May 19, 2010

.aku perlukan pembedahan mata

Selamat siang semua.

Semalam aku lepak dengan kawan-kawan masa nak makan malam. Macam biasa lah, kalau lelaki lepak-lepak mesti cerita pasal bola, tak pun isu terkini, tak pun seksologi. Dan jarang-jarang sekali cakap pasal gosip. Konon jatuh ego lah nak cerita pasal gosip, padahal setiap Ahad mesti ramai-ramai tercongok depan TV. Tengah hari Melodi, malam pulak layan Galaksi.

Dan kalau melepak mata mesti meliar tengok gadis. Meninjau kawasan kalau ikut terma askar-askar. Mana-mana yang agak-agak tak hot, sekali pandang saja. Yang hot akan dimark dalam sistem GPS kepala, sekejap-sekejap mesti tengok.

Masa kami melepak tu datang beberapa orang gadis hot, duduk satu meja. Semua pakaian nak haram seksi. Tapi kata orang kalau tengok sekali tak dosa kan? Jadi kami kalau tengok mesti akan cuba untuk tak kelip mata. Kalau kelip dah dapat dosa dah.

Kami melepak berenam. Termasuk aku ada 4 batang, dan 2 pasang pau. 2 pasang pau ni bebudak UiTM Sarawak. Dan semua 1 kepala gila-gila. Aku tak boleh kawan dengan gadis baik-baik sopan santun ni sebab nanti tak masuk otak aku yang gila ni. Heh.

1 pasang pau UiTM Sarawak 1 : Eh 1 pasang pau UiTM Sarawak 2, tu Syawal budak kita kan?
1 pasang pau UiTM Sarawak 2 : Eh ha'ah la. Syawal la tu.

Kata diorang sambil tunjuk pada seorang dari beberapa gadis hot yang datang duduk semeja tadi.

Aku : Syawal? Mana syawal? Syawal AF ke?

Kata aku sambil mencari-cari celah gadis-gadis tu kot-kot ada budak rupa Syawal AF dekat situ. Inilah masa aku nak tunjuk ilmu Akademi Fantatsia aku. Jenuh dah cari, tapi tak ada seorang pun yang menyerupai lelaki dekat situ.

Yang aku nampak, pau, pau, pau dan pau saja. Semua pau ada inti kacang.

1 pasang pau UiTM Sarawak 1 : Syawal tu la, yang pakai baju warna putih tu.

Bila dia dah cakap budak tu pakai baju warna putih, senang lah nak narrow down pada sapa yang pakai baju warna putih.

Ada.

Tapi bertetek!

Aku : Kenapa Syawal macam perempuan?

1 pasang pau UiTM Sarawak 2 : Sebab Syawal tu pondan. Dia dah operate dah.

Aku : Aku bertahun ada skill boleh detect pondan, tapi kenapa kali ni langsung tak dapat detect? Gila gadis muka dia weh.

Serius, muka perempuan gila. Dengan dada bersaiz 34B, dan muka yang ala-ala gadis Korea Wondergirls, susah betul nak detect yang dia dulu berbatang.




Dan dari jauh aku dengar suara garau Syawal, atau nama glamernya Syasya, bergelak ketawa sambil pau tiruan sepasang tu gegar-gegar setiap kali dia gelak.

Suara jantan, tapi pondan. Haih Syasya, Syasya.

31 journeyed together:

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

rare siot permandangan....hahahaha

I n n z said...

gile ah.
g la suh dy operate sore plak.
erk ? boleh ke ? xD

ciksa'adah said...

heeeeee....pembedahan die berjaye..

reen_sofee said...

skill ko dah merudum laa tuh!
hebat laa syawal tuh dah berjaya memperdaya kau!
haha

otak ketat said...

waww sigg akhirnya mendedahkan bukti yg beliau adalah bisexual. sekian.

wong ah ian said...

dia pakai susuk la tu..kalau sifu porno cam ko pun kecundang apetah lagi aku, berd, takamine dan yang lain2..

Ery Farieha said...

innz, mane leh operate suara.
hahahaha
trus xde suara nnt

amer_hoosynie said...

syasya??2 bkn ko ke swimmer??haha...

fitriah said...

scary je operate.

Candy Dandy said...

dah la Dila panggil aku Shasha walaupun tak ada kene mengena dengan nama sebenar aku... erkkkk!!!


atas jerk operate? bawah tak sekali? pfft -___-"

::ienafazlyna:: said...

ekekkeke..
syawal = syasya...

Huda Luna said...

haha hai abang swimmer syasya nak langgan abang boleh?

awwwwwww~!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haish bahasa budaya kita

bahasa melambangkan bangsa

bahasa lu melambangkan lu memang bangsat haha

shakinah said...

pau pau pau dan pauu.

hotdog ada berapa tadi? merah ke hitam?

Pensel Kontot said...

kah kah kah...

syawal tuh pondan kew...

adeh...

a-m-i-r said...

peh...sakit jiwa baca blog ko siggg... terbaik la tertipu ngan bapuk...

Rara said...

kre operate die tuh bjye la smpai ko pn xleh detect dh..hehe

Razman said...

ko sure tak huda luna tu ppn?

deus X machina said...

nasib baik ko sempat detect
kalau time nak romen baru detect??
kah kah

Berd said...

aku sokong dengan ian jauh kat atas tu.

kau jangan main-main lepas ni. kang ada orang rampas ketua lucah merana nanti.

aku syak pau kat situ mesti ada kacang soya kat tengah-tengah.

et said...

huhuhu.alahai.kekadang derang tu lagi lawa dari ktorg2 yg ori neh.sadis.

Ainee Cumi said...

woah! di sudut hati jantan lu tu mesti lu dah terpikat angau sampai bawa mimpi kan??

Ned Gumbilai Tumunda said...

asyik sangat la tu :p

helena's said...

serius ke dia operate/.omakkau!hahaha

siggplus said...

chaireel : sangat rare. bukan senang nak jumpa pondan yang tak macam pondan.



l n n z : tak payah operate suara. kepit saja sudah cukup



ciksa'adah : jadi kalau berjaya adakah kita perlu ucapkan Alhamdulillah?



reen_sofee : haha tu la. mmg tak nmpk lgsg muka macam pondan. dengar suara baru aku sedar tu pondan. haaha

siggplus said...

otak ketat : ye aku bisexual. macam mana kau dapat bukti entah. heh




wong ah ian : bukan korang lagi expert ke bab-bab porno ni? hahaha




ery farieha : eh tak boleh eh operate? aku ingt boleh




amer : looser




fitriah : mana tau scary? pernah operate ke?




candy dandy : sapa dila? jadi kau la shasha yang aku tengok semalam kan? hahaha

bawah tak tau la, aku tak sempat pulak selak jeans dia. takot termuntah. hahaha





::ienafazlyna:: : pandai kan dia cari nama yang sesuai?




manager tandas : hahaha celaka. aku sikit punya skema cara penulisan kau boleh cakap aku guna bahasa bangsat? jadi lu nak gua tulis guna bahasa apa? hebrew?




shax a.k.a fatine : lu ada pau ke? berapa ribu lu operate eh?

hotdog ada 4, ada hitam, ada putih, ada merah, ada pink. aku punya pink2 comel. ahaha




pensel kontot : syawal tuw powndan lew.

siggplus said...

a-m-i-r : kau ingt aku suka ditipu bapok? bapok cun pulak tu.




rara : yup berjaya. jadi ucaplah Alhamdulillah pembedahan berjaya. heh




razman : sure. aku dah check. eh?




deus x machina : gila kau. aku lari lompat bangunan kot kalau tau tu pondan.




berd : lu boleh ganti gua, sebab lu ustaz yang kuat melucah. gua ingt nnt anak2 murid lu hancur la dapat ustak macam lu. haha

kacang soya? salah. dia guna kacang tanah je.





et : kan? diorang lagi terer mekap, lagi terer bergaya. bra pn stok pakai victoria secret kot. tak main la jenama triumph murah ni. heh



ainee cumi : terpikat sangat2




ned gumbilai tumunda : apa yang asyik? bukan dia bogel depan mata aku pn time tu.



helena : serius. sebab pau dia membonjol lebih, dan nampak ada macam tali ala-ala tali bra dekat belakang badan

Aus MeLankoLik said...

hahahak , banyak duit die operate .

pasni kau kena tingkatkan ilmu mengesan pondan lagi , hahahak .

Pije. said...

alaaa.
tak mau la puji sya.
sya malu.
hikhik

*syasya uitm*

Hanie F. said...

wah!
padannlah chong wei takcukup stamina, tak cukup oksigen dlm badan. sesak nafas sudah

aggaaga

Hanie F. said...

kenape comment slh tmpt ni. adoy -_-

hobi baru bersame rkn sebaya:
teka org yg mendekati, perempuan atau pondan. tak kirelah, kat mamak ke kat mall ke kat uptown ke kat bank ke.