Nov 6, 2009

.ajakan parti buih

Selamat siang.

Kepada semua lelaki, pondan, dan perempuan yang tak duduk rumah masak nasi untuk laki kau balik makan, marilah.

Azan kejap je lagi.

Bawak sekali duit sedekah masjid. Orang mintak sedekah dekat kedai makan kau tolak, bila lagi nak sedekah? Heh.

Jangan lupa mandi wajib dulu tau.

17 journeyed together:

hBz said...

aku rase skrg ni org tgh solat dah +_+

bibie_boodyn said...

ha ah...u da g solat lom ni yang?ha?sebok upate g nie?ha?

bibie_boodyn said...

update*!!

cik EPAL said...

tengok muka pon tahu...muka kau ni..hari hari memang kena mandi wajib...hehh..

mister potato ditangkap ;)

fezaL Mohd said...

hari2 mandy wajib tk paam aku .

{lumut} said...

hobi ke2 kau kan mandi wajib.tau dah tuh

Jogger said...

x jumpa pun ko kat masjid??? ke ko semayang kat umah sambil tgk live dr masjid negara?

imHepPie said...

sebbek aku pompuan yg dok hostel

ada_hairuni said...

sengal.. lol.
dpt mr potato.

mier@merr said...

ko mandi wajib ari2 ke bai?

ke 5 kali sehari..hihi

Ejay said...

aku mcm lost jap baca entry ni..

hehe.

ko nak ajak gi parti buih ke gi masjid nih? *matila bengap*

Adjla Hafizin said...

ko g msjid smyg jumaat xpe..
jgn ko g msjid wat parti buih lak,
kne panah petir ko nnt.

YobSumO said...

aku dah masukkan duit dalam *CIMB* untuk parti buih kau. kasi tinggi2 sikit buih tu, aku segan tunjuk body.

anggaplah duit tu sumbangan parti buih. bukan sedekah.

Melz said...

Roger ramai sket untuk party2 nie :P

saypOOL rafhtello said...

aku selalu sedekah org kat maple..
baik kan ;p

.sTraWberRycH0c. said...

asar dah nk abes.tgu maghrib laks. :)

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku baru paham parti buih ni
haha