a little less conversation said...

bpe revenue ko dpt..klau byk ak nk wt gak la..

siggplus said...

fatt chin choy : aku tak pasti..gay pun boleh jugak kan?haha

siggplus said...

sakakun : try lah..anda pasti berpuas hati..haha

siggplus said...

mier@merr : kena lah..kata nak kahwin kan..kawin kan kena ada inai2 ni..hahaha

siggplus said...

eyka : jadi gelak tak?heh

siggplus said...

imheppie : inai lah, tak tau ke?hahahah

siggplus said...

a little less conversation : ada lah cukup2 makan

lalink7 said...

saye tutup mate skang smbil type komen..huahuahuahau..

Fifi Zahira said...

ade org google for intai kote?????
agagaga, gle takde life siod