May 7, 2010

.entah kenapa syok layan video ni sambil dengar lagu kantoi

Selamat siang semua.

Aku malas cakap banyak, tengok saja video ni. Apa-apa hal tak puas hati, setel bawah IC. Haha.



Celaka punya polis.

12 journeyed together:

|arieza| said...

hohohoh mmg slalu sgt jd.. mmg celaka.. sumpah duit haram!

tp kn,, awat tibe2 si driver tu ada pasang vid recording ek? kebetulan ke mmg dia nk perangkap or dirancang or ape kah?

Pensel Kontot said...

erm xleh nk tgk vid tuh

berukban aku cam hampeh...slow cm siput

Ries Lee said...

aku pun penah kena...
kalo dia tanya nak setel sekarang atau bla...bla.. maknanya dia nak la tu...

nik said...
This comment has been removed by the author.
wong ah ian said...

aku xde speaker kt ofis ni tp nsib bek ade subtitle..aku belum penah kene lagi..tp serius kantoi itu polis!..haha

noor afzan said...

huhu...
rasuah tuh..

ninaneno said...

huh??

selit bawah ic jek??

kalo bagi ic semata2 mesti dapat balik surat saman kan???

da la aku ni lurus bendul sikit.

haha...

otak ketat said...

"daripada mana neh?"
"dr meeting. nak balik pejabat"
"awk telah buat 1 kesalahan..."
"maaf la. bos panggil dr opis"
"kamu keje ke student lg?"

eh siap dah cerita psl meeting, pejabat, bos, tetbe bleh tanya keje ke student lg. wakakaka.

neyra shazeyra said...

hahahaha sumpah bangang

[z@ck] said...

betul ke ni polis betul?

StingRay said...

apa kejadah bercakap telephone sambil on video.

perangkap ke apa ni.hhahahaa..


apa lagi..report lah. =p

Aus MeLankoLik said...

hahahak , cilaka .

" 300 ni , camne saye nk tolong "

hahahak .