May 2, 2010

.update pantas

Selamat siang semua.

Sila tinggalkan link blog anda di sini untuk projek baru aku. Silalah, jangan segan-segan.

Sapa tak tinggalkan link, memang rugi, macam Rozita Che Wan dah kangkang depan kau, tapi kau tak terkam dia. Rugi besar menyesal tak sudah-sudah.

Yang agak-agak aku dah follow blog kau, tak payah tinggal link pun tak apa. Nanti pandai-pandai la aku masukkan sendiri.

Ini projek besarrrrr punya.

Dan bukan, projek ni tak melibatkan mana-mana permainan buih yang last minute kena rush pihak berkuasa, atau main pistol tembak-tembak orang sesuka hati.



Post Scriptum : Status aku masih kekal on hiatus.

51 journeyed together:

penarek becha said...

nak2!

Berd said...

ni hah link aku.
saifulislam.com

moga kau terbakar masok dalam tu.

bhahaha!

miro chan said...

mahu!

Pipi Muncet said...

http://akugadisgila.blogspot.com

wAnIe said...

http://miloaisrotibakar.blogspot.com :)

aku zaty said...

http://akuzaty.blogspot.com

dyana said...

http://dyana-lilo.blogspot.com

Ery Farieha said...

huh
projek ape kah?
tp aku bantai tinggal link gak

http://lapinkyery.blogspot.com/

Huda Luna said...

link orang nak tak?

jom hiatus sama2 jom

I n n z said...

http://innzninety.blogspot.com

.
.
.
.

Fiq bukan satria said...

hantam sajalah


http://ironanagel.blogspot.com

irahehe said...

aku nak jugakk..
hehe..

http://gadisegoitumemangaku.blogspot.com/

|arieza| said...

oi oi link i jugak! mau join project besar. xnk terlepas di kangkangan rozita che wan! hahahaha

http://arieza0501.blogspot.com

Jard The Great said...

erk..... ape neh?

nk gak.. http://geekyjard.blogspot.com/

ekekeke

miro chan said...

http://www.softvib7.blogspot.com/







haiz..

afiq said...

owh ter excited pulak.

http://afiq-serenity.blogspot.com/

Cik Awynn said...

aku nak menyelit gak wei!!!!!!
hahaha

http://matahati-aween.blogspot.com/

salam 1 Malaysia. kih3

Cik Awynn said...

aku nak menyelit gak wei!!!!!!
hahaha

http://matahati-aween.blogspot.com/

salam 1 Malaysia. kih3

Aus MeLankoLik said...

kau nk tukar WP ke ? hahahak

reen_sofee said...

http://cheritaseorangaku.blogspot.com

ngeh ngeh.
^^

jimah said...

http://sihasha89.blogspot.com/

>.<

Si Aizuddin said...

Aku rasa aku tak akan terkam Rozita tu. Iman aku kental. Cewah. Tak, sebab aku tau kau minat sangat kat Rozita tu. Tak akan aku nak kecewakan kau kot.

black_mel said...

nk jugak...tp project aper?mandi buih?hehe...

http://1221steps.blogspot.com/

addictedtoeleven said...

yeah!! foam partayyyy...!!

addictedtoeleven.blogspot.com

Zulfadzly said...

http://metamorphosisboy.blogspot.com/

durrah khairuddin said...

http://susukacangsoya.blogspot.com/

neyra shazeyra said...

aku takde nafsu nak terkam rozita. kau ada fahrin ahmad tak? heh.

http://ieyra.com

http://neyralove.blogspot.com

mi3ra said...

ceh, rozita bwat pe...x bnafsu langsung nk terkam (-_-")

namesayeamira.blogspot.com

Just_najmiE said...

nah link aku..

http://knajmie.blogspot.com/

miss faten said...

wah wah wah, apa ajelah ko nak buat dengan link2 terbabit?? tapi aku pun cam nak meletak link jugak. nah ~


http://kiminggo-rahman.blogspot.com

anne said...

saye yang mengikut arahan..wahaha


http://annefudin.blogspot.com

x-po said...

hoho ko dh tahu kan link aku? xperlu la kot aku bg kt sini..hehe

Aleesa said...

http://aleesagila.blogspot.com/

otak ketat said...

haha. besar punya. ada megi asam laksa tak? huhu. awww. aku nak! jgn lupa masukkan link aku. kah kah kah.

Aku Sendiri said...

projek besar apakah ?
HAHA. Na sebok la bhai. XDD

akutiadanama.blogspot.com

MatNazip said...

projek apa tuh?juta-juta punya projek ka?

lantaklah.asalkan bahagia sudeh...


http://ceritamatnazip.blogspot.com

hananchiwi said...

kau nak bagi up komen balik kan? kan kan?

ALIA AZHRR said...

ikilledmyboyfriendlastsunday.blogspot.com

Dila Jamalia said...

buat blog baru? http://kacangberangan.blogspot.com/

iman said...

klo boleh nk asyraf muslim
nah
http://imannurulaziz.blogspot.com

Kalut Malut said...

mu nk buat apa?

http://aliqaaidan.blogspot.com

Si Aizuddin said...

Wei genius. Memang ini cara yang berkesan untuk mengesan pembaca-pembaca senyap kau kan? Hahaha.

fizabakeman said...

sy adalah seorg yg sopan.., boleh join gk ke group yg serba lucah ni???hahha

http://cikfiza.blogspot.com/

sopy gemuk said...

http ://semakinmeluat.blogspot.com...lalala

ciksa'adah said...

nak join jugak.
http://cikbanana.blogspot.com

shakinah said...

hahahah.
hanan dengan din memang bijak

hdyh said...

www.hdyhs.blogspot.com

kuikuikui..:p

Ainee Cumi said...

weyh! adakah aku sudah terlmbt dengan mainan panas ni..aku pun nak..nah!

www.aineecumi.blogspot.com

ninaneno said...

join jugak!! walopun da lambat...

http://ninaneno.blogspot.com

Zarisa said...

ni projek nak wat private blog gak ke?

http://itsaboutme4you2know.blogspot.com/

Zarisa said...
This comment has been removed by the author.