Feb 25, 2010

.keyword-keyword lucah menjelang maulud nabi

Selamat siang semua.

Menjelang Maulud Nabi esok, aku tengok orang makin galak cari benda-benda lucah. Keyword kadang-kadang tak boleh masuk akal. Aku pun pelik ada jugak manusia cari benda-benda macam ni dekat internet.



Sedap hisap batang. Aku rasa tak sedap kot. Sebab apa, kan situ kemaluan, tempat kencing, mana boleh sedap. Melainkan kau memang suka makan benda-benda masin, then kau boleh rumuskan yang sedap kalau hisap batang. Mungkin kalau kau kreatif, kau boleh taburkan whipped cream atas tu, kemudian taburkan beberapa cebisan walnut, dan disudahi dengan Oreo yang dikisar halus. Mungkin sedap, mungkin.

Perempuan main dildo. Aku syorkan untuk efek yang lebih maksima, ditambah dengan dosa yang maksima, kau boleh melawat laman-laman porno percuma macam Redtube, Tube8, atau yang paling baru, Youjizz. Ala-ala Youtube juga, tapi versi yang lebih terlampau. Silalah, jangan segan-segan. Bukan ada orang nampak pun, kecuali yang di Atas. DIA nampak.

Pemandu lagu? Aku pun tak tau apa maksud kau dengan pemandu lagu. Kau cari pemandu laju ke? Sila menyoal google dengan lebih jitu lain kali okay.

Gambar melayu bogel. Kau cari lelaki yang bogel ke? Nanti aku bagi url gambar lelaki melayu bogel. Untuk alternatif lain, sila beli majalah Mangga. Hampir-hampir dengan hasrat kau tu.

Tetek Ayu Raudhah. Aku pernah jumpa di sekali. Dan aku tengok, tak lah besar mana. Tak payah buang masa cari.

Pakai boxer geli. Geli ke? Aku tak rasa geli pun. Oh, kau tak selesa helmet darth vader kau terhuyung-hayang tanpa arah tujuan eh? Aku galakkan pembelian saiz boxer sesuai dengan badan kau, baru selesa. Jangan sesekali kau pakai boxer saiz XXXXL jika kau hanya bersaiz XS. Ingatlah, sarung tak mencerminkan saiz. Yang penting isi di dalam tu. Kalau kau faham apa aku maksudkan lah.



Gambar awek guna zakar palsu. Soalan lebih kurang dengan yang dekat atas tu, cuma dia guna bahasa melayu. Bagus, syabas aku ucapkan. Aku rasa cikgu Bahasa Melayu kau mesti sekarang tengah kembang kuncup lubang idung, memikirkan berjayanya dia ajar kau.

Last sekali yang paling mantap, pancutan deras dalam bontot. Aku ada cadangan. Kau bukak pili paip, pastikan dekat pili tu kau saambungkan dengan paip getah. Pulas kepala paip tu sampai habis, then halakan getah paip tu memasuki lubang bontot kau. Senang kan tips ni? Nescaya akan berlaku pancutan deras dalam bontot.

Sekian berita.

Akhir kata dari aku, semoga Maulud Nabi besok berjaya menginsafkan kau untuk selama-lamanya.

Ameen.