Nov 10, 2009

.hari paling horny

Selamat siang semua.

Ok aku baru bangun. Semalam tidur lambat sebab tengok orang main. Main apa? Haa tu yang kita tak tau tu. Heh.

Bangun-bangun rutin harian aku adalah check e-mail dan bukak blog. Kata blogoholic kan? 2 benda tu paling penting. Dan juga Nuffnang. Bukak nak tengok traffic macam mana, duit buffered dah bertambah ke tak, dan yang paling penting aku nak tengok selama ni aku main SEO ada tak efek dia.



Ok tak berapa nampak kan? Kita zoom kasi dekat lagi.



Ini adalah SEO untuk hari ni. (Selitkan bunyi fanfare+drumroll dimainkan oleh pasukan pancaragam sekolah asrama) Aku nak isytiharkan hari ni adalah hari paling horny visitor blog aku.

Tetek ayu raudhah? Buat apa nak cari? Nak beli ke? Buat dekat Thailand sudah bai. Ada katalog nak bentuk macam mana dekat tempat operate macam dalam salun tu. Kenapa tak cari Rozita Che Wan punya? Lagi berbaloi baloi kot.

refurbished journey blogspot.com. Ini pertama kali dalam hidup aku orang search blog aku menggunakan keyword refurbished journey. Terharu beb. Thanx kepada siapa yang search tu dan aku harap bukan orang yang sama cari tetek ayu raudhah.

vidlucah ni common. Hampir setiap hari ada dalam keyword aku. Dan website tu adalah real.

gatal site? Adakah kau terlalu gatal-gatal badan akibat terkena tungau lepas main bola di padang dan cuba mencari solusi guna blog? Pakai je Minyak Lintah. Aku comfirm tungau hilang.

ternampak zakar abang sendiri. Aku rasa ini tak perlu cari dekat blog. Aku yakin masa kecil semua orang pernah merasa benda yang sama. Lagipun kalau nampak, mana ada rasa apa-apa. Come on lah. Tu dari baka yang sama kot. Aku bajet juga orang yang cari ni adalah seorang yang berfetishkan incest. Jadi sila lah berwaspada.

mana nak cari 3gp melayu? Di sini lah! Cara dia senang saja. Dia boleh didownload atas button nuffnang. Bila kau tekan automatic download video-video melayu 3gp terbaru. Sila cuba.

gambar laki tunjuk kote. Ye lah, lepas ternampak zakar abang sendiri, mesti lah kau nak search gambar laki tunjuk kote jugak kan. Untuk apa? Untuk bandingkan saiz lah. Ok aku nak cerita sini average Malaysian adalah dalam 9 inci. Siapa yang kurang tu, sila rujuk doktor dengan segera. Lagipun kalau nak tengok gambar laki tunjuk kote, sila cari website Playgirl.

Hari-hari aku tergelak baca keywords yang keluar dekat nuffnang. Boleh buat gila. Heh.

Btw sila jawab poll di sebelah. Di bawah iklan nuffnang. Aku memang memerlukan feedback korang semua.

Sekian, terima kasih abang-abang pervert. Saya sayang kamu semua.

Mana kakak tazkirah semalam? Cepat bagi tazkirah dekat budak-budak pervert ni.

36 journeyed together:

cybernetic88 said...

hahha. pelik2 kuar ye. bgus2. aku nk men seo jgk. bnda2 yg ni la femes kuar. haha. good =P

izzahfarhana said...

isk isk.aummm

Melz said...

hahahaha bermasalah melayu sekarang... Korang nak tgk berapa orang melayu duk layan 3gp

just type "3" dekat google..terpampang berapa result dia :)

sekian dari ku Melz

kEy said...

weh ape dedah2kan ni? terbongkar la rahsia aku cari benda terlarang ni kat blog ko!

sampah!

"ini bukan sampah ini kebenaran"-tower13

Fifi Hanie said...

diorang ni sumpah tade keje.tp search yg plg best tetek ayu raudhah.ahah.demand gle.nak ayu raudhah punye je ;p

Encik Azizan said...

macam2 ada..hahaa

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku tamau klik nuff dah la
kang rumet aku nampak
dia tuduh aku bukan2
aku jugak kantoi!

Rara said...

Weh. Aku dah click adv kau thru operamini. Wkaka.

macha_sezs said...

cilaka.

kau tak sayang aku lah kiranya?

wahahaha~

kenwooi said...

haha.. weird eh.. =P

kenwooi.com

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

pergh..tetek ayu raudhah..hahahah..mengancam...heh!

{lumut} said...

hahaha...
aku tak berani nak letak kau nye daily keyword plak.
sbb aku tkut abg sigg bertambah horny...

ape la org mesia neh..aisshh

Adjla Hafizin said...

seb baek name aku bukan ayu raudhah.
hahahaha.

klik klik dpt mr potato lg.

Ezzah said...

waahh...macam2 ado di sini....ahahahaah...

PeJuAnG HiDup said...

i'm horny la sigg. tolong aku? hahaha

Koyuki said...

hah meh sini nak tazkirah

cari byk2 lagi

ni bkn stakat pervert da ni..retarded skali kot

Just_najmiE said...

haha, sengal ja keyword2 tuh.. haishh..

QQQ said...

sebenonya benda x elok tu aku yg cari!

YobSumo said...

eh kau nak temberang pun agak2 la average 9inch. 11 lah :p


dah makan mister potato!

nadirah_nor said...

....;p

siggplus said...

cybernetics : yup sbb tu aku guna SEO mcm tu..heh

izzahfarhana : apsal mengaum?

melz : haha yup2 mmg rosak melayu sekarang..heh

key : ok2 nanti aku delete..

sampah!

fifa : haha ntah nye nk ayu raudhah nye je..

encik azizan : hehe

noorlaila : haha ok2 tayah klik dah

rara : uiks boleh eh?

macha : tak lgsg..haha

kenwooi : its not weird considering lots of pervert in malaysia

chaireel : ah sudah2 kau nak ayu raudhah nye je

lumut : hehe ok2 jgn letak..kang aku horny sapa nk tanggung?

orang auckland pon lebih kurg sm je..hahaha

adjla : yup seb baik bukan adjla raudhah

ezzah : memang pn

juang : haha kau horny kau g mintak dkt hbz..dia boleh ilangkan horny kau tu

koyuki : haha retarded..social retard

just_najmie : mmg sengal!

QQQ : tak pa, aku tau hang yg cari..tadak org len dah

yobsumo : oho 11 eh?aku ingtkan 9..sbb aku tatau sbb aku nye lg pnjg dr tu..hahaha

siggplus said...

nadirah : :P

Anonymous said...

kenapa semakin meroyan ni?
lebih suka entries2 yg dulu2.

siggplus said...

anonymous : hehe sukati lah..aku punya blog..tanak baca tayah la baca..heh

thejijie♥ said...

aadoii...ntah papee je yg dicari kt tenet tuuuu

lalink7 said...

horny? erk..saye sangat takut..haha

si sengal mungkin said...

opsss
ko horny ke??
hahaha
btw ak link ko dah..
kenal ak x??

si sengal mungkin said...

majok ngn ko..

ada_hairuni said...

adeh.. -_-"

mier@merr said...

wahaha...... smpi bgitu dorg carik...

cik EPAL said...

ayu raudah siapa??? aku tak kenal pon...dia kenal aku tak???


gua tangkap mister potato ;)

hBz said...

aku tgk tajuk, paling horny. aku ingt ko dapat makan kfc ke ape. aku dah tw kompem x lucah nye..ape la kakak tu, nak taz2 kt kte..ni x bace entry la ni..

beb, keywood tu, mean ape org search yea? adeh..aku ade jg today. 4hbz. hohoo..teharu jg la..horny2

kaxx said...

haha. celaka. gila semua ni

arque said...

adoii.sanggap tahap gaban semua tu.
ternampak zakar abang sendiri??
gila ade nafsu dekat family. -_-"

Fatt Chin Choy said...

haha

aku nak check aku punya keyword gak

zarinaz said...

macam2 la budak zaman sekarang nie, tapi nak salah kn diaorg bulat2 pun x leh gak kn