Nov 5, 2009

.mandi atas air?

Selamat siang semua.

Di sini aku nak tunjuk cara-cara untuk mandi di atas tanah. Perkara yang kau tak boleh buat jika kau bukan di dalam kolam renang. Ini adalah tips persediaan untuk parti buih yang bakal dilangsungkan lepas aku habis final nanti. Dengar cerita tempat maksiat itu nanti akan berlaku di antara rumah Paraxixth, QQQ, atau HBZ. Ini semua masih dalam perancangan.

Namun dari segi pakaian telah ditetapkan. Lelaki pakai sut renang penuh macam skuba diver, manakalah perempuan digalakkan memakai baju putih jarang, disertakan dengan micro bikini dan dari paha ke bawah dibalut dengan pareo kegemaran yang kau beli ketika melancong ke pulau-pulau tercantik di Malaysia. Bonus jika membawa sekali alat pelincir berjenama Durex sebagai pelincir dan bagi membunuh kuman (baca : sperma) ketika orgy sedang berlangsung. Heh.

Kepada yang masih belum daftar, sila taip ON ORGY dan hantarkan ke 32134. Cepat sementara stok masih ada.

Sudah, layankan saja.

video

Paper petang tadi agak mengecewakan. Format baru, tapi tak ada sapa yang tau pun. Ingatkan pecahan soalan dari 4 soalan utama, tapi yang keluar 10 soalan besar. Mampos aku nak mengingat semua topic. Dah la masuk concrete, timber, steel lagi. Haih.

Aku dengar cerita diorang saja nak buat soalan susah-susah supaya nak shortkan list students. Batch kami saja ada 400 lebih orang. Lecturer incapacitated. Ramai fail, kemungkinan nak dismiss pun tinggi. Ini cara nak menghalau budak dari Civil secara halus!

Aku mahu melayan Final Gadis Melayu sekarang sambil makan popcorn. Melayu yang bukan melayu sangat. Heh. Final 5 orang 4 freehair? Maaf aku tak diskriminasi sini. Hanya saja nak cakap. Agak-agak ada tak tarian tradisional stripdance atau lapdance untuk malam ni?

58 journeyed together:

♥miszluna™ said...

xpe

dh cube

♥miszluna™ said...

blaja rajin2 lg..


jd nk main je

mier@merr said...

ok.. nak k=sket popcorn...aku pon nga lyn gadis melayu yg xmelayu sgt...

fitriah said...

haha lawak.

seroja jingga said...

gua tak minat lansung gadis melayu tuh
rancangan cam fake je

Adjla Hafizin said...

eh aku nk join parti buih gak.
tp paper xabes lg time tu..haish!

peh,soploh soklan.gile bai.
uitm nk halau stdent agaknye.
abes r..risiko tu.

macha_sezs said...

heh.
aku tengok kat mana ntah, siap ada gamba ala ala lesbian lagi. minum2 lagi.

terus aku tak tengok cerita tu.

Melz said...

uit lahanat..kalau aku cakap aku Type kat handset dan dia makan kredit aku RM30 ko percaya x ? kah kah kahkaha

sakerfaker

hBz said...

bukan atau lg beb.. da kompem kt rumah aku..sebab rumah QQQ & Paraxixth ada marhaban..

siggplus said...

miszluna : bila masa orang main?belajar je kot

siggplus said...

mier@merr : aku tengok kejap je..dah menyampah, aku tutup balik TV..ahha

siggplus said...

fitriah : tulis pendek2 je keje kau kan..heh

siggplus said...

seroja jingga : memang sangat fake..semua plastik je dlm cite tu

siggplus said...

adjla : xpe, kitorg tunda sampai kau boleh join..still nk join?hehe

tu ah, risiko tinggi aku nak kena dismiss adalah sangat tinggi

siggplus said...

macha : tu biasa la melayu sekarang..minum2 dh jd benda biasa..kena piapp baru nak sedar..heh

siggplus said...

melz : haha padan muka sapa suruh kau g tekan..baik la kau topupkan aku

siggplus said...

hbz : marhaban? sapa nak sunat?

fitriah said...

pendek tapi dalam.

siggplus said...

fitriah : sedalam mana?

hBz said...

eh..bukan ko ade cakap ko nak sunat ke? QQQ bgtw aku..adehh

azzaliena suziantie said...

study study..
ilek yg lepas lepas kan..
yg dtg ko cube yg tebek weh ;)

ada_hairuni said...

two to go.. good luck..!

Jack-O said...

'A' is something but it's not everything.

pray hard for ur best. n others too
gambarimasho!! =)

YobSumO said...

kenapa takda jemputan VVIP untuk aku?


haha. aku pun baru lepas tengok dan tulis kat blog pasal Gadis Melayu.


aku dah tekan dell tadi.

arque said...

5 orang 4 freehair?asal tak amik freehair je semua.heh.

Adjla Hafizin said...

heh.msti la nk join.
aku dh bli pareo pling seksi ni.
xsabo nk pakai..hahahahahak!

uit,stdy r.jgn pkir sal parti buih je.nnt uitm ilang lak sorg bakal engineer pling bkaliber.susa tu.hehe

Fatul Akrul Ramli said...

eiuuwww

saypOOL rafhtello said...

msg sending failed... ;p

Melz said...

weh lama lagi ke nak party buih bai... baper kuntum lu nak join nie :P

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku ingat nak join tapi aku x start final lagi
haha rugi2

|arieza| said...

sengal gile video tu hahah part yg kencing dlm 'pool' tu xleh blah tu.. hahaha sure siggplus slalu gak buat kn? :p

x-po said...

hoho aku pun nk try gak la kalau cm2..cam best je..wakaka

BuLaN iTu aKu said...

nanti nak try bersama untie ku

imHepPie said...

aku nak daftar on tu xde kedit lak

Melz said...

kau gi Astro channel 5110

ada lapdance..lu x caya..lu potong

babymiLosh said...

dont.be.dat.guy. huu.. mahu ketawa.

gadis melayu itu plastik. sungguh2.

siggplus said...

hbz : bila masa lak aku sunat..aku blom sunat lg lah..haha

siggplus said...

azzaliena : terbaik ke?mcm tak je..heh

siggplus said...

ada_hairuni : yup2 striving for it

siggplus said...

jack-o : kadang2 kalau dpt A pun, tapi field tak reti tak guna gak..kerja field ni kena tau both kan..heh

siggplus said...

yobsumo : kau VVIP?kau wtpe kau bukan gadis..heh

gadis melayu merepek je weh..aku tak suka tgk lgsg

siggplus said...

adjla : yaa ini la semangat yang kita mahukan..berpareo paling seksi..haha

bakal engineer yg berkaliber?kau salah blog ni..haha

siggplus said...

fatul : apa yg eiuuwww?

siggplus said...

saypool : lain kali jgn lupa topup..mmg la failed

siggplus said...

melz : lama lagi..12hb ni baru dapat merasa..haha

siggplus said...

noorlaila : skip je final kau tu..ini lg penting..haha

siggplus said...

arieza : yup2 tu part yg plg aku suka gak..dan yg plg aku slalu wat..biar budak2 cina telan air kencing aku..heh

siggplus said...

x-po : try apa bro?

siggplus said...

bulan itu aku : untie?auntie?

siggplus said...

imheppie : g la topup, then share rm2 ngn aku..haha

siggplus said...

melz : biar betul ada lapdance?channel pn ribu2 sah2 la lu tipu bai..

cis mentang2 umah gua tak ada astro

siggplus said...

babymilosh : dont be that guy adalah video paling aku suka sepanjang zaman..heh

yup plastik..plastik tupperware party

Jogger said...

oit sigg.

apa kater parti buih tu kita pakai sabun clorox.... baru arr putih sket kulit...

eykA♥ said...

aku saja datang kentut.
parti buih?mm.yg pasti bkn kat disko an?aku le join ah.

ellenyna said...

:) gahhaha funny vid tu.

Adjla Hafizin said...

laa..
aku slh blog rupenye,
igtkn blog aku td..
yela,dh slalu sgt tdo sni..haha.

mr.panda said...

heh. x abis parti buih. aku nak join. hahaha tinggal satu paper. paper etr macam cibai tukar format.

mr.panda said...

heh. x abis parti buih. aku nak join. hahaha tinggal satu paper. paper etr macam cibai tukar format.