Nov 18, 2009

.ini entri berkunci (tak berkunci sangat)

Apa yang aku rasa sekarang ni. Dan aku tak peduli pun. Jantan kena kuat kan, kata hari-hari pekena tongkat Ali.

Aku bukak password ni kejap saja. Nanti aku akan buang password. So sila baca secepat mungkin.

Password : siggplus

37 journeyed together:

bibie_boodyn said...

haram!!!

makdara terdiva said...

adik..tlg bg tutorial ckit pasal N3 berpaswed ni..

tp blog ni mmg berada dlm kelas yg tersendiri..penuh dgn kalimah2 menggiur & menggairahkan..hahaha

cayok! cayok!

Noorlaila Mohamed Nor said...

bibie dah tolong cakap apa aku nak cakap!

khadijah said...

cis.punya lah kelam kabut aku taip sebab nak baca punya pasal.
oh hai! :)

Adjla Hafizin said...

cis lagi!

ada_hairuni said...

double cis!

MuhD NoR AzyM said...

Cis cake..haha

YobSumo said...

nak susu.

lama dah tak dapat ni.

Melz said...

cismo

Just_najmiE said...

cheese!

chokio_nia said...

aku gtembira kerana patuh pada arahan..adakah password nati same je??

ada_hairuni said...

cheezy wedges!

cik EPAL said...

waa..kau da pandai buat magic..tahniah! ;)

♥chentaMAYA™ said...

weh~
ajor aq!
hee~
;P

Ejay said...

a'uzubillahiminassyaitonirrajim..

heh.

ellenyna said...

ajar buat entri berkunci pls

imHepPie said...

susu dutch lady...low fat

kaxx said...

dah boleh lah bubuh entri lagi lucah. hahaha

mr.panda said...

heh. nak susu cap gantung.

IMCurtain.com said...

Nice try bro! First time tengok post berpassword...

Jom Promote Your Blog Here: IMCurtain.com [Blogger Community]

huda said...

aku ade buat tutorial entry berkunci..



http://hudahyedo.blogspot.com/2009/11/tutorial-scroll-bar-dalam-entry-dan.html

macha_sezs said...

susu cap gantung?

miNt said...

celaka.

ajar ak walaupun ak tak rasa nk apply kt mana2 entri.

Pije. said...

ceeeeeeeeeh.
ingat ada luhan hati td.haha

lea said...

hahah
dah agak
cmne wat ek?
nak blajar...hihi

Rara said...

apakah? :)

hanny nadia said...

laa testiingg aja
rupenyeee..;)

hBz said...

chipmunk!

boleh la letak gambar aku dengan lu mandi beb. pastu password bg megan fox je tw.k

B E L L A said...

aku dengan patuhnya telah mengenter password untuk baca entri apekah.

.....
...
..
.

nasib ko baru post entry emo emo ko, kalau x aku nk mncarut kat sini pftt. haha.

|arieza| said...

hahaha i terkena lg ngn u!!! hahahaha meh nk susu semi skimmed milk yg fresh. boley? :p

miss oren said...

gila panjang entri selepas aku memasukkan password..siot tol

siggplus said...

bibie : habis apa yg halal?

makdara : hoh tutorial?boleh rujuk entri http://hudahyedo.blogspot.com..dia ada buat

kelas yang tersendiri?maksudnye?haha

noorlaila : mari sama2 berterima kasih dekat bibie

khadijah : haha padan muka

adjla : heh

ada_hairuni : tanak special?

Muhd Nor azym : sedap tu

yobsumo : susu?haih pegi beli jenama anlene la

melz : apakah?

just_najmie : tahniah

chokio_nia : itu lah entri sebenar..haha

ada_hairuni : berapa kali kau nak komen da..heh

cik epal : terima kasih

chentamaya : ajar?rujuk entri huda sudah..heh

ejay : haha kau ingt aku saitan?

ellenyna : rujuk entri huda k..link ada di bawah

kaxx : memang..gua dah fikir nak buat cerita lucah terus..haha

imcurtain : thanx!

huda : thanx sebab ajarkan

macha : cap gantung ada, tapi cepat habis

pije : itu lah luahan ati aku td..haha

lea : sila rujuk entri huda..

hanny : yup testis saja

hbz : haha boleh, sebab lu ada iras2 megan fox..heh

b e l l a : haha sila mencarut sepuas hati

arieza : kena lagi kan?heh..cmne nk dpt semi skimmed?

miss oren : panjang kan?letih aku taip panjang2 mcm tu..hehe

|arieza| said...

well nk dpt semi skimmed cmne? erk.. beli je yg semi skimmed terus :p

bolloqs said...

seb bek ak xterkena....muahahahaha

siggplus said...

arieza : ada jual ke?

bolloqs : sbb kau dah baca komen dulu kan?heh

.millalara. said...

dabel cheese berger

Anonymous said...

ko kimak swimmer..im