Jul 5, 2010

.gadis-gadis tak patut pergi mamak waktu bola

Selamat siang semua.

Menyemakkan. Kau bayangkan, game pukul 10, pukul 9 mamak dah penuh. Kalau yang datang tu betul-betul tengok bola tak apa jugak, ini kalau memenuhkan seat semata-mata nak tengok player mana yang hensem, baik kau duduk rumah check senarai pemain dekat FIFA.

Sampaikan orang putih datang bawak vuvuzela pun tak boleh nak tiup sebab penuh sangat.

Kasihankanlah kami ni yang datang semata-mata nak tengok 'the beautiful game'. Nak tengok dekat rumah, Astro kapitalis gampang tu buat hal kasi exclusive hak penyiaran sampai Hasbullah Awang boleh goyang kaki korek hidung dekat rumah. Exclusive my ass!

Ruin the game, ruin the view, ruin the mood.

Yang seksi pun satu hal. Berbelah bagi aku nak tengok bola dekat skrin ke bola dekat dada. Ingat senang nak buat pilihan macam tu? Ditelan mati mak, diluah mati bapak!

17 journeyed together:

Drunbella Khoo said...

yer ah.
kalau nak tengok pemain mana yg hensem, baik tengok rtm jer lah.
hahahaha.
:D

Ery Farieha said...

hahaa
mane ko tau dorg nk tgk yg ensem je?
tah ke betol tgk bola? :P
aku scary lah nak g mamak waktu bola. hohooh

Fiffy said...

weh weh, aku tgk bola sebab nak tgk game weh. yg ensem tu ibarat menyelam sambil minum air.haha

nseb bek yg main tu llki. kalau la welkap ni team ppuan pun ada, aku rasa llki tengok welkap dalam bilik je kot. sambil basah. huihh

Huda Luna said...

saya dtg utk makan je
hoiii tgk bola kt dada tu pehal
nk kne ke

aren said...

mmg best kan tengok bola dua

hellioz said...

pilihan macam tu pon gwa kena pk 666 kali
gyahahahahah~
hampagas lu
gyahahahahah~

kenwooi said...

at home also can watch =P

Yorke Kun said...

i go for bola kat dada..bola kt skrin ada satu je..dh la kcik sbb skrin jauh..bola kat dada byk, sblh seat plak tu..hahaha

nadia :) said...

aku bkn nak cakap ape.
tp mungkin betul jgk.
or pakwe die pakse teman.
tp xpelah aku both aku xbuat.
aku dok men frontier.
uh.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ceh lu pun sama,setakat nak tengok bola di dada,balik umah usha bola sendiri la,gampang !!!!

caca said...

-_-"

saya tgk jugak meh . tp tak tgk plyer nsem pon . sy na tgk game dy .tgk plyer nsem wat pe . bkn leh dpt pon . even beckham xmain , tp xnk curang dgn dy . hahahahaha :D

btw , mamak dan bola bukan untuk lelaki je :)

ninaneno said...

hoh... aku pegi mamak time bola?

walaupun minat bola jugak... tapi kalo kata nak pegi mamak time ada bola... nak tapau makan pun aku tak sanggup... mamak tu buat tak layan je sampai abes first half baru dapat makanan... tu kira nasib baik la habis first half baru dapat makanan...

kalo dia buat2 lupa sampai habis game? mau tertido aku tunggu roti telur 2 keping tu...

mcm gampang je... hahahh...

Farid MOFASAD said...

hahahaha..

macam kimak!!!

miSs hana said...

ape nih farid MOFASAD.. ko mencarut!! haha

Candy Dandy said...

hahaha ., yang seksi tuh tak tahan tuh.

reen_sofee said...

hahahahahhaa

reen_sofee said...

hahahahahhaa