Nov 12, 2009

.ok ni entri sebenar, betulkan entri tadi

Selamat siang semua.

Wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Selamat bersedih + memerah otak + mengstresskan diri + mengtakcukuptidurkandiri + memecah kepala kepada semua yang belum habis/ baru nak mula final exam. Aku tumpang bersimpati pada nasibmu.

Aku mahu tidur sepanjang hari. Jangan jeles.

Ada sapa mahu trade dengan aku internet broadband dia? Aku lebih prefer Celcom Broadband D99. Aku trade dengan p1 Wimax rm99. Dekat rumah aku tak dapat line. Just mere km away from tempat yang ada line. Memang celaka.

Mahu balik Ipoh. Apa khabar orang Ipoh semua? Lepak Yik Foong tengok amoi seksi kedai henset jom? Mahu lepak kat kedai Abang Rafiq. Mahu beromen dengan paraxixth, kemai dan lowed. Mahu makan laksa kedah padang polo. Mahu hidup makan tidur. Mahu hisap rokok secara senyap-senyap. Mahu cari kerja haram. Mahu tempek tidur bawah ketiak Puan Hamizah. Mahu main Dota dari malam sampai pagi sampai kena maki dengan Puan Hamizah.

Mahu perbaiki kesilapan yang lalu.

There is no place like Ipoh.

30 journeyed together:

Melz said...

Lapsap

Adjla Hafizin said...

Wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

aku mau gelak byk2 gak.
=p

cik CumeY said...

hahaha.. ko pon baru abes gak??okay! kita geng!


muahhahahaha...bahagiaaaaaaaaaaaaaaaa

♥miszluna™ said...

kesilapan ape?

Noorlaila Mohamed Nor said...

good night!

mr.panda said...

hahahahahaha. aku pun. diploma abis!!!!!!!!!!!!!!!!

siggplus said...

melz : apa?lancap?

adjla : haha kau mmg gila..orang gila saja gelak banyak2..heh

cik cumey : haha yeke?high five!

jom gelakkan orang yg tgh exam skrg

miszluna : u know what is

noorlaila : haha tensi ah tu

mr.panda : mari menari2 bogel demi menyambut kebebasan

Daffodil D said...

ipoh mana ada amoi cun. shah alam ramai ah. meh r!

♥miszluna™ said...

so what is it?

Rara said...

Jeng jeng jeng. Bestnya p1 T________T aku nak tapi tahun depan jelah baru boleh nampaknya.

|arieza| said...

wah dah hbs exam!! jgn lupe beli kondom mlm nnt! hahah

{lumut} said...

demmmmmm...!!
aku benci entry neh.
blah ah.

reen_sofee said...

ipoh itu indah yeewwwwwwwww...

mier@merr said...

hahahaha...tahniah2... aku da lama sgt mnikmati masa lapang neh....ekeke...

jane said...

hahahahahaha pakah ini pkcik??

pkcik sihat kah???

pkcik..mana link blog kite??
takde pon kat blog list...???

waaaaaa...sedey...
tp pkcik ade kat box follower kter...huahuahuahuahu

majoks ah

imHepPie said...

eh ipoh ada white coffee kan????

imHepPie said...

eh ipoh ada white coffee kan????

Melz said...

lapsap sejenis gula yang menyerupai gula2 kopiko

ellenyna said...

YES THERE IS NO PLACE LIKE IPOHHH !!!!

Fifi Hanie said...

wahahahhaahhahahahahahahaha.

melaka tetap terbaik!ipoh ape ade?white coffee je. ;p

Fifi Hanie said...

wahahahhaahhahahahahahahaha.

melaka tetap terbaik!ipoh ape ade?white coffee je. ;p

cik EPAL said...

dota tu best ke ea?? kat sini bebudak laki asek mengadap menatang tu jeee

Adjla Hafizin said...

weh jom balek ipoh.
=)

Kentut said...

ingatkan ko design bentuk bangunan tinggi. hampeh!

kEy said...

wow!
balik ipoh?
nak ikut~!
jgn jd macam parasit tu balik xajak! opps~ paraxixth .
lalala~

QQQ said...

ipoh ada nasi kandaq best x?

arque said...

addicted doe dota.aku dah tak berani main.

NIMI said...

kesilapan sebab tak belanja ak kan??apa kata trade free je kasi ak..

WEYHH AKU SUKA STATEMENT TU!
Ipoh memang aman & Beshh tapi org tak sedar diri je suka lupa tmpt lama

*******************************
to QQQ: nasi ganja lagi power dr nasi ganja wehh!!

cybernetic88 said...

hahaha. ko asl bro?. adih la. jom cari awek. kasi hlng stress ko. hahaha

siggplus said...

daffodil : ada lah..shah alam tak ada cina sgt pn

miszluna : pape jela..

rara : p1 mmg best..loading pages in the blink of an eye..cpt lah potong

arieza : beli kondom?nk wtpe dah belambak kt umah dh ni..hahahaha

lumut : haha kenapa benci?sbb kau belum abes lg?haha

reen_sofee : yup ipoh tersangat lah indah

mier@merr : tahniah!

jane : eh tak ada ke?bukan ada ke?

imheppie : ada lah..ipoh kan pioneer white coffee

melz : mcm tak sedap je

ellenyna : yeah!

fifi : melaka ada apa?sejarah? sejarah membosankan

cikepal : best ah..game terbaik sepanjang zaman

adjla : esok aku balik..haha

kentut : tak ada keja aku nak design bentuk bangunan tinggi..haha

key : dia balik tak ajak kau ke?tu maknanya dia tak suka kau la tu..wahahaha

QQQ : ipoh ada nasi ganja..mmg mengkhayalkan..stim weh!

arque : mmg addicted gila..aku dah la dah lama stop..noob balik la ni

nimi : trade free?ingt aku cop duit ke?

cybernetics : aku taknak awek aku nak boyfriend..hahaha