Feb 8, 2010

.suzi, mari main!

Selamat siang semua.

Mari kita main.

Aku bukan ajak main yang maksud senggama tu. Believe me, kau tak larat nanti. Hari-hari kena tongkat ali ni, bayangkan la keteguhan dan keutuhan dia. Haha.

Aku nak ajak main ni.

Sila isikan tempat kosong.

Siggplus ialah/adalah _______ kerana _______.

Atau,

Saya suka baca Refurbished Journey kerana ______.

Pilih mana yang berkaitan.

22 journeyed together:

Cik Puan Drunbella said...

Saya suka baca Refurbished Journey kerana beliau suka post entry yg 18sx atau 18pl.
wakakakaka.
>___<

Razman said...

siggplus ialah gay kerana profile pic terdapat gambar dua orang lelaki.

-N e Y r A- said...

Siggplus ialah/adalah seorang yang paling sengal gila kerana dia suka berak bersama saya.

nenek™ said...
This comment has been removed by the author.
nenek™ said...

correction:siggplus seorang yg cacat mental dan perlu dimasukkn ke tg rambutan.. jadi aku bole ajak huda melawat dia kt sana hari2 shgga satu hari nti kami pon join sekaki msuk hospital bahagia..saye ske lepak kat blog beliau kerana aku suka jaga tepi kain orang..aku sukakan gosip dan juga cerita2 merepek hasil karya beliau..beliau juga idola aku.. aku berharap satu hari nnti siggplus post entri untuk menjemput kita semua ke majlis kawen dia..dia ni gatal sangat jadi perlu kawen cepat..sekian..hehehee =p

macha_sezs said...

dapat hadiah tak ni? kalau tak dapat malas la aku join.

heh.

arekymz membuyau said...

Siggplus ialah/adalah blogger kerana dye ade blog..
:D

enyheartsdiamond said...

saya suka baca blog sigg kerana dia geylong..

saya rasa remaja bila membaca blog sigg :D

Jard The Great said...

owh..... Siggplus adalah sigg kerana plus. haha. (mood malas nk pk)

black_mel said...

adalah lelaki
kerana awek dia perempuan

kerana sy suka

azzaliena suziantie said...

kenapa suzi?
nama ak tu.
oh lupe.
name aku cute.


siggplus adalah seorang pesakit mental dari hospital tanjung rambutan yang terlepas kerana dia sangat sangat mengganas di sekitar shah alam. perhatian kepada perempuan perempuan yang berada di shah alam jauhi beliau.

Pije. said...

siggplus adalah seekor cacing kerana otak dia bergulung seperti rambut saya,complicated naaaw!

«♪Ruff♪» said...

Siggplus adalah seorg yang senget kerana bile baca blog dia aku pn jadi senget

|arieza| said...

Siggplus adalah seorang budak kecik kerana saya lebih tua dr dia..

ataupun dgn erti kata lain,,

siggplus adalah budak pra-matang kerana dia belom mencecah klimaks ejakulasi lg.

imHepPie said...

siggplus adalah minuman isotonik kerana cuba mniru 100plus

♥HudaLuna™ said...

siggplus ialah boyfriend saya kerana saya sayang dia


saya suka baca refurbished journey kerana blog ni saya baca dari tahun 2006 lagi sebab dia adalah boyfriend saya.


siggplus adalah bisek kerana married dengan akmal tapi bercinta dengan huda luna.

.millalara. said...

siggplus adalah mental kerana terlebih mengawan. ;p

ainee cumi2 said...

SIGGPLUS IALAH.........
seorang yang pemalu, tetapi jika sudah rapat kemaluan akan hilang.
Dia juga sarkastik, homofobik, klaustrofobik, pornofobik, ophidiofobik, oscratonofobik dan parturiphobik KERANA itu semua dia yang tulis sendiri. Tak payah penat penat aku pikir. Ahahahah!

miNt said...

Saya suka baca Refurbished Journey kerana ia membuatkan saya kurang sembelit.smooth saja.


hahahahah..;DD

aku zaty said...

saya suka baca Refurbished Journey kerana entry beliau sangat lah mental tapi tetap cool..

azzaliena suziantie said...

kenapa suzi?
nama ak tu.
oh lupe.
name aku cute.


siggplus adalah seorang pesakit mental dari hospital tanjung rambutan yang terlepas kerana dia sangat sangat mengganas di sekitar shah alam. perhatian kepada perempuan perempuan yang berada di shah alam jauhi beliau.

臭豆腐Peggy said...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍