Feb 11, 2010

.lelong blog, boleh ke?

Selamat siang semua.



Ini harga semasa. Ikut kata dia lah. Blog sampah macam ni pun boleh harga sampai ribu-ribu?

Aku taknak kompelin banyak. Aku jual murah saja. Blog ni macam tanah beb. Makin lama kau ada blog, lagi berharga lah blog kau. Tambah-tambah yang ada link ke Redtube ke apa segala macam blog aku ni. Nanti bila bahagian sumber manusia Syarikat Pornografi Redtube dan Rakan-Rakan Sendirian Berhad buat feedback research, blog aku ni jadi nombor satu dalam senarai mereka.

Time tu kalau kau yang pegang nama blog ni, fuh kau bayangkan lah berapa royalti Syarikat Pornografi Redtube dan Rakan-Rakan Sendirian Berhad nak bagi dekat kau sebagai hadiah sebab promosi website diorang. Silap-silap tidur pun atas katil duit. Berak pun jenis cuci bontot pakai note RM100 saja.

Aku dah berkira-kira nak bayar downpayment Bugati Veyron RM2000, beli Seluar Jeans BMW sehelai, Blackberry Storm 2 seketul, bagi dekat Gadis Freehair nak beli baju Versace sale note RM50, joli sakan dekat club masa malam minggu dengan minum Jagermeister campur wine usia 150 tahun, check in hotel dengan gadis-gadis yang jumpa dekat club tu, duit lebih aku buat bayar zakat.

Tawaran ni masih terbuka. Kau tak perlu hantar tender ke apa. Tak ada deadline. Hanya hantar quotation kau berapa harga untuk aku pertimbangkan, dengan sekeping gambar seksi gaya myspace kamera 34.5 darjah ke atas sebagai bukti.

Bak kata website UiTM, "Negligience will cost you!"

Jadi cepat, sebelum terlambat.

23 journeyed together:

-N e Y r A- said...

aku fax kan nanti quo utk kao. nak beli dgn harga 50sen boleh?

siggplus said...

50sen? Kau ingt beli twisties ke? Heh. Harga mula dgn value blog aku kt atas tu lah.

annadzirah said...

uh.
aku dah lama xlayan myspace.
gambar FB 34.5deg leh gune x??.

|arieza| said...

u jgn lupa i nk pinjam 24ribu :p nk beli beg LV :p hehehe

otak ketat said...

aku nak jd CEO syarikat Rakan-Rakan Sendirian Berhad. baru boleh beli seluar jeans BMW gak. haha.

hamdan_propamakanda said...

hahhahaha
kat uitm aku pun benda2
macam itu pown selalu di post
nasib baik aku dah validate dah
dah hantar dah pun dekat hea.
tampal bersepah2 plak uh
togel aku membacanya

~0~ said...

kaya lah

Koyuki said...

bayar zakat yang paling penting tu

Candy Dandy said...

ingt pulak kau bayar zakat.
aku ingtkan kau dah lupa terus.

=P

ainee cumi2 said...

dah kaya kau sekarang.

Mieza vs Rory said...

agak2 leh wat umh banglo x atas blog ko nih sbb ko ckp blog nih cam tanah..heheee

Ries Lee said...

blog aku punya value $1234.56. nmpk sgt menipu..

greenhall said...

carilah rezki yg halal..

atreyu strange said...

Aku nyer blog value $12,630.30. Ade sape2 minat, leh bagi diskaun. MIAHAHAHA!!!

Jard The Great said...

wwarggghhh......... tibe2 leh plak byr zakat.. ahaha

ariff said...

hahahahaha.

benda tu macam tak tepat je. dari dulu aku check harga blog aku sama je.

hangin pulak.. macam tak hapdet langsung.

Cik Puan Drunbella said...

adoi.
macam-macam jer entry die neh.
hahahahaha.
=)

Rara said...

nseb baek la ko igt nk byr zakat lg..hehe

Rara said...

nseb baek la ko igt nk byr zakat lg..hehe

saypOOL rafhtello said...

bidaan tertinggi sekarang berapa..

kawan otromen said...

a***i.blog.friendster.com Valuation $147.55 Million

bley tahan blog ak nih. mampu la kot nak bli bersace satu dua. hahahahha.

♥HudaLuna™ said...

xnk ah beli blog awk

huuu~

tp nk tolong lelong leh la

ainee cumi2 said...

dah kaya kau sekarang.