Nov 2, 2009

.3====D, 3=========D

Selamat siang semua.

Aku paling tak suka orang sembang pum pang pum pang kata nak makan KFC la, ayam berapa ketul la, tak ada hal nak bayar la duit PT banyak lagi la, jom gerak sekarang ayam panas lagi la, kalau beli ayam makan dengan nasik dekat situ tak apa ke? la, aku nak pergi bank cucuk duit dulu la,

Start kereta, jalan sikit berenti kedai mamak.

Macam cibai.

Gua panas hari ni internet seharian tak boleh konek. Apa jadah maintenance hari Ahad? Lu ingat hari ahad gua nak spend quality time with family keluar jalan-jalan makan angin tengok orang main kereta control dekat Titiwangsa ke?

Kalau lu tak pro-rate kan bil bulan ni, gua pro-rate kan kerandut zakar lu P1. Cipet.

36 journeyed together:

Melz said...

Tajuk entry gua tergelak cam celaka dah dowh..berguling²

Neway SO NO TO MAMAK please............ panjang citer dia.. muahahahhaha

♥miszluna™ said...

tak paham

Darkk said...

Sabar bro. Lek sak kok lu. *Kok bukan cock. Tapi rokok*

hBz said...

chill bro..nah rokok lu sebatang..weh..malam ni gua kfc..haha..10org..sure meletup la kfc parit raja, bt pahat +_+

Ries Lee said...

aku tak boleh makan kat kedai mamak..

mier@merr said...

kah kah... nasib lu la bro...~

mamak okeh ape... ayam panas gakz... :-p

bibie_boodyn said...

lu ni??cute la gua tgk bile lu mencarot...rase nak...tut...tut..tut je lu..lu tau x!!!!

mell aziz said...

mamak pn kedAi makan dow. haha. McCurry kedai mamak. ok?

ellenyna said...

weyh, ape ni. lgsung tak faham, ak cube fahamkan, tp tadapat.ohh,ak slow.

Noorlaila Mohamed Nor said...

dah lama aku nak tanya
katak kat sebelah tu buat apa?

akmar ramli said...

tau tak pe wei..aku pun lepak kat cc pusat komersial ni smata2 nak melepaskan gian bace blog ko..wakaka..

macha_sezs said...

amende lu punya tajuk tu ?

B E L L A said...

lame aku dok tenung tajuk tuh apsal pelik sangat. nasib faham. xD

ween said...

pendek panjang?

Pije. said...

haaah.ni mesti member ko ubah plan last minit kan?
hahahaa.
smile tu pesen baru ke?
perasaan apa tu?

chokio_nia said...

sabar ajolah..btw br aku sedar..ko nye entri skang ne mesti ade slamat siang..kalo ko pos entri tym mlm cmne ek?

mr.panda said...

heh. lu mari belah utara wa ajak g rfc.

Koyuki said...

kah kah kah..

tajuk entri paling comey..

fitriah said...

xphm tajuk tu

farah said...

angin semacam je nie bro.

sabar ok.

err, takpe la,
biar aku belanja kau makan kfc.

ekkekeke.

demang said...

lu pms apa?
kah kah kah
p1 dua tiga menjak ni memang nak makan penampar dengan gua. lembab nak mampos.

arque said...

demmit.tajuk entry tak boleh blah.hahaha.

Fatul Akrul Ramli said...

internet tempat aku pun cibai ini hari..

cik w1ck3d said...

aku sooooo sgt paham tajuk ko..hahahhahahaha.
tablehblah!

;pp

saypOOL rafhtello said...

lupe apa yg aku study baca entry ko.. ;p

DH said...

5 seconds and counting..
4...
3...
2...
1...
0...
KAAAAAABBOOOMMM!!!
Ada orang dah meletup dah...!!
Hahaha..
Ko mrg puas2..
Pastu jgn marah lagi k..
Pengikut setia ko dh menyorok bwh bantal dh tu tgk ko mengamuk..
XD

cik EPAL said...

cisss tajuk entry dah hilangkan ke innocent aku...xpe..aku still INNOCENT...sebab aku tak paham pon hape mende tu....

jom la makan kfc...gua blanje..lu bayar..apa macam??

cik EPAL said...

channel X aku hit 3x..TERIMA KASIH

♥chentaMAYA™ said...

gua tiap2 hari mam kfc~
huk!

klik nuff lu!

Jogger said...

hahhahah.... piyet ke bro? asal entry ko jer maki2 orang. cuba ko bwk2 bersabar... gi main sumpit laa release tensen.

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

errr..aa....ape makna tajuk lu nie???..cuba lu terang sket

YobSumO said...

extra income tu ahad. mana kisah boleh konek ke tak. duit lagi penting.

apakata kau pergi Disneyland je next ahad. aku baru dapat lps kelik nuff kau ;)

imHepPie said...

haha sapa ko mksudkan tuh..ko guna p1 wimax eh

paraxixth said...

tu la...gua dah ajak lu pergi exercise zakar lu tak nak

btw klik nuffnang kfc lu

Anonymous said...

sabar swimmer..bwak mgucap k?..lu knal x gua?

Melz said...

Camna dia nak kenal lu anony ? nama lu cam tuh sapa pon x kenal ROFLMAO