May 8, 2010

.mak ni bukan sombong nyah

Selamat siang semua.

Hai, mak pondan. Mak umur 45 tahun.


Gambar mak waktu muda-muda dolu. Masih kumpul duit untuk buat pembedahan. Tak tau kena orang manipulasi gambar mak ni. Apa yang save our generation tah? Mak buat benda elok. Hormon mak ada pada wanita. Dosa kubur tanggung sendiri-sendiri kalau uols nak tau.

I ni, tak kira la jantan ke betina, putih ke hitam ke, semua I layan nyah. Mak tak diskriminasi. Orang dah booking, I layan je. Tak kesah la puas ke tak, janji duit masyuk.

Dulu ada Dato' booking I untuk 1 malam, jenis stok kecik-kecik lembik je. Tapi demi duit, I layankan je. Rasa dia macam mana nyah? Macam kena gigit semut. Tau-tau dah abes kena gigit. Yang dia tu duk buat teruk-teruk macam main dah berjam-jam padahal tak sampai 5 minit pun beraksi.

I ni tak lah hot mana, tapi ramai nakkan service I. Setiap kali I bukak mana-mana social community macam Facebook ke, YM ke, mesti ada orang cuba ayat. Biasalah, I tunjuk gambar tetek I sikit-sikit je, kasi nampak warna bra pun dah cukup buat jantan bertanduk tak keruan. Image I sebagai maknyah terhandal kena jaga noks.

Paling I tak tahan, orang baru kenal dah buat-buat macam dah kenal lama. Contohnya mintak nombor telefon. I ni professional maknyah noks. I bukan jenis angkut bawak minum dah boleh ada perasaan kasih sayang. Sedangkan bapak ayam I nakkan service I pun I tak bagi free-free.

Business is business.

I pun bukan kepingin sangat nakkan nombor uols tu. I ni mata duitan noks. Setakat kerja cikai-cikai ni jangan harap la nak dapat ayat I yang divas gebabusss ni. Mak ni high maintenance noks. Beli g-string tak main la beli jenama Seng Tat ke La Senzza ke Triumph. Mak layan Victoria Secret je. Uols ni mampu ke nak bagi mak g-string jenama tu? Tak mampu, jangan harap nak dapat mak noks.

Mak respek privacy uols, mak pun sejak online ni, mak ada beberapa nombor je yang mak mintak secara in person, itu pun lepas I dah lama kenal orang tu. Dalam hati tu memang nak nombor telefon, boleh calling-calling waktu bosan-bosan tunggu pelanggan baru, tapi privacy kena jaga. Mak kan kerja malam, nanti call malam-malam ganggu orang nak beromen pulak.

Si Fatine ni walaupun sama kaum dengan mak, hari-hari kerja sama-sama dekat Lorong Haji Taib tu, tapi mak tak pernah mintak nombor dia, sebab dia dah ada Ian Young. Apalah mak ni sangat kalau nak dicompare dengan batang mat saleh tu.


Tengok muka Fatine ni, gembira lepas akhirnya batang dapat berlaga dengan batang. Hari-hari boleh main lawan pedang dengan Ian Young. Mak jeles noks!

Jadi mak harap sangat, kita hidup saling memerlukan. Kalau mak respek privacy uols, uols pun kena la respek privacy mak jugak.

Mak tak bagi tu, jangan la nak sentap-sentap. Ingat mak kepingin sangat batang noks tu ke?

Dah oh ya ni kata-kata terakhir dari mak yang divas tergebuss tanah air ni.

Walaupun mak ni 'lanjut', mak tetap laku (sambil pitching terkuchil sikit)

Post Scriptum : Kepada Fatine, diam kau. Haha.

17 journeyed together:

Ainee Cumi said...

ko pernah langgan dia tak sigg? dah larr jangan tak ngaku lah kalau tak mcm mana kenyataan divass tergebuss tanah air ni ko boleh tahu kan? ehh tah tah ko tak!

Pensel Kontot said...

hhaahahaha

mcm2 da....

B E L L A said...

: dalam diam ko sbenarnye part time nyah ke?? sumpah gaye bahase mcm natural hahaha.

patot muke jambu. xD

simieY® said...

pagi² dah tersengih² baca entri ni.keh³

andi said...

mak..erk..mak nyah rupanye..igtkan emak.. :) selamat hari ibu kepada ibu seluruh dunia

kenwooi said...

lol.. why so weird one you write? and pedang ian young.. lols =P

Huda Luna said...

geliiii segala bulu i noksss!


haha
shax kne lg
padan muka

Nadya ©™ said...

Wahhh..gebusnya..jeles i..HAHAHAHA

reen_sofee said...

hahaha.
ko dpt pape royalti tak die dok wat iklan neh??

annadzirah said...

noks.
i nak servis lah.
boleh??.
d:

░♥si lampu neon♥░ said...

gile berperang pedang!

Razman said...

hahaa...cmtu je shax kena..ai loikeeeeeeeeeeee nokksssssss...

|arieza| said...

hahaha laga2 'pedang' bgs la.. tgk sape 'menang' dulu :p

Fiq bukan satria said...

mase bace nie aku dok bayang sore jantan kepit adam's apple.

haha

seram nyaahhhhhhh!!

Azrie Abdullah said...

lady Gago doe !

Aus MeLankoLik said...

hahahak , ak baca dari atas smpi bawah , sme aku gelak , hahahak .

Anonymous said...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your siggplus.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com