Jul 3, 2010

.orang macam ni pun ada kan?

Selamat siang semua.

Lepas habis bola tadi, aku macam biasa mesti bukak Facebook untuk tengok reaksi kawan-kawan aku dekat Facebook. Tapi aku tak sangka ada jugak orang yang macam ni.


Sendiri buat status, sendiri like, sendiri komen, dan sendiri jadi lalang. Gila kesian hidup dia. Ada gadis-gadis nak jadi peneman hidup dia di kala sunyi? Nanti aku bagi link account dia. Tolong lah, aku betul-betul kesian dengan dia ni.

By the way Brazil sudah bungkus. Jadi para gadis, aku nasihatkan jangan pakai Bra sebagai protes atas kekalahan mereka.

29 journeyed together:

annadzirah said...

HAHAHA.
siot je mamat tu.


*xboleh xpakai bra muda2 camni. nanti JATUH!.

Vanilla Popsicle said...

anehnya kawan kau..

nur said...

haahahaha.. bpk lawak kwn kau.. hahaha.. pelik siut..

jack-o said...

haha tp pki blackberry.

fezaL Mohd said...

bia la dea . dgn dunianya .

bukan penggoda said...

gua hny kenal brazil dlm bola sepak. hahaha.

tp, gua lg kesian kt kwn lu. smpaikan salam gua siap pakej dgn pelempang. ciskek.

mahu pegi bertapa atas kekalahan kaka kusyg. T___T

Huda Luna said...

kesian kt diaaa


i tetap nk pakai bra

bra merah u

intanurulfateha said...

oke, x pakai dah lepas neh

psst! pesan pd luna skali k
haha!

Ery Farieha said...

hahahahahaha
td sendra de ckp cmtu gak
the same person ke?
haha!

Fiq said...

tulus betol ati nk tolong kawan cari peneman ye..
haha

argentina..agogogo..

bra kaler biru? atau putih?

malam ni aku jumpe byk entri pasal bra.yg menaip itu lelaki2 blaka.. kagum aku!

aren said...

sapa mamat neh..kesian

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

member lu ngan lu sama ja

gila seks

victory spain victory

siggplus said...

@annadzirah
time2 mcm ni la tak payah pakai bra. dah jatuh nnt baru pakai. skrg kan masih mantap, guna sebaik mungkin. hahaha


@vanilla popsicle
manusia macam2 skrg ni. ramai lagi yg lagi aneh dari ni.


@nur
reply aku sama dengan reply aku kt komen vanilla. heh


@jack-o
bukan blackberry lah


@fezal
kau pun buat benda sama ke? macam terasa je. heh


@bukan penggoda
nanti bukak sem aku sampaikan salam. kesian dengan dia. kau taknak ngorat?


@huda luna moonfang
merah? esok agak2 tiket balik ipoh ada lagi tak? hahaha


@intannurulfateha
haha aku dah pesan dekat dia dah. mulakan reformasi tanak pakai bra sekarang!


@ery farieha
entah. sapa sendra? boleh jadi orang yang sama jugak

siggplus said...

@fiq
tulus beb. aku kesian dia hidup kesunyian. heh

sama lah gua sokong argentina!

kaler apa pun boleh, tapi kalau hitam lagi seksi. perempuan mana reti tulis pasal bra, diorang reti pakai saja.



@aren
kawan baik kau



@takamine
tak baik main tuduh. lu tetap gay di hati gua. heh

apa barang spain. main macam noob gila babi

Alynn Notnot said...

hahaha boleh pulak tak bagi pakai xD

reen_sofee said...

hahaha
sian gler org tuh!
hahahaha

otak ketat said...

cmne dlm frenlist kau bleh ada org cmni? hish. runsing aku. adakah kau pn begitu orgnya? haha.

meo188 said...

frust samba2...

miss faten said...

AHAHAH! Sengal gila friend ko -__-
Mmg sah kat frend dia tak ramai nak sokong Netherland. AHAHA :PP


btw sgt sedih dgn kekalahan Brazil.. ;(

neyra shazeyra said...

aku suka brazil kalah maka, pakai je lah bra kan? tp tido tak elok pakai wakakka

violetless said...

aku pelikkk..napa hang tak tolong like kan?tak tolong nak komen?

kata kawannnn...

J. Love said...

okeh dah tak pakai bra.

hellioz said...

arghhhhhhhhhhhh!!!!
J.love xpakai braaaaaaaaaaaaaa
nk sikit...

gyahahahahahahah~

weyh,
sape dow mamat tuyh?
gile kesian
gwa rase cm nk suruh kucing jiran gwa teman dia je.
sian gyler dow...
gyahahahahahahaahah~

Najlaa Raihana said...

aku ada jugak kes 'kawan' facebook yg macam ni. aku suspek dia ada split personaliti la...eheh..

@yuE said...

kesian gila laki tu...hahahhaha



mesti bosan life dia...


ko pegi la teman...


bra tu apa??coli merah taw ler--->bak kata frodo..

IKRAM said...

haha . pelik banget :D

bg la link dy :D HEHEHE

ace~ said...

sian weyh..bg la link fb dye..nti ak nk sembang2 ngan dye..HAHA..

pssttt:ak sokong klau x pkai bra..(gile gatal)

ceritalebat said...

haha..nie manusia yang jenis tengok bola sorang2..haha..xfaham fungsi..kwn2,follow aku back plz..aku baru lg..

♥cutebabygirl♥ said...

hahaha
cian gila kotttt