Nov 14, 2009

.buat lumut (spirulina)

Selamat siang lumut.



Haritu kau nak tengok sangat kan? Ni ha aku tunjuk. Jangan buat stok masturbasi benda ni. Haram tahu, walaupun kau sedang datang bulan.

Lumut, entri ni boleh masuk contest kau tu tak? Boleh la. Aku dah mumayyiz, kira layak la masuk contest tu kan?

Er, pasal datang bulan tu, jangan segan-segan. Normal la perempuan datang bulan. Aku masa kecik-kecik dulu pun segan juga nak bagitahu orang. Lama-lama rasa biasa dah. Jangan risau lumut. Itu normal.



Aku tinggalkan blog ini untuk sementara waktu (sehingga koneksi internet ada di rumah (sehingga kakak aku balik)).

Demi menjaga hati kau, aku letak gambar aku untuk tatapan. Sekali lagi aku nak pesan, jangan buat bahan untuk masturbasi. Tolong.



Ini gambar aku masa belum mumayyiz. Aku di depan. Kakak aku si pembekal koneksi internet di belakang. Maaf ini bukan incest. Ini cara kami bersuka ria. Kami orang miskin, TV pun tak ada. Ini saja cara nak bersuka ria tanpa guna duit, selain dari main guli dan aci duduk. Aku terpaksa sensor sedikit. Aurat kan.

48 journeyed together:

♥miszluna™ said...

org tau gmbr tuh

seroja jingga said...

tak selera da..nak masturbasi..

fitriah said...

haha gambar tu......

chokio_nia said...

lah..apsal sensored??kate blom mumayyiz..tape kot..ke??eh??

joegrimjow said...

gambar menarik

joegrimjow said...

konpem lumut termasturbate
ooppss

macha_sezs said...

hahahahaha.

apa motif ko sensored panjang macam tu?

hahahahahaha~

kEy said...

oke, thankiu kerana bagi aku gambar untuk cepat stim!

Razman said...

naesb baek bukan ko kat belakang..aku bru nk repot ko tikam belakang..

arque said...

ape daa sensor panjang sangat. T.T

DilOt said...

sensored siap pjg tu...=)

hBz said...

adeh..terlepas suda..

jangan letak2 lagi gambar camni..aku cepat datang..

Lizz said...

kau ni bodoh piang tau!!!!! siut ar, tergelak beso aku bace. simple tapi cam hawau. ngok ngek.

lumut sure punyer teruje punyer, yang sensor tu sure die imagine macam2.wakakaka

Melz said...

i like.. jom kapel weh haha

addyaholix said...

chet ! ;p

Noorlaila Mohamed Nor said...

woih pjg nya sensor!
takkan semua tu aurat?
hahaha

FiFFyMaFiA (",) said...

aku soh adik aku tgk. dia masturbate ke x. wakakkaa

cik EPAL said...

huiyooo...banyaknya buffred... klik iklan gsc eon kau..

aku ada popularkan kau kat entri ni...

http://cikepal06.blogspot.com/2009/11/ini-entri-18sxbanyak-adegan-dan-aksi.html

sayu=pilu said...

ahaha sengal mangal lah lu nih....

lumut jgn ter pengaruh!!!!!!!!!!!!!

Adjla Hafizin said...

haish,
kecik kecik lg dh seksi.
bpeluh aku tgok gmba kau.
haha.

Daffodil D said...

aik...xnmpk gmbr pon?

{lumut} said...

xpuas ati x nampak duit kau..aku baru nak paw kau balik mesia nnt.hmmm

miya said...

haha, senget ar kau! gambar tu takleyh blah, comel sanat! :)

YobSumo said...

bagus kau tutup aurat.


click mister potato 2x

|arieza| said...

selamat bercuti sigg.. pergh2 kecik2 dh pndai tunjuk aurat.. auw!! i like! hahaha

B E L L A said...

panjang nye wktu kcik2

Fatt Chin Choy said...

kakaka
abang seksi ler ko

siggplus said...

miszluna : mana tau?org rs awk xpnah tgk lg pn

siggplus said...

seroja jingga : hahaha bagus lah..kurang dosa

siggplus said...

fitriah : jgn curi2 letak kt wallpaper tau

siggplus said...

chokio_nia : eh mana boleh..aurat tetap aurat..hehe

siggplus said...

joegrimjow : sangat menarik bukan?

siggplus said...

macha : sebab memang kena sensored panjang macam tu lah..haha

siggplus said...

key : sama-sama..semoga cepat stim dan ejakulasi

siggplus said...

razman : haha razman yang si gay dtg blog aku..selamat datang..abang zam tiada di sini tau..haha

aku tak main belakang

siggplus said...

arque dan dilot : memang kena sensor panjang macam tu..kalau tak panjang nanti nampak lah

siggplus said...

hbz : haha mmg aku nak kau cpt datang pun..or in english, come faster

siggplus said...

lizz : haha aku lak kena..apa salah aku?aku baik je kot puji2 lumut..heh

imajinasi itu perlu

siggplus said...

lizz : haha aku lak kena..apa salah aku?aku baik je kot puji2 lumut..heh

imajinasi itu perlu

siggplus said...

melz : jom

siggplus said...

addy : kenapa abang?haha

siggplus said...

noorlaila : yup semua sekali..heh

siggplus said...

fiffy : so mcm mana?dia masturbasi tak?heh

siggplus said...

cikepal : ceh kau punya lg bnyk kot

siggplus said...

sayu : lumut dah terpengaruh dah pn..heh

siggplus said...

miya : comel?jgn la..malu ni

siggplus said...

arieza : mesti lah..kang kena rogol lak kalau tak tutup aurat..hehe

siggplus said...

ayuna : apsal tak nampak?