Jul 17, 2010

.alolo cian dia [edisi tomei-tomei]

Selamat siang semua.

Aku kesiankan orang yang konon jaga mulut, tapi sebenarnya dalam hati nafsu berkobar-kobar nak cakap sesuatu yang taboo. Lucah dan berak misalnya.

Buat apa simpan nafsu yang memberontak tu. Mulut katakan tidak tapi hati katakan mahu.

Kesian sangat-sangat.

Bak kata pepatah orang tua-tua, kalau tak puas hati, simpan dalam puki.

Jadi buat anon-anon yang konon baik, silakan attack aku, serta semua kawan terdekat aku. Bawak peluru apa kau nak, silalah jangan malu-malu. Buat macam rumah sendiri.

Sudah, aku nak sambung perang dengan nyamuk. Hujan-hujan ni makin galak pulak dia menggigit. Tak henti-henti nak hisap dara aku. Babap bontot tu karang haa.

Macam tunjuk baik nak nasihat orang itu ini, tapi bila kena bakar terus nak maki-maki. Tahniah, andalah hipokrit yang aku cari. Ciri-ciri orang melayu tipikal.

57 journeyed together:

deus X machina said...

creetttt cretttt


plupp~~~

hiro said...

gua berada dgn ko..kita lawan annon sesama..yg kecik bg kt aku..bdan cm the rock..lu lawan..agagaaga.

siggplus said...

@deus X machina

fak. aku baru nak buat tu jadi trademark.

siggplus said...

@hiro

badan the rock lu takut?

tak brock lesnar langsung lu ni.

wong ah ian said...

gua nak naik entry jugak dalam seploh minit lagi...heh

siggplus said...

@wong ah ian

sebab apa lg 10 minit? sebab kau sekarang sibuk layan redtube dengan youjizz?

hellioz said...

tipikal meleis
obe kate

manusia pura2
gwa kate

kalau xpuas hati simpan dalam puki.
puas!
gyahahahahah~

hiro said...

gua tak takut, cuma tak mo nampak hebat..nanti yg laki kurang iman pun jatuh cinta kt gua...


wong, bila lg nak wt 3gp dengan Fabel kester...ariel dh dengan luna..haha.

siggplus said...

@hellioz

apa obe kata dengan lu kata memang dalam kepala otak gua.

puas ke kalau simpan dalam puki? kan tak selesa kalau ada benda dalam puki? hahaha

siggplus said...

@hiro

laki kurang iman? contohnya berd dengan takamine?

hiro said...

aah..mungkin mereka..frodo dh lama duduk siam..tgh buat buah dada..ahha..gilos.

Berd said...

sifu jangan pilih kasih. tadi sifu keluar dengan ian kan?

menci menci menci!!

Fucking Guy said...

gay

nizamsani said...

hehe.

annadzirah said...

aku mengharapkan kau guna bahasa tomei dalam entry ni.
sekali tak ada.
hampa gila rasa.

T__________T

Mieza vs Rory said...

pesal lam entry cam bangang..tpi kt luar cam sopan...hauahuahuahauhaa

YobSumo said...

nak perang tembak2 sampai puas lah!

redballerina said...

tajuk yg paling menarik sekali

ARIN THE SEKSI ONE said...

TAH APE2 TAH TENSION JE BACA

JOM LAYAN MOVIE 2010 FREE KLIK SINI TOY STORY3, KARATE KID, THE LAST AIRBENDER SERVER LAJU MACAM TENGOK DVD/CD

ARIN THE SEKSI ONE said...

TAH APE2 TAH TENSION JE BACA

siggplus said...

@hiro

buat buah dada? ada murah2 tak? gua nak rekomen utk takamaria ni. dia macam nak sangat buat pembedahan tambah dada

siggplus said...

@Berd

lu balik sini dulu baru kita cerita pasal menci memmenci

gua terajang lu laju2 karang.

siggplus said...

@Fucking Guy

fucking guy=fucking gay

perfect combination

siggplus said...

@annadzirah

seronok tak kena tipu? haha

siggplus said...

@Mieza vs Rory

sopan? kau tak baca ke yang aku tulis, seorang yang pemalu, tapi bila sudah rapat akan hilang kemaluan?

siggplus said...

@YobSumo

nak lawan sapa boleh tembak paling jauh?

siggplus said...

@redballerina

tajuk tu penting, bak kata blogger2 dotcom

siggplus said...

@ARIN THE SEKSI ONE

memang tujuan aku nak tensionkan orang2 macam kau

bangun pagi, cari trafik, lepas berak, cari trafik. lepas mandi, cari trafik.

hidup mencari trafik sampai mampos

a shame to the blogging community

AliceAqram said...

ok. dengan senang hati, aku ingin berkata.

fak u.

;P

|arieza| said...

betul betul! i so setuju! klu dh mulut mmg nk sebut, sebut je la. hipokrit!! tak suke tak suke!!

@yuE said...

tapi kalau pompuan maki-maki mesti kena kutuk...


macam aku la maki dalam blog...tak pepasal kena tarbiah...(-_-")

siggplus said...

@AliceAqram

fak me? ada ky jelly ke? macam mana nak lancar sesi fak me kalau tak ada pelincir?

siggplus said...

@|arieza|

typical meleis, macam tu lah

siggplus said...

@@yuE

sapa nak tarbiah kau? ustak? haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hye syg..nk gigit telinga skit buleh??

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

prutt..




creet...



plup plup plup..





ops...skiyusmi

addictedtoeleven said...

haha!!! kau idola aku sigg!!!!!! nak sainnnnnnnnnnnnn

Fhad said...

arghhh kalo anon tu pompuan ko berak dalam puki die.. kalo anon laki lak ko sumbat batang ko dlm jubor die.. baru terbaikk...

DuniakuAbstrak said...

kerana biskut milo binasa, kerana mulut badan binasa..tapi takpe badan aku kebal..mulut mcm haram pon takpe..hahaha

Pelatt said...

lu la master porn yang ain tu cakap?

Ainee Cumi said...

A: what is your name?

B:u can call me anynomous. Is it okay with u?

A: Oh! Hai Anynomous but why anynomous? Such a lame name, ur father gave to u.

B: Because I love to hide behind the name and throw a shit at your face without u noticing hwo is the one throwing shit at your face..

BLAH ANYNOMOUS! BOoo sama dia...

Farid MOFASAD said...

dah lama aku tak buat kat blog nie...



zzzzzzzzzzzzzzzz






pppppppprrrrrruuuuuuuutttttttttt










>>_________<<

♥cutebabygirl♥ said...

sabar2.
jgn marah2.
usah dilayan anon2 tuh.
sje je dorg dengki.
huhuhuh

hiro said...

hiii...ada..23 ribu dah leh ada..free lak tuk sorg pakai lg..ahaha

J. Love said...

gua tak suke simpan simpan dalam puki ni. nanti susah time period. mane nak clean up darah darah tu, mane nak clean up yang disimpan simpan tu.

terima kasih blogspot.

black_mel said...

hahaa...aku ikut deus..chreeeettt...cirit..

siggplus said...

@[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ

tak boleh, mak aku cakap tak baik main gigit2 telinga. main gigit2 benda lain boleh la

zakar misalnya

siggplus said...

@addictedtoeleven

sain dekat mana? tetek?

aku sain dekat tetek gadis saja, siap flying kiss lagi. tapi kalau tetek jantan gua kasi flying kick

siggplus said...

@Fhad

ahahaha susah oh berak dalam puki. ingat senang apa nak buat lubang nak berak?

siggplus said...

@DuniakuAbstrak

kerana nila setetek, rosak susu sebelanga. mana datang kena mengena dengan komen kau entah

siggplus said...

@Pelatt

sape ain? ramai ain dalam dunia ni

siggplus said...

@Ainee Cumi

rajin betul kau reka konversasi tu eh? haha

siggplus said...

@Farid MOFASAD

cretttttttttt

pretttttttttttt

plup plup

pap pap pap

siggplus said...

@♥cutebabygirl♥

aku layan sebab aku suka bakar, so dia dapat tunjukkan perangai dia yg sebenar. heh

siggplus said...

@hiro

oh ini rare. beli sepasang percuma sepasang. memang aku nak sajes dekat takamaria

siggplus said...

@J. Love

guna paip.

pasang paip kuat2, lepas tu tekan hujung paip tu dekat puki

pastu kemut kasi apa yg disimpan dalam puki tu keluar. heh

siggplus said...

@black_mel

cirit bukan sini, pegi dekat tandas. haha