Jul 20, 2010

.siri konversasi tentang clubbing

Selamat siang semua.

Budak lelaki baru nak up : Weh jom clubbing. Aku dengan Gadis-baru-nak-up nak pergi hujung minggu ni.

Gadis baru nak up : Jom la weh. Birthday kawan aku, boleh minum-minum sekali. Dia kata nak open table.

Tanya dua orang lahanat tu pada aku semalam.

Aku : Jom.



Aku : Bawak sejadah sekali, kau Gadis-baru-nak-up, jangan lupa pakai telekung. Baru seksi.

Kacau betul aku tengah khusyuk melayan blog Sailfulislam. Haih.



37 journeyed together:

J. Love said...

lu bawak laptop layan saifulislam dalam club. ramai sikit dapat kesedaran.

Zither said...

amboiii pakai telekung g club, kene rembat dgn pak tu kang :

@yuE said...

bagus betol kau ni kan..




bagus2..

Jard The Great said...

hahahaha.. ehh.. bukan ko ke yg bagi nasihat soh layan redtube kat nizam?

Dean said...

haha...adoii...emm biasa la..br nak up kan..biar la mereka rasa dulu.

Nana Eddy said...

ada satu lagi. "Sesiapa yang ada masa datanglah ke pelancaran album Miss-melayu-tapi-perasan-mat-saleh di the zouk petang ni."

Anonymous said...

padehal awek ko si huda tu mcm gampang. pkai tdung tp dressup tah ppe....baju style nak kiut tp xjd lgsng.bek ko nsihat awek ko tu dlu...asyk ckp telo r pe r...ko ngat bgus sgt kerr....ko bajet alim je padehal gmbr kt tepi uh pgng tgn...blah r weiiiiii!

Epul Azimi said...

aku insaf....

siggplus said...

@J. Love

lu join. lepas diorang dpt kesedaran gua jadi imam untuk laki, lu jadi imam utk pmpn. ok?

siggplus said...

@Zither

sapa nak rembat?

siggplus said...

@@yuE

menyedarkan

siggplus said...

@Jard The Great

ahahaha. dah dia yg mintak sajes. aku promote je

siggplus said...

@Dean

biarlah. dosa diorang, bukan aku

ken said...

i dont like clubbing =P

siggplus said...

@Nana Eddy

aku macam nak pegi weh. mizznina hot!

siggplus said...

@Anonymous

ahaha marah bang? dasar otak meleis kampung

siggplus said...

@Epul Azimi

cepat buat solat taubat

siggplus said...

@ken

u should

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

clubbing tu ape?? (pura2 tak tahu)

siggplus said...

@Bulan Di Langit Osaka Biru

clubbing tu yang selalu ada dekat sekolah.

club memanah, club permainan dalaman, club chess

@yuE said...

perhh baca anon tu punya komen..hehe


macam panas hati je..=p

Fiq said...

yeah.. ini yg kita nak. jd imam muda pas nieh..

siggplus said...

@@yuE

haha biarkan. aku suka tengok dia panas hati. mungkin gemok sangat sampai tak boleh pakai macam huda pakai.

siggplus said...

@Fiq

dekat mana ada buat audition? aku nak masuk

Berd said...

faking. ni celah mana pulak datang anon kutok makwe sifu gua ni?

gua baru tersenyum tengok sifu gua mula pandai beragama.

hiro said...

gua layan saiful bila teringat apek saiful ja..sob3..jahil2.

encHIx laNDax said...

kau ketuk je ngan sejadah atas pale diowang,mungkin boleh sdar kot??heheh

deus X machina said...

crettt crettt plupppp

Pelatt said...

anon tu kacau gua nak komen entri ini... celaka tol la...

Farid MOFASAD said...

tote

Ann said...

haha sebijik kene kt muka

diraja22 said...

bila lu keluar dr program imam muda bro..
xsempat nk vote pun..
tahniah bro..

redballerina said...

aku tak salah baca entry ke ni? kau share sape2 punya eh

hudhud said...

haha i clubbing. but jarang la. i suggest u tk perlu la perli org cmni. u tak nak ok fine, cakap je tk nak. kalau sampai cakap macam tu macam rude kot i rasa.

well, jz giving up some opinions. :P

hdyh said...

hahaha..ada org sentap baca post kau ni sigg. ;p

tashatishu :) said...

pehh anon tu macam bagus bagus jehh

Anonymous said...

After seeing a near mate going trough a tough moment due to a sickness caused from tobacco I made it my own mission to save as many other people as possible from the same fate, but quickly I realized that regardless of how good your arguments are it is extremely difficult to have a smoker quit smoking, not necessarily because the actual arguments aren't sufficiently good and not because the smoker is not happy to stop but merely due to the fact smoking is a more addicting drug than heroin as well as cocaine (scientifically confirmed).

Then I realised that there is in fact a way to quit smoking without stopping smoking, so give a smoker their pleasure and also habit yet save him from the harmful effects of cigarettes.

What I am referring to are e cigarettes. Read about all the side effects associated with smoking and how an [url=http://electroniccigarette0.com/]electronic cigarette[/url] may help you quite smoking cigarettes or just permit you to follow your current routine and get your kick without the damaging side effects associated with smoking cigarettes on my web page http://electroniccigarette0.com

P.S. I am hoping this will not be deleted due to having a link to my web page as I merely attempt to inform and help.

May God bless every body

Chrissy M.