Nov 15, 2009

.secara terus (live) dari rumah

Selamat siang semua.

Ipoh hari ni hujan sepanjang hari. Aku dah rasa macam duduk London dah. Aku hampir halusinasi yang aku bernafas keluar asap.

Haha internet dengan encik Siggplus, memang tak dapat dipisahkan. Aku online secara terus dari tepi jamban rumah aku. Sudah beberapa jam aku cuba cari coverage untuk online. Tengok-tengok letak modem tepi jamban saja baru dapat.

Tepi jamban weh. Memang kena la kalau nak layan redtube sambil berak. Yang keluar bukan taik tapi air barli pekat. Heh.

Tapi yang mengecewakan, tak boleh bukak Redtube. Coverage slow sangat. Aku hanya dapat 2 bar saja connection. Jadi la dari tak ada langsung kan? Heh.

Terima kasih kepada yang mengambil kesempatan aku tak dapat koneksi internet aku dengan mengutuk aku. Sila ke sini dan sini. Celaka. Memang opportunist sungguh. Tunggu nanti aku balas balik.

Duduk rumah memang best. Makan sentiasa ada. Makan free. Berak free. Masturbasi free. Tak payah susah-susah hantar baju ke Dobi. Ada Astro. Ada serpih-serpih kuih raya haritu. Semperit saja yang tak ada. Raya first aku dah bantai sampai habis.

Yang tak boleh merokok dengan berjimak saja.

Ini ucapan untuk orang belum habis periksa lagi :

Jom tido? Hujan-hujan sedap oi.

20 journeyed together:

Melz said...

air barli pekat kau ikut dubur ke ? =))

hBz said...

adeh..aku baru nak sound air bali tu..xpe.ikut jenis jg kot melz. sigg ni smp dah xmampu nak ikut paip lg aku rase..adehh..jgn gigit aku

chokio_nia said...

air barli pekat tu kahak ko ke??air ludah??

mier@merr said...

jamban ko ade antena ke wei leh dapat coverage..hahaha

PeJuAnG HiDup said...

ngm la tu. trkwl sgala akt redtube mu kat umh. hehehe..

♥miszluna™ said...

euww

B E L L A said...

ini ke keje si sigg tiap hari..layan...... hahaha

imHepPie said...

bru nk minum barli..kensel

kaxx said...

raja masturbasi lah lu. aku kelik kau punya xpax pulak.

|arieza| said...

euw kenapa mesti air barley!!! :( woho!! kang nnt time nk order air barli tul2,, sure teringat quote dr u! argh!!!! senget!!!! hahahaha

macha_sezs said...

dah beso2 pun takut nak isap rokok ke?

sopan sungguh.

Lizz said...

wakakakakaka!!! aku doa2 ko xdapat tenet lame sket. bley aku kutuk2 lagi. muahahaha.

Adjla Hafizin said...

kau on9 xpakai panties ke?
haish..dr kecik smpai ke besa seksi.
jgn kau wat webcam lak..haha

aku klik mr potato.

YobSumo said...

kau reti buat semperit ke? kaler ape punya?

Noorlaila Mohamed Nor said...

haihh buat aku lagi xsabaq nak balik penang oii
walaupun aku takyah dok tepi jamban utk online

Noorlaila Mohamed Nor said...

haihh buat aku lagi xsabaq nak balik penang oii
walaupun aku takyah dok tepi jamban utk online

cik EPAL said...

air barli pekat tu warna putih ea?? air barli pekat tu macam mana?? (innocent tak aku??)


opprtunist?? hehh..sila balas balek..gua memang tunggu aje pembalasan dari lu..tu pon kalau lu berani la...
exabytes sekali lagi ditangkap! ;)

Koyuki said...

dude, air barli tu air ketenangan feveret gua tau..time gua nak pecah kepala otak pikir pasal kenapa kalkulus tu satu subjek..air barli adalah penyelesaiannya..

tapi ni lu da buat cite macam air barli adalah air perkumuhan badan lu..gua letak jawatan minum air barli lepas ni..
bersalah betul kalau minum air bali..haihhh

Ejay said...

baca entry ni buat aku jd homesick...

ellenyna said...

ipoh memang best. hujan je. urhh. sejuk.