May 21, 2010

.entri 666

Selamat siang semua.


Ini entri ke 666 aku. Orang putih kata, 666 tanda setan. Tapi aku rasa aku bukanlah setan mana, cuma menghampiri lah. Dan aku tak ada tanduk 2 di atas kepala, tapi ada 1 tanduk di atas kepala di bahagian pelvic.

Jadi sempena edisi setan ni, aku nak bukak ruang untuk kau maki aku sepuas-puas hati. Silakan jangan malu-malu, aku terima makian dengan hati yang terbuka. Aku bagi maki ni, jangan libatkan orang sekeliling aku. Kau maki aku tak apa, teruk mana pun aku tak kesah.

Dan anonymous adalah dibenarkan. Dan Abang Yunus dan Aril AF, anda lagi digalakkan untuk memaki saya.

Bak kata encik Samy Vellu, kita mestilah selalu memaki, dan janganlah selalu memuki.

Memuki? Eh

23 journeyed together:

Huda Luna said...

eh memuki?
macam mn nak memuki tu bapak setan?
hahahhaha


gua maki lu boleh?



gua nak maki "I LOVE YOU"

p/s : KOMPEM RAMAI MENGANJING NANTI

Anonymous said...

Asal ur name is siggplus? Org pgl u with that name?

otak ketat said...

apsal nak kutuk sammy vellu plak! kau tahu tak rambut dia pujaan hati aku?! haha.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

i love u puki,sigg seksula

sigg jom main bola?

i nak yg kaler pink,u ada?

ke u ni hitam je u ada since u kan hitam haha

shakinah said...

fucking lil jumbo.

Si Aizuddin said...

eh memuki?
macam mn nak memuki tu bapak setan?
hahahhaha


gua maki lu boleh?



gua nak maki "I LOVE YOU"

p/s : KOMPEM RAMAI MENGANJING NANTI
(Malas nak taip)

Berd said...

sigg sayang. setiap malam kita kena amalkan bacaan ayat suci. saya sebagai ustaz taknak lah tengok sigg habiskan masa dengan maria ozawa.

hBz said...

tapi sayang. nak memukila. lagi senang. urgh!

Anonymous said...

tersilap taip,br nak jenguk blog hg,tkejut ak bile nie yg keluar..

http://siggplus.blogpsot.com/

p/s:ak ingt hg tuka agama majusi.hahaha

-kemey-

black_mel said...

giler la dh 666..kalau mukasurat tu,dah macam kamus dh blog ko ni..haha

wong ah ian said...

abang ni memang setan la..nape saye memaki dan memuki abg di blog saye tapi xde balasan?..

sigg seksula?..i loike!!

Ainee Cumi said...

saya ni terlalu baik bak bidadari untuk mengeluarkan perkataan muki-maki

siggplus said...

Huda Luna Moonfang : macam mana nak memuki? takkan tu pn tatau. haha

lu maki gua tak boleh, tapi gua memuki lu boleh tak? hahaha

tak ada sapa2 nak nganjing pn.



anonymous : tak, saja je nama tu, sebab aku tanak orang real life tau pasal blog aku.



otak ketat : abes kau ingt rambut dia bukan pujaan hati aku? ni saja aku bubuh nama dia sebagai tanda penghormatan. homage orang kata. haha



manager tandas : gampang gua bukan sigg seksula lah. haha

i punya pink2 macam jambu merah. mesti u suka gila.



shax a.k.a fatine : apa kau cakap? jubo?




aizuddin : celaka copy paste

siggplus said...

berd : tapi ustaz, mengikut apa yang ustaz aja, habiskan masa dgn maria ozawa lah bagus. ini fahaman ustaz, saya kena follow lah.




hBz : senang ke memuki? aku rasa macam susah je




kemey : haha tu la, aku pn penah gak jadi mcm tu. kalau blogpsot mmg tuka jadi blog2 majusi.




black_mel : nantikan kamus dewan edisi seks. publisher dia aku. haha



wong ah ian : eh ada ke? aku tak perasan. haha. tadi aku dh melawat.



ainee : tak baik tipu diri sendiri tahu?

Kuwe said...

Tunggu angin tu mari.
Maki ni tokleh buat buat.
Dok sedap dok touching.



macam cilake.

Aus MeLankoLik said...

kalau aku buat satu post khas memaki dan memuki agak2 diterime tak , alang2 boleh kau buat contest . hahahak .

Pije. said...

memuki eh?
banyak la khaaau.
hahahaha

siggplus aku tanak maki aku nak tampau kau.
boooleh?

k.e.r.i. said...

aku nak kutuk perak boleh?
haha

annadzirah said...

i ni bukan jenis suka maki orang.
tapi muki i sukee..
jom memuki?.




*kak huda jgn tempeleng orang eh??.

deus X machina said...

memuki memang sedap
itu fakta

noor afzan said...

sik..
tak baik maki2 orang..

Hanie F. said...

tanak memuki,
nak mengonek.

weee!

syaz senoritas said...

macam haram . hahaha .