Jul 9, 2010

.berita khas tentang ariel peterporn

Selamat siang semua.

Ini berita yang baru kami terima.




Polis periksa kemaluan Ariel

ARIEL

JAKARTA - Polis Indonesia telah melakukan ujian pengecaman fizikal menyeluruh untuk mendapatkan maklumat bagi mengenal pasti pelaku klip video lucah yang membabitkan penyanyi Ariel Peterpan, pengacara Luna Maya dan Cut Tari, lapor sebuah akhbar semalam.

Seorang jurucakap polis, Marwoto Soeto semalam menyatakan, ketiga-tiga selebriti tersebut menjalani pemeriksaan anatomi tubuh, bermula dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

"Kami periksa bahagian dalam dan luar, baik yang dapat dilihat dengan mata kasar atau sebaliknya. Semuanya kami periksa, misalnya kakinya berapa sentimeter, tangannya berapa sentimeter dan bentuk tubuhnya juga diukur," kata Marwoto.

Menurutnya, alat kelamin Ariel turut diperiksa dalam ujian tersebut.

Berdasarkan hasil ujian fizikal itu yang dibocorkan kepada media tempatan, panjang zakar Ariel adalah 21 sentimeter.

Ketika diminta mengulas mengenai laporan media itu Marwoto berkata:" (Panjang kemaluan Ariel) mungkin kurang satu sentimeter daripada 21 sentimeter. Saya tidak pasti. Itu kerja forensik," ujarnya sambil ketawa.

Penyanyi berusia 29 tahun itu ditahan pada 22 Jun lepas kerana disyaki mengedarkan klip video lucah bersama kekasihnya, Luna Maya dan bekas kekasihnya, Cut Tari. - Agensi

Ok 21 sentimeter. Saja aku bold kan. No wonder lah artis-artis, nenek-nenek ,bini-bini orang, janda-janda orang, lelaki-lelaki, dan lain-lain tergilakan Ariel Peterporn ni.

Jadi apa lagi, buat semua jantan, cepat-cepat lah cari alternative untuk panjangkan mana yang pendek. Gunakan segala ubat yang ada, kalau ada playar, tarik hujung kepala seregang boleh. Kalau ada batu, ikat dengan tali dan simpulkan dekat kepala helmet. Buat yang terlalu pendek dan cinonet (bawah 3cm), lupakan sama sekali hasrat kau tu. Takkan ada efek.

Size does matter huh guys?

Kau agak-agak Ariel AF plak berapa panjang? Jaafar Onn? M. Daud Kilau?

[Updated]

Pembaris aku menyatakan 53cm. Macam mana tu? Susah lah macam ni. Haih.




26 journeyed together:

aren said...

21cm?? wtf! dah macam niger

x-po said...

rasa2nya aku punya 21.5cm kot..waka waka eh eh

Egokah jika tetap pendirian?

PinQib said...

ish3.. x senonoh wooo...

Jum singgah belog Pink!

Takdir yang mendukacitakan! !

et said...

eh2.lucah betol tapi aku bace jugak smpi habis.fuhhh.

kenwooi said...

this news is still going on.. hmm..

pch said...

uishhh...pendek tu



PORTABLE SOFTWARE: UNTUK LOCK USB PORT KOMPUTER DENGAN MUDAH
PORTABLE SOFTWARE: UNTUK MELAJUKAN KOMPUTER TANPA PENAMBAHAN RAM


E-BOOK PERCUMA: KOLEKSI KORD GITAR LAGU MELAYU

Ery Farieha said...

wow
wakaakak
ko salah kot nth ke 53mm
=))

Atiqah idrus said...

lawak. sungguh,

53 tu umo ke hape. haeh.

Sue Lynnda said...

hahaha. Budus!!
mesti lepas nih Ariel dah serik nak tayang kote dia lagi..

Farid MOFASAD said...

kalau 53cm.. gay takde hal

@yuE said...

21cm....gila panjang weh...nak panjang2 buat ape??rahim pompuan pendek je...huh tak paham aku..

mier@merr said...

ko guna pembaris ke pita ukur?? pembaris pnjang tu besenye 30cm jerk... pmbaris kuning yg aku guna ngajar kt skola tu ade la 100cm...

MyeAqma said...

hahaha klaka entry...
gelak besar weyh!

reen_sofee said...

hahahaha

edryna said...

gile ah
tu jek aku mampu ckp
hahaha

Ries Lee said...

unit ukuran kat indon len kot..
hahaha!

baincardin said...

Misteri alam jin...pernah terjumpa ke? heeeee....^_^'

e m y said...

mak ai..21 cm? hahahaha

wong ah ian said...

aku becuti blogging tapi bile aku stat balik, aku tengok ko masih lagi liar ye...bagus sifu..

Rara Nasiha said...

kawan2 lelaki aku baca berita ni, and dorang kata macam tak percaya je. haha.

Ainee Cumi said...

???

J. Love said...

lu punye 53 mm? lol.

Eerie Liuvyx said...

53??nak bunuh org ape?hahaha

[z@ck] said...

biar btol 21???

miSs hana said...

21cm lebar skrin dekstop umah ak aaa.. bapak aahh panjang!

peter mania said...

ini tsunami peterpan ke hape nie? patut la banyak sangat bencana di indonesia.. isk isk isk