Nov 17, 2009

.mari nyanyi menjilat

Selamat siang semua.

Lagu ini ialah response kepada entri QQQ terbaru tentang Wonderpets. Bukan pasal wonderpets, tapi gambar yang dia letak dekat entri dia. Gadis yang suka jelir lidah sambil meletakkan perkataan noti adalah sangat menghairahkan.

Ini aku letakkan video berserta lirik.



Tak tahu lirik dia? Jangan risau.

MARI NYANYI MENJILAT - CARBURATOR DUNG

Wahai pemuda, wahai pemudi
Jadilah kamu rakyat yang berbakti
Kami berjanji akan tepati
Semua impian yang anda hajati

Rumah yang besar, kereta yang mewah
Semuanya ada di tangan anda
Hidup yang senang penuh jaminan
Jangan bertanya, serahkan pada saya

Jilat, jilat, mari semua menjilat
Jilat, jilat, jilat sampai berkilat

Jilat, jilat, mari semua menjilat
Jilat, jilat, jilat sampai berkilat

Wahai pemuzik, underground rockers,
Jangan bermimpi, jangan idealistik
Kalau nak kaya, nak jadi rockstar,
Marilah mari, sain kontrak kami,

Nak masuk radio, masuk MTV
Kenalah kamu menari macam kami
Tengoklah saja, Carburetor Dung
Cakapnya besar, tak kaya-kaya

Jilat, jilat, semua nyanyi menjilat
Jilat, jilat, mari semua jilat
Jilat, jilat, jilat
jangan tak jilat
Jilat, jilat,
jubur korporat sedap!

© 2004 Carburetor Dung

JILAT JILAT JILAT JILAT JILAT JILAT JILAT JILAT

QQQ, lagi best buat lagu ni jadi ringtone. Umpama bubuh ringtone Cytherea squirting, kan?


AKU DAH MALAS NAK JAGA HATI ORANG LAIN DAH. PERGI MATI.

12 journeyed together:

siggplus said...

1st!

fitriah said...

hahaha..kanda2.

cik EPAL said...

kau nak jilat gapo ni??? haaaaa

ellenyna said...

xpayah jaga kalau xhendak.

bibie_boodyn said...

5th!!!!

bibie_boodyn said...

nak jilat!!!owh yeah..jilat lagi..arrhh...yeah...jilat..kiri..jilat kanan..owh yeah..ahh...

QQQ said...

jilat jilat nnati tunjuk juboq~ lepas tu ada rush! masuk kosmo dgn berita harian!

Weed and Bandages said...

news di Malaysia memang suka melebeh lebeh

imHepPie said...

errkk..!~

Melz said...

lul..clap je la

fezaL Mohd said...

rare doe !!! haha try dgr lagu naratu-pukimak lagi mcm sial haha.

demang said...

ade jugak2 geng2 yang punk ketat kat sini yeah. bagus2