Nov 16, 2009

.jumpa saya di tengah jalan (meet me halfway)

Selamat siang semua.









Aku....














17 journeyed together:

siggplus said...

1st!

macha_sezs said...

boleh tahan jugak kau punya celaka.

hahaha~!

fitriah said...

kok ye pun rindu kan dinda, jgnla smpai cmni kanda. gagaga

miNt said...

hahaha..;DD
memang celaka.

Noorlaila Mohamed Nor said...

komen sendiri utk jd yg first adalah terbaik
haha
sebabnya adalah rahsia

imHepPie said...

yela2 aku 6th..trima seadanya

cik EPAL said...

gila sawan meroyan la tu..komen first kat komen side sendiriii..dah tua memang macam tu..tak dapek la den nak nolonggg

sayu=pilu said...

erk..ko pun mcm aku gak ker.. aku penah buat weh pengomen 1st di n3 sendri...

bes whoooo...tak caya try buat saper yg lum pernah buat..hahahah ko pun kalo tak caya ko gi arh tgk.. godek2 arh n3 aku 1 by 1hehehehe.....

hBz said...

ade ape dik? nak servis ke?

YobSumo said...

krismas karol!

|arieza| said...

dikau...

di tepi jamban?

Adjla Hafizin said...

aku jumpe kau ditgh jln.


owh,


rupenye aku je mimpi td.
huu.


klik storm warrior tanda kecewa.

kaxx said...

ah. celaka. kau.

{lumut} said...

,,,,nak mati???
...nak jadi mayat ke tengkorak?

B E L L A said...

aku dah link ko baik punyerrrr kahkah

http://ouhbella.blogspot.com/2009/11/broadband-or-no-broadband.html

entry mcm ni macam mintak carut. grrr.

chokio_nia said...

aku kesepian...btolkan..ko nak ckp tu??

bibie_boodyn said...

ala...lu?bukan da deal ker?kan gua nak 1st romen entry lu!!!