Nov 15, 2009

.ubat jantan bukan takat sensaoil saja

Selamat siang semua.

Aku masih di tepi jamban. Bangun-bangun, terus bukak tudung saji. Roti canai 3 keping, air teh 1 jug, koi (baca : kuih) tepung pelita 5 bijik, rambutan siap kupas 1 bakul. Aku taram semua. Tu semua menu breakfast saja. Ni sekarang ni aku tengah menaip sambil menghidu bau kari ikan yang Puan Hamizah tengah masak. Sengkak perut. Kalau tak gemuk jugak aku cuti ni, tak tau lah.

Bukak-bukak blog, baca komen, bukak nuffnang, bukak keyword search. Jumpa ini.



Sengkak for men? Ya anda memang berada di tempat yang betul. Ya abang adik kakak pakcik makcik. Yang jauh mai dekat, yang dekat mai rapat, yang rapat kita erat-eratkan, mai tengok ini produk.



Ni dia foam sengkak abang. Produk terbaru Biore ni. Sesuai untuk perut yang sengkak. Cara guna senang saja. Oleh kerana dia jenis scrub, abang hanya perlu latherkan di telapak tangan dan urut di bahagian perut masa sengkak. Saya yakin akan hilang sengkak abang tu dalam sekelip mata. 9 dari pakar sengkak sedunia setuju dengan produk ni Abang. Jangan risau, semestinya halal. Halalan toyyiba.

Lagi satu abang, produk ni sesuai untuk semua jenis kulit. Black or white. Edward Cullen or Edward Kellin.

Nota : Sengkak adalah penyakit yang sangat merbahaya kepada lelaki. Perut akan menjadi sangat kenyang sampai penuh perut. Nama lain bagi sengkak ialah kekenyangan melampau. Kebiasaanya sengkak akan menyebabkan si sengkak duduk diam-diam dekat rumah akibat tak larat jalan. Sengkak juga boleh dikaitkan dengan perut buncet.

60 journeyed together:

fitriah said...

haha sengkak?

fitriah said...

yey 1st! haha

fitriah said...

ade adiah x klu first?

fitriah said...

ok sgt annoying. shud stop doing this.

fitriah said...

haha..

fitriah said...

gaga..

ween said...

sengkak tu apa. huu

cik ian@aH Lian~ said...

hahaha...
sempat lagi tuh.
perghhhh semua peli2
jer keywords diorang
search kat sini...

izzahfarhana said...

hakhakhak buh minyak angin sudeyyy.broooott kntot

mier@merr said...

haha....sengkak laen kot tu... ngeh3

YobSumo said...

sengkak tu apo kebendonya jang?

macha_sezs said...

latherkan??

Adjla Hafizin said...

aii fitriah,
kau mcm nk konker page ni jeh.
mentang2 la komen free kn.
haha

Adjla Hafizin said...

pompuan pregnnt yg slalu kne penyakit sengkak ni.

♥miszluna™ said...

sengkak tu ape

siggplus said...

fitriah : ahahaha gila ke spam comment box aku?sudah2 tak ada hadiah pape..kang aku pggl org hospital gila kang

siggplus said...

cik ian : haha aku tak tau kenapa mcm tu..diorang mmg suka cari benda pelik2 kt blog aku..heh

siggplus said...

ween : rujuk nota dekat entri..aku edit sikit

siggplus said...

izzahfarhana : tak cool la guna minyak angin..lgpn kan ada "sengkak for men"..beli jela..haha

B E L L A said...

fes tyme dgr pktaan sengkak..

siggplus said...

mier@merr : sengkak lain?contoh?hahaha

siggplus said...

yobsumo : sila baca balik entri aku

siggplus said...

macha : ya, latherkan..mcm sapu spf 15 dekat belakang badan gadis pakai bikini di tepi pantai..haha

siggplus said...

adjla : fitriah mmg cmtu..nak ngorat aku la tu..ingt aku nak layan?heh

mana kau tau org mengandung selalu sengkak?kau pnah pregnant ke?haha

siggplus said...

miszluna : sila baca balik entri

siggplus said...

b e l l a : sengkak ni tak silap aku bahasa perak..aku pn tak sure negeri lain sebut benda sama ke tak

fitriah said...

sampai hati kanda.

fitriah said...

edward kellin???

bahahahaha kejam!!!!!!

siggplus said...

fitriah : ya edward kellin..kan dia faveret dinda..haha

memang sampai hati..
*merajuk!*

fitriah said...

tapi mengapa kanda!
sebab pak seman sebelah umah tu ke kanda?
dinda tak layan pun dia!

Noorlaila Mohamed Nor said...

baguskah?
boleh kurangkan perut buncit kah?
haha

YobSumo said...

se'eh laaa "tu"!

chokio_nia said...

seb bek ko da taruk maksd sengkak..br nak tanye...

btw bapak byk ko melantak..smoge gemok ah..

izzahfarhana said...

kalo aku gune sengkak bile makan banyak2,pastu perot mcm xleh nak trime knyang sgt,sengkak.errrr

|arieza| said...

hahah ye ke sengkak foam tu wujud from biore? hahahha ye ke beb? u jgn! hahha

seroja jingga said...

mcm2 ubat da skang..
tapi pekataan sengkak dia buboh
kat product tu memang tak bleh bla

cik EPAL said...

sengkak?? kau dah macam penjual ubat brand sengak ajooo dah...lepas ni mesti ramai serbu men's biore kat pasar malam berdekatan...


exabytes ditangkap! ;)

imHepPie said...

klik mr potaato ngn storm wrior..

erkk nk beli 1 la

pisey said...

sengkak tu seronok weh.
agh.

gua balik selasa malam ni!

siggplus said...

fitriah : kanda tak kisah pn dengan pak seman tu..kanda lebih kisahkan kambengnya yang selalu curi2 masuk rumah!

siggplus said...

noorlaila : sangat bagus..pantas macam guna ENO..haha

siggplus said...

noorlaila : sangat bagus..pantas macam guna ENO..haha

siggplus said...

chokio_nia : aku dalam proses nak mengembangkan balik badan..terlalu bnyk jisim aku habis semester ni..

dah mcm mayat idup..haha

siggplus said...

yobsumo : apa jadah se'eh lak?haha

farenova said...

sengkak.. eeehhehehhehehehhe

Ejay said...

yey! aku paling last comment...

hehe

*tiba2 kena sawan mcm fitriah

siggplus said...

izzahfarhana : aku tak faham sebenarnya kau tulis apa..hehe sori

siggplus said...

arieza : haha tu i edit photoshop lah!

siggplus said...

seroja jingga : tu sebab aku edit sendiri..haha gila kau biore ada jual ubat mcm tu

siggplus said...

cikepal : memang lah..kerja sampingan aku selain dari tahan dinding adalah jual ubat jantan..baru tau ke?heh

siggplus said...

imheppie : sila beli di farmasi berdekatan

siggplus said...

pisey : memang seronok..sengkak memuaskan hati..heh

padan muka lu, sapa suruh balik lmbt

fitriah said...

haha ejay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kanda, ade org ckp dinda sawan. kanda tak marah ke kanda?

siggplus said...

ejay : heh readers2 blog aku ni semua mmg sawan eh?haha

siggplus said...

fitriah : marah sangat! cis!

*buat2 muka bengis

ellenyna said...

takpenah dengar sengkak!

|arieza| said...

ayooo!!! edited rupanye! hahah mati2 ingat tul2 biore kuarkan 'sengkak' foam.. haha mane la diorg kt biore bljr perkataan sengkak hahah

Fatt Chin Choy said...

hahaha
kesian abang sengkak tu.. dia sakit ko bg ubat tipu

Melz said...

cam dodo haha

izzahfarhana said...

err sengkak dlm pahaman aku ialah kenyang sgt.hehe btul la tu.rmai gak xguna word tu