Nov 13, 2009

.adakah?

Selamat siang semua.

Adakah perubahan perlu dilakukan pada blog ini? Bincangkan.

Warkah buat Paraxixth :

Paraxixth, mana lu? Apsal lu private blog? Lu tak rindu gua ke? Lu tak dahagakan kasih sayang gua? Lu marah gua senang hati sudah habis exam ke? Lu sudah lupa masa-masa indah kita bersama, di bawah pohon cemara, berbekalkan lampu minyak tanah dan sipi-sipi cahaya bulan menerangi malam kita, di samping Durex Lube di tepi dan 3 utas kondom yang sudah digunakan? Gua dahagakan kasih sayang lu. Sila lah komen di sini jika lu masih ingat kepanasan yang gua berikan masa lu dakap gua.

Sekian, yang merindui.

Abang Zam mu.

21 journeyed together:

Jogger said...

dia dah ada rakan gay baru daaa...

imHepPie said...

dgrla rayuan tuh..kesian sgt da nih

Melz said...

jogger : jogger kau plak la jadi rakan gay sigg..wakkakakaa kesian dia.. tak da orang teman dia untuk party buih "gay" semalam.. sorang2 je

.sTraWberRycH0c. said...

oitt.guy kah anda?
haisyooo.
hehe

bibie_boodyn said...

gua x sangke!!!gua nk muntah jap...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wa la wei..
paraxith private blog
nape weh..
die mmg da xsyg ko tu siggplus..
saba la

Lizz said...

tak yah lah wat perubahan. muahaha

cydane said...

hehehe..aku pun xtau cmna nak wat perubahan coz aku bru lg cni..hehehe....aku picit potato ko..hehehe..ur welcome

Rara said...

Letak gambar aku dekat blog kau. Hihi. Confirm ada perubahan :D

sayu=pilu said...

alahai sian nyer ko... pasangan sehidup semati o dah tinggal kan ko...

apa kata ko cuba cari razman lak...dia pun macam lu gak tgh cari pasangan..ahakzzzzzzz

QQQ said...

aku rasa perubahan patut berlaku, kerana aku said so, hg kena ikut arahan aku!

paraxixith, adakah kau sudah pergi..... dari dunia blogging!

{lumut} said...

paraxixth dah rajin pegi gym dah..
die kate nak besarkan sesuatu ye..
sila tnye die..

haaha

hBz said...

ubah je..ape nak pk2..aku baru 2 bulan, dah 5x tukar..haha..

weh..asal? QQQ jeles dgn aku ke, terlampau membahagiakan ko sigg

macha_sezs said...

hahaha.
macam cilaka gay.

sila pergi daftar nama kat kelab gay sedunia.

Adjla Hafizin said...

oi oi.
siap dakap2..lu curang.
putus lah cmni.
hahahaha.

klik klik xpax lu tanda cemburu.

arque said...

sebak aku baca.tsk tsk.haha.

cik EPAL said...

abang paraxixthhhhhhhhhhhh..sila kembali...

from:

kakak zam mu

Noorlaila Mohamed Nor said...

kau lukakan hati dia?
nanti dia cari pasangan baru
jangan menyesal
haha

Fatt Chin Choy said...

sah ko gay

NIMI said...

dia da tak mampu nak layan nafsu ko lahh abang zam oii..
cehh rupanya kau ke zam yang selalu disebut sebut

paraxixth said...

.......