May 24, 2010

.aktiviti terbaik ketika di dalam public transport

Selamat siang semua.

Apa aktiviti dalam paling syok kita buat dalam tren masa nak balik ke Ipoh?


Apa? Makan?

Salah.

Tidur?

Ya, tapi salah.

Hisap rokok?

Salah.




Jadi apa yang best?

Ya, apa lagi, bersenggama lah.

Paling syok bila sebelah kau ada pak aji dengan mak aji lengkap berserban dan bertudung labuh tidur nyenyak. Pantang gerak kepala sikit dah cuak. Dengan pak aji/mak aji takut, Tuhan dekat atas tak takut. Haih.

Si gadis gila batang, si jantan gila tetek.

Gadis tudung baik punya comel, tapi tangan jantan seluk dalam tudung. Lapar sangat kot sampai nak makan pau.

Yang aku ni? Seluk tangan dalam seluar je lah sambil simpan semua aksi dalam memori di atas medula oblongata. Tak sia-sia dulu aku rajin makan badam dengan kismis. Baca selawat dulu 7 kali, baru otak boleh fikir macam minda Mahathir.

Kata dosa kena tanggung sama-sama. Baru sharing is caring kan?

37 journeyed together:

KERAK NASI said...

aku baca ni kira dosa x?
hehehe..

Atiqah idrus said...

apa weh. betol ke hg wat lagu tu?

mksud aku.

'Yang aku ni? Seluk tangan dalam seluar je lah'

er.

k.e.r.i. said...

aritu aku naik tren gi ipoh tak buat mende-mende ni hokeh.
haha

reen_sofee said...

huh.
yg bertudung gak yg buat.
nila setitik rosak susu sebelanga
hmmm

fitriah said...

Yang aku ni? Seluk tangan dalam seluar je lah.

ehem.

Vanilla Popsicle said...

hahahahaha! sengal woi...

Ainee Cumi said...

kalau aku yang duduk sebelah ko mcm mana pula? meaning aku ganti pak aji ngan mak aji tu..takut tak??

::ienafazlyna:: said...

Kuiukuiiu..lum penah jumpe agi..hehehe

Berd said...

si jantan gila tetek. lu sure ke?

kalau budak-budak ni termasuk lu agak-agak gila apa?

Si Aizuddin said...

Aku tak tau. Bila fenomena diatas berlaku serta merta tekak aku mula sakit nak terbatuk-batuk. Pernah beberapa kali terjadi.

Huda Luna said...

haha naik tren utk skodeng aktiviti mcm ni kah?
haaha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

lu lah tu gila tetek semua tuh

jom taubat?

malam ni jumpa di surau

ok?

jangan lambat

bye salam

Ries Lee said...

kau orang yang bertuah dan terpilih..

arekymz membuyau said...

teguran ni..
ade la org yg terase tuh..
hahaha

violetless said...

wahahahahah!!napa hang tak tegoq sedas?

deus X machina said...

ada 3gp tak

Nadya ©™ said...

Agagaga..dulu aku selalu ulang alik g ipoh naek train tapi apsal aku ta pernah nampak pun..

Kalau aku jumpa,aku nak rakam pastu upload kat youtube ..hahaha

Aus MeLankoLik said...

hahahak ,
dalam tren memang kena carik aktiviti , kesian la diorg , mungkin bosan sgt dan lapar , hahahak .

siggplus said...

Kerak Nasi : tak dosa. aku menyampaikan ilmu supaya ambil iktibar. haha



atiqah idrus : haha kau rasa? agak2 aku berani tak buat macam tu?



k.e.r.i : ala aku xpcaya. korg berdua kan honeymoon. peratusan untuk buat macam ni tinggi sgt. hahaha

siggplus said...

Kerak Nasi : tak dosa. aku menyampaikan ilmu supaya ambil iktibar. haha



atiqah idrus : haha kau rasa? agak2 aku berani tak buat macam tu?



k.e.r.i : ala aku xpcaya. korg berdua kan honeymoon. peratusan untuk buat macam ni tinggi sgt. hahaha

siggplus said...

reen_sofee : heh tu la pasal. nak buat macam mana kan.

bukan nila setitik, tapi nila setetek.




fitriah : apa ehem2? heh




vanilla popsicle : sapa yang sengal? diorang ke aku?

siggplus said...

ainee cumi : aku nak takut apa, aku bukan buat salah




::ienafazlyna:: : mata kena alert. kau tu lain kali naik public transport jangan mata tutup layan tido je. haha




Berd : sure la, kalau tak tak ada la terang2 main tetek.


gua tak termasuk, tapi lu, ian, manager tandas semua gila seks. nafsu serakah. naharom. haha

siggplus said...

Si Aizuddin : haha lepas kau batuk apa jadi? ada gadis tu betul2 bra? ada laki tu buat2 tunjuk sumthing? hahaha




Huda Luna : bukan niat macam tu, tapi dah ternampak. orang kata rezeki jangan ditolak. haha




Manager Tandas : eleh macam gua tatau lu lagi kuat gila tetek. hari2 nak tetek saja. haha.

lu taubat dulu. gua nampak lu macam elok dah taubat tak buat benda lucah mcm skrg ni baru gua join

siggplus said...

Ries Lee : tu lah pasal. saya berbangga saya rakyat malaysia




arekymz membuyau : ada ke orang yang nak terasa? orang melayu kan hati keras. heh




violetless : buat apa nak tegoq. syok kot layan. hahaha



deus X machina : mungkin ada, nanti gua cari muka iras-iras macam diorang. ahha

siggplus said...

Aus Melankolik : bagus la, diorang memang bagus bab2 survival macam ni. boleh ganti bear gryllis

ninaneno said...

sebab tu kali ni aku balik kampung naik moto je... style apa...

terpelihara mata aku dari pandangan bukan-bukan macam ni...

heh.

oii...jangan ingat atas bas takdak aksi-aksi macam ni... lagi hebat kot dok ada sampai tendang-tendang seat orang depan... ingat tak berasap ke perasaan???

siggplus said...

ninaneno : kau naik moto? gila syok weh. dulu aku selalu gak naik moto, tp since nyaris2 kena lenyek ngn lori, trus tak naik dah.

kau berasap sebab apa weh? marah ke jeles tak dpt join? hahaha

HEMY said...

hahaha..dapat rakam dalam memori kad lagi best..ekekekeeke

cik bubu said...

huiyooooo....

wong ah ian said...

haha inilah puncanya blog aku stat ade baur-baur lucah jugak..


nasib baik xbole donlod hentai kat sini..klw x mang trafik ko paling tinggi..

Jard The Great said...

aku sokong komen hemy!! ha ha

siggplus said...

HEMY : aku tak sempat nak rakam lah. memory card full. haha



cik bubu : kau bangga ke?



wong ah ian : aku ada link hentai kt sini, cuma kau perlu rajin check balik.

tanpa korg yg melucah balik kt sini, sapa lah aku. cuma pacal yang hina. hahahaha




jard : jadi kau pun nak tengok gak ke? nakal gak kau ni kan.

neyra shazeyra said...

always ada kot. hahaha

siggplus said...

neyra : apa yang always ada? always mi goreng asli indo mee? hahaha

aku zaty said...

lepas turun dari tren,
terus cari hotel-motel..

cukup 9 bulan 10 hari,
tunggu laa..

ade la kes buang bayi lagi..
haih..

siggplus said...

aku zaty : haha ye la tuh. takpun pegi cari fasha sandha suruh dia gugurkan macam dalam cerita telaga kosong

neyra shazeyra said...

ha ha ha ha. always ada scene porn dlm train