Feb 1, 2010

.entri paling panjang dalam blog refurbished journey. tak ada lagi yang panjang dari ni selain entri ni. sila kagum

Selamat siang semua.

PANJANG!



Amacam? Ada macam blogger famous tu tak? Aku saja nak main parodi ni. Dan alasan kedua aku ketandusan idea mahu update apa.

31 journeyed together:

Badak Comel said...

xley panjang lagi ke?
haha..
wat satu teka teki skali kat entry nie..

banyak2 tali, tali ape yang panjang..

answer : tali yang panjang.

Aini said...

cett.. panjnag sungguh =)

bibikcantik said...

aku tau ko follow entry saper...
hahahaha..
gua pun ketandusan idea gak...
tapi gua layan youtube.
nak layan redtube gua geli sialll...

black_mel said...

serius panjang...letih nak baca...haha..

Adya A. said...

letih nk scroll...panjang sgt...

saypOOL rafhtello said...

panjang sgt panjang

~~dieylah~~ said...

nang panjang gilak2...(memg pjg giler)..hik3..^.^

-N e Y r A- said...

komen paling best:

SENGAL!

aemyLina™ said...

agak2 entry ko dengan komen aku mana lagi panjanggggggg... hahaha

enyheartsdiamond said...

hahaha..cik epal pny :)

otak ketat said...

mmg kari la kau neh.

«♪Ruff♪» said...

fuyoooo panjang nyeeeeeee

shakinah said...

pilih.

sepakan gaya dalshim atau renjatan voltan 180 gaya blanka

|arieza| said...

huh pjg kt tajuk. mcm leh d agak je sape blogger famous tu. hohohoh.

fitriah said...

haha ;)

macha_sezs said...

aku sokong komen shakinah!

haha

Imn said...

HAHA , encik siggplus sila baca entri hari ini di belog saya jika rajin .

hBz said...

malam ni, tido lua!

joegrimjow said...

panjang gilerrrrrr


cppc
jom join contest best
;-)
link contest

paraxixth said...

gua tak berani cakap ape/ gua angkat jari hantu tunjuk kat muka lu

ween said...

kau buat entry for LG chocolate eh? :)

Huda Luna said...

hahahahah


senget!


musim mengawan nanti bersambung bulan dua ok?


muah2

miss faten said...

peh panjang sehingga membuatkan aku terasa begitu letih utk membacanya.


hahaha, ko sengal, sengal! :B

Armyrule said...

fuh, panjang giler...letih aku nak membaca nyer...tgh komen ni pun xabis baca lg...smbg esok je la...pekena tongkat ali sat bg blk tenaga yg hilang...huh...

arekymz membuyau said...

pelik2 je dorang cari..
dah la katblog ko mmg ade sume tuh..
hahahhaa

Cik Puan Drunbella said...

bukan entry yg panjang.
tajuk entry yg panjang sebenarnya.
wakakakaka.
>___<

greenhall said...

halusinasi ko ni.. romen xsempat klimax kot? haha

Armyrule said...

fuh, panjang giler...letih aku nak membaca nyer...tgh komen ni pun xabis baca lg...smbg esok je la...pekena tongkat ali sat bg blk tenaga yg hilang...huh...

enyheartsdiamond said...

hahaha..cik epal pny :)

Badak Comel said...

xley panjang lagi ke?
haha..
wat satu teka teki skali kat entry nie..

banyak2 tali, tali ape yang panjang..

answer : tali yang panjang.

臭豆腐Peggy said...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區