Nov 9, 2009

.pecah perut

Selamat siang semua.

Video ni sangat boleh memecah perut. Aku nasihatkan jangan tengok ketika kau sakit perut sebab aku yakin kau akan terberak-berak gelak ketika tengok video ni.

Sila enjoy.

Nama cerita ni Spontan, ada dekat Astro. Dah lama jugak la ada. Tapi malang rumah sewa tak ada Astro, ditambah dengan Puan Hamizah kedekut nak subscribe Astro Mustika, aku hanya dapat tonton di Youtube saja. Jadi dulu aku selalu tonton video ni ketika tengah tunggu Dota start, diselangi dengan video klip Wonder Girls - Nobody.

Sila ambil nota, video-video sebegini tiada di Redtube. Percayalah, jangan cari. Jangan bukak pun website ni jika nawaitu kau bukak untuk cari video Spontan. Kau akan jumpa benda spontan yang lain.

video




Ni lah jadinya bila musim peperiksaan. Semalam aku tak update blog traffic tak sampai 60 orang pun baca sehingga pukul 10 malam. Lepas update baru naik sikit. Blog aku kurang berilmiah untuk orang baca sepanjang masa kan? Maaf aku bukan nak mencarut dengan tunjuk fuck di situ. Itu traffic aku untuk minggu ni. Sangat-sangat low compared to last week.

Aku tak ada idea nak tulis apa sebenarnya. Heh.

Kalau kau bosan juga, klik nuffnang ads aku tanda setuju.

43 journeyed together:

kEy said...

Everybody????

SPONTAN!!!!


ceh poyo giler cite ni!
wat usus perut aku terbelit!
aku aku xsuke mase din beramboi wat demontrasi pasal makanan tuh!

woit makanan tu woi!
bagi aku makan p0n kenyang!

0rang kat tanah gersang tu duk cari makanan yang k0rang main tempek2 kat muke 0rang!
ape kes???


yeah! aku emo disitu!
main-main lagi dengan 0rang yang kuat makan!


yang paling best! kal0 main beku ngan pemberita berkepala 3, pastu majlis keramaian....

best best best!


aku ade episod 1 sampai episod ke bape ntah!
siap dah donlot!

kal0 nak mintak rrr!


=P

panjang giler aku kumen!!!!

hBz said...

haha..no body fav aku.dota fav aku..yg spontan tu pun same..adehh..lg2 yg sathiya,din,zizan. ep masak kek..adeh..nak mati aku kene stunned!

oit..xsuke bg aku la..hari2 156 click pun aku da gembira gaban..

siggplus said...

key : hahaha tu ah..aku tergelak gila babi tengok diorang dlm spontan tu..heh

sama ah aku download semua

siggplus said...

hbz : haha sapa stun?sathia stun kau?haha...lain kali pakai la black king bar..komfem x kne stun..heh

ala aku bukan cakap tak suka, tapi saja je cakap..

hBz said...

ooo...skill baru ke? bg orang click2 lg? huu..cane nak rate tinggi camtu? ade skill lg ni ko x turunkan kt aku

|arieza| said...

kt torrent.jiwang.cc ada upload spontan setiap minggu. if u rajin, register ar sane. xpun g usyar blog http://dimensi2u.blogspot.com/ dia ada bagi link utk sedut spontan everyweek from rapidshare.. :) spontan mmg best! hahaha dh episode 22.. :D

fitriah said...

hahaa sakit perut ak

siggplus said...

hbz : skill apa?mana ada skill..haha

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku selalu gigih donlod spontan tu
legaaaa klu dpt tgk

heh duit tetap masuk byk kn?

siggplus said...

arieza : i know..aku download kt youtube saja..dan dah ada semua episode dia..hehe..serious cite ni lawak gila

siggplus said...

fitriah : kau mmg sakit pn..haha

siggplus said...

noorlaila : best gila spontan..mmg lain dr yg lain..aku tengok sekali terus hooked..ni tak asyik samarinda ngn cerekarama je otak langsung tak maju..heh

duit apa?

{lumut} said...

cter neh mmg smpah..
aku yg kat auckland neh pon dah tgh smp episod 22 weh...
haha..

lwak gler.

{lumut} said...

ooohh....
siap tunjuk traffic..
xleh blah lu sigg..

siggplus said...

lumut : mmg lawak gila..kitorg pas download every episode semua duk congok depan laptop aku ni tak sabar2 nak tgk..gelak mcm kuat gila babi lak..haha

er, taleh ke gua tunjuk traffic?heh

Noorlaila Mohamed Nor said...

duit hasil nuff laa
aku dah dapat wehh!
seronokkk
hahaha

siggplus said...

laila : minggu ni aku dapat sikit je..kurang kerja keras kot..hehe

kau dpt dah?good 4 u..bnyk?boleh la blanja kan?hehe

macha_sezs said...

tiba2 gua rasa nak delete entry gua yang ada gua letak traffic gua itu hari.


*berlalu pergi*

iklan lu tido la ini time.

jane said...

heheheh

aku tak setuju ngn cteer ko..

huhu

cik EPAL said...

spontan memang sangat best...aku dah lama dah layan..kira aku lagi advance dari kau la kan??

siggplus said...

macha : la apsal nak delete?biar jela..haish..

siggplus said...

jane : tak setuju dengan cite apa?sila berikan pendapat kau sendiri..aku nk dgr..hehe

siggplus said...

cikepal : kau mmg jenis taknak kalah kan?gua dah layan lama dah..sapa kata gua baru letak sini means gua baru layan cerita ni?

Adjla Hafizin said...

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.

adeh sakit perot lak.
aku blah dulu smbil klik2 nuff tanda setuju.

Koyuki said...

owh
gua mmg memerlukan bahan utk ketawa skrg ni

terbaek ke ni??

kat youtube eh??

saypOOL rafhtello said...

thumbs up to spontan!!!

reen_sofee said...

suke suke spontan... slalu download jek cite neh,,, huhuh...
episod neh memang lawak pown~~~ hahahah

mier@merr said...

hahaha.....~

mmg spontan r dorg :)

YobSumo said...

hahahha. klakar gila. ok lg lah kau, umah aku Astro pun takda!

.:Fathiha Zainal:. said...

Berair mato den ni haaa...
Hadui.. Saket perot gelak toksah citer la..
Thanx 4 da sharing!
Ada gak bahan gelak ketawa di kala ini.. ;)
*Nk klik nuff, nuff dh masok tdo kot..

Just_najmiE said...

ahahahaha, cam sengal!! penat urat pipi aku dok gelak.. aku klik nuff ko..

Faith said...

celaka...sakit perut aku mau ketawa....

ajie said...

spontan tu ape?

x-po said...

sume vid rncngn spontan ni aku download dr youtube..mmg xboring dowh tgk rncngn ni

BuLaN iTu aKu said...

cerita spontan 5 bintang..
wahh rajin ko cak trafik ye

chokio_nia said...

haha..spontan mang bes ah..sumpah gelak tgk..haha..

blog ko ilmiah dr segi ape ek??penat aku dok pk ne...

arque said...

haha.sengal laa dia orang ni.

izzahfarhana said...

haha terbahak2 tgk cite ni.nak si din tu.hakhak.dh klik buff kamoo =)

sumijelly said...

kenapa katak tu selalu bergerak2..
dia memang suker main nyorok2 yek...

wah..tinggi arr tu.. sehari leh capai 1oo org..
seminggu sure lebeh 1K...
sumi pun nak capai 100 pun payah..
huhuhuhu

http://sumijelly.com

Melz said...

tgk la nie..

aku pecah perut terburai tgk nie

http://www.youtube.com/watch?v=wvkCgrTvEzU

siggplus said...

adjla : baiklah selamat pecah perut..thanx klik

koyuki : terbaik bro..mmg gua rekomen..kt youtube ada je..tp kualiti kurang sikit r

saypool : 2 thumbs up!

reen_sofee : aku rasa semua episod dia lawak..hehe

mier@merr : haha sbb tu la nama dia spontan

yobsumo : umah aku ada astro pn mak aku tgk cerita indon kt tv tempatan..jd jarang dpt tgk tv kalau dia tgh tgk..heh

fathiha : blog aku mmg sentiasa utk ketawa2..hee

just_najmie : heh thanx

faith : thanx

ajie : tak tau ke spontan tu apa?tu cerita lawak paling best dekat malaysia sekarang ni

x-po : sama la bro..aku download semua episod dia

bulan itu aku : yup 5 bintang..mesti rajin la kalau nak mantain buffered

chokio_nia : haha ada ilmiah ke kat sini?ilmu bahasa2 lucah kot..hahahaa

arque : yup2

izzahfarhana : aku rasa dlm spontan din ngn zizan la yg plg bes..lawak semua jadi je

sumijelly : dia gerak2 ikot cursor mouse lah..

ala xpe pelan2, lama2 nnt traffic tinggi la

melz : ok dah tgk..lawak gila babi!hahahaha

lalink7 said...

luv spontan much2 la..
nak2 pemberita berkepala 3....
giler siotttttt
cam nak buat je pertandingan nie kat kampung ku...hahha

pije said...

hahhahaaaa.bapak lah kelakar.
ni buat aku nk tgk utube lg ni.hahah