Nov 8, 2009

.5 down, 1 to go

Selamat siang semua.

Aku letih. Dari semalam study tak henti-henti. Ni je harapan aku untuk score final kali ni. Paper lain semua macam haram. Letih sampai tak sabar nak tidur.

Penat perah otak, perah tenaga. Paper dah habis, otak masih terngiang-ngiang Manning's Equation, masih mengira Hydrograph table, masih menolak tambah Water Budget Equation, dan masih melukis graph Muskingham Method.

Macam mana dengan quiz haritu? Semua dapat jawab? Sila bagi feedback pasal quiz tu dekat sini.

Sori aku tak balas klik nuff orang yang klik nuff aku. Aku ucap terima kasih dulu. Malam nanti aku bayar balik hutang k. Sori dan muah2.

Untuk peminat Chelshit semua, aku doakan korang menang dengan Manure. Kita kena kalahkan setan merah tu, walau apa cara sekalipun. Tahun depan aku harap mufti haramkan sokong setan merah.

Untuk orang Nogori semua, eden nak ucapkan tahiniah sebab menang besar semalam. Jangan seronok sangat sampai bakar seat ok? Kepada orang Kelantan, ekau cubo laie tahun dopan. Heh.

Malam karang aku online balik. Mahu tidur sekarang. Selamat malam semua.

Aku harap aku tak termimpikan topik-topik Hydrology masa tidur nanti. Dan tak mengigau. Aku mahu mimpikan Aoi Sora mendampingi aku tidur di sebelah. Sambil dia memeluk aku dan membelai-belai manja rambut aku waktu aku tengah nyenyak tidur.

Oh Aoi Sora =P~

37 journeyed together:

Tijah said...

aku tak bakar seat. aku bakar ayam jerk tadi. huhu

.:Fathiha Zainal:. said...

Heyya! All da best! Gdluck 4 da last paper.. Go go chaiyok! ;)

hBz said...

yeah..kembali..ala..lg satu tu, goreng2 je..

Ejay said...

haha..
serious shit setan merah itu sgt ramai bertempiaran di KL semalam

btw, good luck ur exam bro! 1 more to go... pastu ko bley mandi buih.

jgn lupa ajak aku sekali eh! hehehe

saypOOL rafhtello said...

selamat malam.
semoga mimpi soklan last paper..
sebelom tidor cebok dulu n basuh kuku dulu,baru lena =)

saypOOL rafhtello said...

selamat malam.
semoga mimpi soklan last paper..
sebelom tidor cebok dulu n basuh kuku dulu,baru lena =)

.sTraWberRycH0c. said...

gudluck to our last paper.huh nak merdeka sudah.
maseh ada 3 paper.
isk.pening2..

Koyuki said...

restkan otak kau baik2

bibie_boodyn said...

NK I BELAI X??MEEEAAWWW...

macha_sezs said...

Aoi who??

♥miszluna™ said...

seronok la dah nak abeh final

Melz said...

ok la.. dah 21 orang jawab..kah kah kah..macam2 ayat gua dapat..
xleh blah

kEy said...

oit oit...
chelshit tu bg0z sgt ke? ekeke ;P

mr.panda said...

heh. moga mimpi adibah noor. sem depan aku plak rase apa yang ko rasa. macam malas plak nak masuk degree.

Adjla Hafizin said...

aoi sora kem slm.
die xdpt dtg dlm mimpi ko.
die ckp lain kali..haha.

Just_najmiE said...

aku klik nuff ko weih!..

Fifi Hanie said...

hahaha. esok i ade chem dgn bio, boleh on9 lg.chill lahhhh. ;p

gud luck yeah. mari berjuang utk peperiksaan bersama-sama,ahaah

Fatt Chin Choy said...

chelshit dah menang

Noorlaila Mohamed Nor said...

semoga berjaya untuk static dynamic nanti
dah dua kali aku amek
1st dpt D
2nd D+
aku rasa kena amek 6kali lagi baru dapat A
otak takleh terima sungguh ilmu yg ni

siggplus said...

kak jah : cis melantak 3 beranak je..bkan nk bg aku

siggplus said...

fathiha : thanx..1 lg, kena bertahan!

siggplus said...

hbz : goreng2?tu paling susah antara semua

siggplus said...

ejay : bnyk ke?bnyk glory hunters je..bukan true pon..kau nak join mandi buih?pastikan bwk sabun tau..

siggplus said...

saypool : haha tamau aku tgk soalan last paper..boleh buat gila kot

siggplus said...

strawberrychoc : haha kesian ada lg 3..teruskan struggle k..heh

siggplus said...

koyuki : aku rehatkan otak dengan redtube..boleh tak?hahaha

siggplus said...

bibie : tamau!

siggplus said...

macha : aoi sora! winner of the best breast in asia..hahaha

siggplus said...

miszluna : tu ah..awak tu stadi baik2 k

siggplus said...

melz : haha hebat gak soalan aku smpai 21 org jwb..heh

siggplus said...

key : bagus la kot, for this season..

siggplus said...

mr.panda : adibah noor?hot kot..heh

masuk la degree..tak merasa tak tau cmne bai

siggplus said...

adjla : lain kali?then tadi aku mimpi sapa?kau?heh

siggplus said...

just_najmie : ok thanx!

siggplus said...

fifa : chem ngn bio on the same day?macam skola dah kot..heh

yup2 belajar rajin2..hehe

siggplus said...

fatt chin choy : yup2...aku mmg harap chelshit mng..sbb aku benci manure di atas

siggplus said...

noorlaila : susah weh..aku takot gila ni..belajar 1 sem tak faham pape lgsg..static ok lg..dynamic tu perghh...susah gila