Nov 17, 2009

.hai, saya siggplus

Saya siggplus,

Saya otak kuning, saya tak romantik, saya arkastik, saya homofobik, saya klaustrofobik, saya pornofobik, saya ophidiofobik, saya oscratonofobik dan saya parturifobik. Saya procrastinate, dan contemplates, banyak sekali.

Saya juga pemarah, kuat sangat. Saya buta agama. Saya tak bijak. Saya juga tak kaya. Kalau kaya pun, bapak saya yang kaya. Saya hanya menumpang duit dia saja.

Saya berpelajaran rendah.

Saya mungkin nampak gembira sepanjang masa, tapi di dalam hati, saya seorang saja yang tahu. Oh maaf, selain saya, Tuhan saja yang tahu. Tengok, kan dah cakap, saya buta agama.

Saya mempergunakan manusia demi kepentingan diri sendiri. Saya opportunist. Ada orang kata saya gay, tapi hakikatnya saya bukan. Saya masih bernafsu dengan gadis-gadis, tanpa mengira saiz badan dan ketinggian.

Oh ya, adakah saya belum cakap yang saya single?

Maria Ozawa, Sora Aoi, Tera Patrick, dan Halim Othman semua memanggil saya dengan panggilan manja, saya tak kesah pun, sebab saya tahu, semua itu hanyalah gurauan semata-mata. Masakan mereka boleh memanggil saya dengan panggilan manja dengan jantan pervert berhidung penyet dan kurus kerempeng macam ni.

Orang kata cerita Wonderpets itu best, tapi bagi saya itu cerita bodoh.

Saya paling benci tengok cerita-cerita Indon di stesen TV percuma tempatan mahupun stesen TV berbayar. Stesen TV yang tetap di hati saya adalah Youtube, bukan Redtube.

Bagi saya, cerita Nur Kasih pun tak lah best mana pun. Ada saya bagitau, yang saya Adam?

Orang kata saya gila, tapi saya tak bangkang pun, sebab saya tahu saya memang gila. Tapi walaupun saya ni gila, gila saya masih ada limit.

Oh ya lagi, saya juga ada limit kesabaran saya.

Selamat berkenalan.

34 journeyed together:

fitriah said...

:)

Cik Peanut said...

selamat berkenalan
:D

erk..tiba2 rasa takut
hehehe

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku tak suka yang ni

izzahfarhana said...

kenapa bunyi mcm berkecil hati.err

FiFFyMaFiA (",) said...

oh selamat berkenalan.nma sy pulak mafia.. ekekke

hBz said...

beb, nah panadol..

ween said...

ilmu boleh dituntut, n harta boleh dicari.

manusia sering menilai apa yg zahir d mata mereka. itu lumrah.

mcm bila kita mahu attend for an interview, we have no choice but to dress up formally. kan? or else the chances to get the job will be low. our 1st appearance will carry out other people 1st impression towards us.

other people does approach things in different ways. as u said.

after all, u know urself better than others :)

.:Fathiha Zainal:. said...

Wawawa... Suke cerita ini. Macam karangan BM. Heee~
Slmt berkenalan yo.. =p

cik EPAL said...

alolololololololo....HUMBLE kau kat entri ni.....bagus...haha :D

p/s: kau kecik hati dengan aku ke??

|arieza| said...

selamat berkenalan juge! :) xx

mr.panda said...

heh. selamat berkenalan

QQQ said...

oh rupanya awkla siggplus yg sedang dihebohkan tu ek!

"Orang kata cerita Wonderpets itu best, tapi bagi saya itu cerita bodoh.

Aku teramatlah setuju!

APA YANG PENTING? SEPAK JUBOQ!

*aku nk tulis jolok juboq!

miss oren said...

selamat berkenalan..
tetibe aku rasa teruja..muahaha

Lizz said...

aku nyampah bace entry2 ko wei!!! asala aku bace je. limpa aku rase nak pecah sebab gelak kuat sangat. hawau kau budak gay!!!wakakaka

Kentut said...

bawak2 kauseling oi! jom main bolasepak.

addyaholix said...

ada je benda ko nak tulis kan. hahak!

lea said...

"Saya otak kuning, saya tak romantik, saya arkastik, saya homofobik, saya klaustrofobik, saya pornofobik, saya ophidiofobik, saya oscratonofobik dan saya parturifobik. Saya procrastinate, dan contemplates, banyak sekali..""

byknya fobik...hua3

Melz said...

sigg kecik hati ngan gua..gua cakap sket tacing..fak la..wakkakaa

black_mel said...

ganas tu bro..
tp psl wonderpet tu aku sama dgn ko..
kartun bodoh tu..siap nyanyi2.x bole tahan..

NIMI said...

suka weyhh pengenalan diri mcam ni..
<3 <3

saya aini cumi2
maaf!cumi2 itu bukan bermaksud comel dan saya sendiri tak tahu maksudnya..
saya suka kawan baru!mari berkawan!

imHepPie said...

okes slamat berkenalan..ehh..

wonderpet xlayan...doremon layan gak kan?

bibie_boodyn said...

a ah..bunyik cam kecik ati jer?marah sape ni chek??ha??story la sket..

DilOt said...

aku pun baru lepak page ko..

slmt berkenalan....

nak gak...ahaksss...

mier@merr said...

oh..hai adam!!!!!

nak sainnnnn!!!!

hf said...

Uit..Azmie!!
Ayat sains giler..ape tuh yang paragraph pertama tuh??langsung tak paham..hoh0..nak google malas..

♥chentaMAYA™ said...

kau cuba sampai kan ape nie?
ko marah sape?
rlx beb!~

a Y u said...

lor...nape ni...????

YobSumo said...

selagi tak buta hati,
buta agama boleh dipulihkan.

babymiLosh said...

slmat bkenalan~

ellenyna said...

slmt berkenalan sigg :)

hf said...

btw..Fana pon tak suke wonderpets..sangat tak besh!

B E L L A said...

alo alo alo.. bwk2 byr bersabar nahh.. kalau ada yg tekasar bhs ke apa, beselah..mulut manusia..
kalau bhs ak pn mcm *** sb ak ase x pun sbb ak ni lemah lembut, sori ah yeee

chokio_nia said...

jujur kah??aku jujurfobik...

Rabia Sensei said...

Honesty is the best policy kan? =D