Jul 23, 2010

.aku sedih

Selamat siang semua.


1. Rozita Che Wan dah nak berhenti berlakon.
2. Rozita Che Wan dah nak berhenti berlakon.
3. Rozita Che Wan dah nak berhenti berlakon.
4. Rozita Che Wan dah nak berhenti berlakon.
5. Rozita Che Wan dah nak berhenti berlakon.
6. Rozita Che Wan dah nak berhenti berlakon.
7. Rozita Che Wan dah nak berhenti berlakon.
8. Rozita Che Wan dah nak berhenti berlakon.
9. Rozita Che Wan dah nak berhenti berlakon.



Kiah Pekasam pun belum sempat tengok lagi kak Ita oi. Mana lagi aku nak lepaskan nafsu serakah dekat pelakon Malaysia? Takkan nak bernafsu dekat Azizah Mahzan kot?

28 journeyed together:

otak ketat said...

ala. kamon lah. tipikal taste org melayu. amek ah yg muka pan asian sket. mcm rosnah mat aris ka. baru style. hahaha.

Mieza vs Rory said...

budusssss

Mieza vs Rory said...

eh 2nd?

x-po said...

ala, adik dia kan still ada lagi hihi

Patutkah belasah orang jahat untuk dijadikan pengajaran?

Mieza vs Rory said...

4th!

Mieza vs Rory said...

eh gilerrr

Amal said...

rosnah mat aris ada. dia kan suka yang muda muda.

@yuE said...

aku sokong..rosnah mat aris masih ada...

badan dia kan tip top juga..boleh lah hang bernafsu kat dia...jiwa muda tu..mana nak cari..

siggplus said...

tak tahan aku dengar sajesyen korang.

ok rosnah mat aris tu hot gila

tapi aku bergetar semacam bila tengok dia. hot sangat.

orang kata kena ukur baju di badan sendiri. pilih bra kena ikut saiz tetek.

mana la rosnah mat aris tu nak berbandingkan dengan aku ni. patik yang pacal lagi hina. heh

bukan penggoda said...

siyes ke ni? apesal dia nk benti brlakon?

hiro said...

si buah rozita mau berhenti? cess..gua tak yakin..selalu berlakon dlm kehidupan.

Fucking Guy said...

sangap

Berd said...

rosnah mat aris dengan azizah mahzan. gangbang.

deus X machina said...

norlia ghani dengan azean irdawaty kan ada

[z@ck] said...

pedih.

hellioz said...

errr

artis melayu pompuan
ntah

lu ni msty peminat milf an
gyahahahaaha~

baincardin said...

Salam.

Cahaya-Bagaimanakah rupa kebesarannya? Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

bspotgurl said...

ler, ingatkan sedih apehal pepagi ni. rupanya pasal kak rozita nak stop berlakon..elehhh

Farid MOFASAD said...

rosnah mat aris dengan azizah mahzan. gangbang.

wong ah ian said...

atau lu nak try tukar selera?..ngan M.daud silau ke..

Yasmin said...

haha , ingatkan sedih sebab ayam jiran sebelah mati ke ape ke , rupenyer pasal kak Ita tu . haha . aku beriye jeh click laju laju title kau . haha

Yatre Hayati said...

hahaha..minat dia ke?? baik ayu raudhah..

budak telinga capang said...

wan maimunah pun cara jugak apa?

Ainee Cumi said...

Tu lah ko siapa suruh tak approach ita hari tu. Kan dah rugi. KO TAKUT KEMALUAN KO HILANG KE LEPAS KENAL?

crazy_labelle said...

die berenti berlakonkah n stat berlakon porn?

J. Love said...

ok lu jangan sedih sangat. nanti gua jadik pelakon, lu minat kat gua okeh. gua tak tua sangat.

redballerina said...

ni nak kena inform abah aku. mesti dia dah tak mau tengok tv lepas ni

intanurulfateha said...

azizah mahzan terbaek kot
lol!