Feb 2, 2010

.blog aku dah bebas lucah dah, hampir lah

Selamat siang semua

Betul. Ini bukti.



Sejak kebelakangan ni, jantan-jantan gersang sudah kurang kunjung blog aku. Kecuali macha saja.

Keyword-keyword sekarang lebih menjerumus pada perasaan ingin tahu. Seperti cari gambar lelaki hensem. Mungkin dia sedar kesilapan ejaan dia, kemudian dia cari gambar lelaki handsome. Lagi tepat dan jitu. Tapi maaflah, dalam blog ni tak ada gambar lelaki handsome. Kalau ada pun, gambar si budak posing tepi kolam renang dalam Majalah Mangga tu. Muka jambu, dan pakai seluar tight nampak zakar tengah stim. Macam ini.

Aku dah cakap dah, Adnan Sempit tak best. Berapa kali nak cakap? Tapi si Wawa dalam cerita tu, nyum nyum.

Nombor telefon nak jual? Aku bukan stokis jualan nombor telefon. Lagipun, buat apa cari nombor telefon terpakai? Nak stalk gadis ke? Nak main-main call ambulans dengan polis ke?

Yang keyword cari Cikgu Razak Malek ACS Ipoh tu, cikgu sekolah lama aku. Kira macam cikgu kegemaran aku zaman sekolah dulu. Pada sapa yang cari tu, aku rasa kau kenal aku kot. Sila contact aku semula.

Err, yang cari Redtube dengan vidlucah tu macam rutin harian blog aku. Memang tak boleh nak elak dah. Aku hairan jugak, kenapa tak cari Maria Ozawa? Jaafar Onn? Cytherea? Rozita Che Wan? M. Daud Kilau? Kenapa tak cari? Kan lagi berbaloi-baloi.

18 journeyed together:

Huda Luna said...

huhuhu

Huda Luna said...

ceshh

nape jadi blank xtau nak komen ni

Huda Luna said...

huhu kalau cari siggplus tu orang tahu sape punya keje..

lalalala

Jard The Great said...

huda tak marah hang layan redtube ke? ehehe

otak ketat said...

www.motel apa kes? kau dh jd bapak ayam ke sekarang? ahahaha. pelik-pelik ar keyword utk blog kau neh.

black_mel said...

haha...bgusla ko dh berubah...hehe..

enyheartsdiamond said...

sebab bebas lucah la eny dok baca :D

macha_sezs said...

aku bukak referal kejap tadi. tiba2 15 orang masuk pukul 10 malam. biasa takde langsung.







cilaka lu sigg!
haha~

annadzirah said...

alhamdulillah.
hoho.
d:

Daffodil D said...

nak jadi tiger woods malaya kah?

Fatul Akrul Ramli said...

alhamdulillah

joegrimjow said...

PASTI HUDA LUNA BERPUAS HATI DENGAN MALAMNYA NANTI

amacam, lucah x?

|arieza| said...

pasni i nk try carik, siggplus menari bogel. agak2 smpai ke sini tak?

~0~ said...

tahniah...ekekek..

da rating U la nie...

ainee cumi2 said...

aku rasa ko makin lucah adalah kenapa makin berkurang pula carian lucah tu? bukan patut makin bertambah ke?
hhehehheh!

kawie2020 said...

lucah ke tak ikut org tuh ler.. tapi aku memang suka yg lucah2 nih... hehehhehehehe....

lucah x komen aku nih? hhahahahahahha

cik EPAL said...

yang pasti bukan aku seardh redtube..haha :D

cik EPAL said...

search..silap pulak