Nov 3, 2009

.gambar lelaki handsome [rugi tak tengok]

Selamat siang semua.

Aku sudah tak larat mahu study. Dari pagi tadi sampai sekarang kerja mengadap buku saja. Input tak ada apa-apa pun. Output saja yang kerap kali jadi. Musim-musim exam makin mudah nak cirit birit kan? Kurang-kurang 2 kali sehari. Paling minimun setengah kati keluar dari lubang bontot ni per serving. Nak konsentrasi pun susah. Paraxixth, pil chi kit teck aun yang Bibie bagi haritu masih ada lagi? Simpan aku sikit. Jangan nak telan sorang saja. Sharing is caring kan?ptuih.

Besok paper Indeterminate Structure. Paper yang bagi aku paling mengconfusekan. Setiap sem, baca benda biasa, nanti bila final soalan pelik-pelik yang keluar. 3 jam masa dia bagi pun tak cukup. Rasa kalau 5 jam pun aku sanggup buat kalau tu boleh menjamin aku dapat jawab dengan cemerlang. Haih.

Nasib baik paper petang. Dah lama tak merasa jawab paper petang-petang. Ni asyik kelubung dengan sweater saja setiap pagi. Then jawab paper badan menggeletar macam baru lepas mandi lombong dekat Russia. Aku rasa aku nampak salji turun dalam dewan tu. Jika ada gadis berbikini dalam dewan, mahu saja aku bukakkan sweater aku bagi dekat dia. Kesiankan dia kesejukan. Heh.

Final exam boleh buat aku jadi delusional. Final exam is my drugs.

Di sini aku mahu share gambar buat para gadis-gadis yang baca blog aku. Gambar baik punya. Aku gerenti gadis-gadis yang melihat akan mula bernafas lebih kencang, mula rasa badan jadi panas semacam, dan menjadi wet. Mungkin juga akan mencapai pancutan coca cola.






















AMARAN : MEREKA SANGAT HENSEM, AKU TAK MAHU KAU TERGILA-GILAKAN MEREKA LEPAS LIHAT GAMBAR INI.





Sila amati dengan tenang. Klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas.















Hensem bukan? Kay dengan kepala zakar agak kelihatan di situ. Mungkin ada fetish dengan air kolam renang. Syahir dengan buah dada bersaiz 36C serta spare tyre yang berlipat-lipat, dan oh Azri yang badan berketul-ketul mengalahkan Malek Noor/Sazali Samat.

Ni la yang aku maksudkan tu cikepal. Sekarang kau faham kan?

Harap semua dapat mencapai pancutan coca cola. Kepada yang berjaya, syabas, kau boleh ganti Cytherea lepas ni.

Dari mana aku dapat? Semestinya dari majalah Playboy Malaysia iaitu majalah Mangga. Jangan fikir aku scan. Aku curi .pdf punya yang ada orang semangat scan 1-1 page dan compile jadi Ebook.

Aku sudah mengarut lebih malam ni. Sudah mahu tidur sekarang. Selamat malam semua. Sila cuci panties sebelum tidur. Nanti basah melebih.

71 journeyed together:

hBz said...

terbaik bro..aku bace entry ni..perhh..dah nampak betape ramai akan terclick gari engine2 google, yahoo tu.. syabas bro! lu otai beb..

alangkah manisnye kalau terselit link aku si situ..adehh..xkisah la ko nak aku cakap sedare Cytherea pun..+_+

chokio_nia said...

errr..tak ensem pon weh..

Noorlaila Mohamed Nor said...

kau buat aku nak baca pasai coca cola tu
apa kena mengena entah

Weed and Bandages said...

hahahhaa..


taram ja

paraxixth said...

siggplus...kalau lu beli pun gua tak kisah.. gua ingat lagi time tingkatan 4...lu kantoi dengan pengawas yang lu bawak majalah urtv dan mangga ke sekolah..time tu ada spot chek bukan?

gua tau gambar tu semua milik lu

Koyuki said...

hahahaha

nak tumpang gelak jer la.

QQQ said...

uhhh.. love the tetek of tgh boy so cute!

bibie_boodyn said...

hkahkhahka...QQQ??i punyer lagi cute okkey!!!

x basah pon..
ingat kat u je yg boleh menghorneykan...org laen x pon...

cybernetic88 said...

huh. wei aku dah termnt r. camne ni. hahaha.

Ries Lee said...

ader name aku kat salinan majalah mangga tu...
tapi tu bukan aku!

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

pergh..sah sah lu mmg gay...hahahahaha

macha_sezs said...

hahahaha

sumpah aku jeles dengan cara ko main CEO!

ini macam punya merepek pun boleh ke?

hahaha~

cik CumeY said...

hahaha...okay..nie lah majalah paling ngarut skali okay?kena bukak baju bagai...mesti amik kat kolam renang dah jadik trademark...

cesssssssssssssssssss....

dlo zaman skolah beli ah..dah besar jangan harap!hahahahaha<-- manusia mudah tertipu!


hehehe...

ok..dah klik iklan ko!

ellenyna said...
This comment has been removed by the author.
mr.panda said...

haha. paper structure tiap2 sem kaw2 nya pelik. tapi pancutan cola cola. heh. lagi la.

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

giler la...bengong mangga nie...letakla gambar ko ke kan baru lagi meliur gadis2 malaya ni....sorang pendek...sorang peyut terlebih...sorang kurus keremping...

apapehal....gud luck bro...nasihat paling berguna...MENIRUlah selagi mampu!!!

farah said...

geli aku tgk.

tak hensem pon.

heh.

:D

good luck bro!

cik w1ck3d said...

baru aku pasan ko xlink aku pon kan.smpai ati.heh.
neway ppr ptng is a no no laa..
baek pakai sweater n halucinate hot chicks in bikini di pagi hari
fresh otak.
lalalala..
;pp

Da' daffodil D said...

euw........sodap ni.

akmar ramli said...

no komen..hahaha..buruk bonar..

muko dok jubo belako.

hahaha =D

azzaliena suziantie said...

even wa dah private blog wa tetap sokong lu ye blog...
sori beb sebab dah private..
hummm...

kaxx said...

ah celaka. salah blog masuk. bagi gadis lah. gadis. haha

Melz said...

gay gay sedunia..muahahaha

Melz said...

fak la ...terasa sial gua bab lu cakap " Jangan nak telan sorang saja. Sharing is caring kan?ptuih " o0o .!. _|_ muahahaha semua kat lu cipet

Mr. tercabut said...

hahaha... memang ko nie kelakar macam Mr. Bean!!!

Adjla Hafizin said...

heh,
ko tayang gmba budak2 xcukup umur ni knpe?xsnonoh2 lak 2.
hilang selera aku..haha.

mangga patut dimansuhkn.

Rara said...

ehh,kau bilang,hnsem? biase je ku lihat.. :D

siggplus said...

hbz : bila masa gua otai?alaa jgn buat gua segan ah..manada gua otai..gua pn br je nuff ni..

nanti gua linkkan lu lak

siggplus said...

chokio_nia : mcm tu kau kata tak ensem?kau buta ke?hahaha

siggplus said...

noorlaila : baca la..its a darn good read..semua entri dr ms. weed adalah sangat bes..heh

siggplus said...

ms weed : ok thanx..hehe

fitriah said...

tak hensem langsung. no taste!

siggplus said...

paraxixth : ok gua mengaku. gua curik majalah tu dari dalam shiro lu..haha

dalam shiro lu ada berapa lagi helai majalah mangga ngn urtv?gua nak borong semua

siggplus said...

koyuki : gelak je?heh

siggplus said...

QQQ : i love the tetek too so hot and makes me horny

siggplus said...

bibie : mana bukti kata bibie punya lg cute?sila buktikan..haha

siggplus said...

cybernetic88 : tu bermakna kau gay!heh

siggplus said...

ries : ala mengaku je tu kau..tak ada sapa nak marah..aha

siggplus said...

azizee : lu pasti lu bukan gay sama?haha

siggplus said...

macha_sezs : haha i try to find something funny in everything..

bukan main SEO sangat pn..aku tulis je apa dalam otak..heh

siggplus said...

cik cumey : kau beli?gila ah..aku selalu layan dekat mamak kedai buku je..tengok muka tengah..sexy2 oh..haha

siggplus said...

ellenyna : memang pn..lepas tu ada gambar cara diorang pakai kondom..heh

siggplus said...

mr.panda : paper tadi pun pelik2!mcm cibai susah gila

siggplus said...

firdhaikal : panjang ah nama kau..

gambar aku?tak boleh ah..aku nye besar sgt..nnt diorang cakap majalah playgirl lak..haha

takleh meniru tuhan marah tuhan nampak..hahaha

siggplus said...

farah : hensem la weh..pcaya lah..hahahahaktuihhh

siggplus said...

cik w1ck3d : aku lagi suka paper petang weh..pg boleh stadi lg..heh

alaa nnti aku link kau lak k..hehe

siggplus said...

ayuna : nyum2..hahaha

siggplus said...

akmar : muka dok jubo?maksud kau muka bontot?hahahah

siggplus said...

azzaliena : tu ah..apsal private weh?invite ah aku

siggplus said...

kaxx : untuk kau pun boleh..kau gadis kan?haha

siggplus said...

melz : mmbr2 kau ni kan?haha

apsal terasa weh?haha sbb caption blog kau eh?aku tak maksud kau pun..

jgn sedih2 merajuk k syg..hahhaa

siggplus said...

mr tercabut : aku anak sepupu belah mak opah dia..haha

siggplus said...

adjla : haha yup2..mangga tak patut ada dekat malaysia ni..majalah entah apa2...

siggplus said...

rara : weh hensem gila ah..hehe

siggplus said...

fitriah : percayalah, mamat2 tu hensem

Adjla Hafizin said...

aku rase kalo ko letak gmbo ko duk tepi kolam,lg hot kot..haha.

siggplus said...

adjla : memang pn..haha berlagak tak ayat?

Adjla Hafizin said...

haha..blagak gle.try r letak.
kompen ramai minah sngap mntak no ko nnt.wiwit!

BuLaN iTu aKu said...

hai dud..
nice entry..
mangga sepatutnya tak perlu wujud,,
heheehhe

cik EPAL said...

yang SYAHIR tu ada macam muka kau sikit sikit...alaaaaa pose ni tak berapa nak best la..tak de yang EXTREME lagi ke weiii?? kau kan banyak koleksi..yang simpan bawah katil tu banyak kannn??

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

besar la lagi idaman gadis2 dowh...

hahahahahahah...
oh ye la...tuhan nampak....

jangan tiru la ye...
gud fuck...erh saah...gud luck bro....

Noorlaila Mohamed Nor said...

dah baca
tp mahukan jawapan

siggplus said...

adjla : tamau aku letak..karang ada orang panggil aku masuk posing utk majalah mangga kang naya je..haha

siggplus said...

cikepal : mmg tak sepatutnya wujud pn..heh

siggplus said...

firdhaikal : awek tak suka yang besar2..senak kata diorang..haha

siggplus said...

noorlaila : jawapan apa?

siggplus said...

cikepal : yang lagi extreme aku simpan utk tatapan aku sendiri ah..haha

taz said...

hahaha. selebet je.

TuaN TaNah said...

haha. klakar jek. ;p

babymiLosh said...

jambu!

Lilianna Mardiana said...

hahaha, majalah paling murahan sekali.
yg lelaki di bukak baju2 nya, yg perempuan di tempek bedak setebal tebal mau dan bulu mata palsu, gile menyampah majalah mcm ni. :)